Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Érdekes lehet, jól meg l…

#1494698 Fornit Előzmény: #1494697

Érdekes lehet, jól meg lehet bámulni mindent, mik készülnek. Biztos el lehet mazsolázni a kaják között rengeteget. (És még nem is muszáj pálcikával enni.)

Kedvcsinálónak itt a viet kutya bőségtál:)))

Taxisok célkeresztjében a Bolt

#1494682 prfecó Előzmény: #1494679

jó akkor majd a Mercedesemmel 25 km/h kocookg át a rendörők orra előtt :-))) és meg kérem még két haveromat , hogy a másik két sávban is velem tartsanak

a szubkultúra, a szinkronitás

#1494663 TrendMan Előzmény: #1494640

Egy jó beszélgetés - szerintem - a fent és lent nevezett témában:

Persze sok nyitott kérdés marad, de mindenképpen meghallgatásra érdemes.

pl. a családállítás dolog szerintem erősen ingoványos terep, ugyanakkor kétségtelen, hogy a jéghegy nagyobb része láthatatlan a (hétköznapi vagy talán didaktikus ??) logika számára.

Érdekesek a saját tapasztalatból idézett közlekedési balesetek is.

#1494660 prfecó Előzmény: #1494656

Ugye először kinyírták a magyar taxisok a Ubert. Bolt ( volt Taxífy ) sokkal jobban szervezett , olcsobban fenntartott , gyorsan veszik fel a rendelést és pontosan dolgoznak. Taxis munkatársak odamennek , mert jobban kereskenek és állandóan van fuvaruk.

Mi történik ? magyar taxisok bíróságon , államigazgatási szerveknél feljelenti a konkurrenciát !! BOLT Taxi nem fog szó nélkül kivonulni , ahhoz túl erős a piacon és ráadásul még igazuk is van.

#1494656 TrendMan Előzmény: #1494651

Szerintem a Bolt elszipkázta a jobb munkaerőt.

És ahogy hallom az fuvar szétosztó rendszerük sokkal ütőképesebb.

#1494652 Koffein Előzmény: #1494651

Na igen. Az azért vicc, hogy 10-15 perces útért elkérnek 6-7e ft-ot, miközben az üzemanyag kb 600 ft, ha 1 litert is fogyaszt... drága na...

a szubkultúra

#1494638 KawaBazsy Előzmény: #1494633

Így igaz, a Mrecedes 4maticja nem egy állandó, 50-50%-os hajtás, hanem főleg hátsókerekes a kocsi, s ha kipörög a hátulja, akkor tolja előre a powert.

a szubkultúra

#1494633 Koffein Előzmény: #1494628

Sajnos, rosszkor volt rossz helyen :-/

Menetstabilizátor ki volt kapcsolva, ez is kihatással lehetett a balesetre...

https://hvg.hu/cegauto/20230707_arpad_hid_gazolas_...

Mi történik, ha a menetstabilizátor ki van kapcsolva?

Minden – foglalta össze röviden forrásunk. A minden pedig szerinte szó szerint értendő: a motor erejét ilyenkor nem szabályozza számítógép, így bizonyos fordulatszám felett a motor minden erejét (jelen esetben 690 lóerőt) ráengedi a kerekekre. Hogy reagálnak erre a kerekek? Kipörögnek. Ilyen helyzetben simán előfordul, hogy az autó hátsó kerekei (ne feledjük, hiába négykerekes AMG-ről beszélünk, a hajtás elsősorban hátra megy) akár még 120-150 kilométer/órás tempónál is kipörögnek. Ilyen helyzetben pedig elég egy picit rosszul nyúlni a kormányhoz, három fokkal eldönteni jobbra, vagy balra és az autó önálló életre kell: kicsúszik, megpördül.

a szubkultúra

#1494628 TrendMan Előzmény: #1494610

Mondjuk - amikor múlt héten feltöltötték a baleset felvételét a YouTube-ra még nem volt kitakarva - akkor megnézve egészen döbbenetes volt, mintha az autó szó szerint rávetette volna magát a kerékpárosra.

Érdemes megnézni, hogy ezen a késői órán összesen kb. 2 (kettő) kerékpáros közlekedett a hídon, az egyik az egyik oldalon, a másik a másik oldalon.

Józan ésszel felfogva is mellbevágó, hogy pont oda bírt kisodródni a Mercedes.

Azt hittem az első fradi…

#1494623 TrendMan

Azt hittem az első fradista lesz, aki nem tud rendesen megszólalni, de nem, hanem ...