Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

illumi szerv(ek)

#1494767 Spade Előzmény: #1494764

ha az eurot bevezetnénk akkor az ecb közvetlen felugyeletett gyakorolhatna a pénzügyeinkre (kamat állampapír kibocsátás aranytartalék ezt mondjuk simán elvehetné tőlünk max minősitett többségű szavazással) stb) kötelezhetne minket csilliárdnyi hitel felvételére az ukriknak persze közös kötelezettségvállalással.- Az ecb a fed fioktelepe és egyben illumi szerv, még annál iis nagyobb seggnyalók mint a bizoccság pedig az szinte lehetetlen. Minél több ilyenböl kimaradunk annál szabadabbak vagyunk. Ott vannak az olaszok azért kell beengedniük a csilliárdnyi migrit, mert az állampapirjaik a z ecb kezében vannak és azonnal csödbe vihetik az országot ha muszáj: egyébként ezt kellene tenniük eldobni az ájrót és a lírát vissza, csak így szabadulhtnak a tökeik az ecb markának szorításából. Hosszú távon sokkal jobban járnának, de lehet h az eu szétesésére játszanak, az se lenne rossz nekik persze nekünk meg a lengyeleknek se

Ne legyél ilyen naív. Az…

#1494765 matgab Előzmény: #1494764

Ne legyél ilyen naív. Azért egyrészt ez nem rajtunk múlik, hogy mi (mármint kormányunk) be akarja-e vezetni vagy sem. Másrészt nem is akarja.

Vedd észre, hogy így hogy forintunk van a saját kis szemétdombunkon- játszhat a kormány az inflációval, a a Ft leértékelésekkel stb stb. az MNB határozza meg, hogy milyen ft likvidtás álljon rendelkezésre.

Még mindig van egy megér…

#1494764 Ibiza

Még mindig van egy megérzésem egy hirtelen EUR bevezetésről. Fikció de:
Van MNB valutatartalék, megfelelő szintet elér az állampapírok szintje, vannak lakossági eur számlák.
Nem kell kifizetni a magas kamatokat átváltják 3%os deviza papírokra.
1éjszaka meg lehet oldani a pénzautomatákat.
Mondjuk leváltják 360-370en a HUFot és ezen felül csak az igazolt jövedelmeket amik a cihában vannak azokat ezen az áron, a többit csak 400on.

Orbán Hadházynak: "Egy szőrét hullató sunyi, vidéki róka"

#1494763 Ibiza Előzmény: #1494517

ez egy ritka szar alak. Lásd mit művelt a kisöreggel ahol lakik. Halálba kergette, megszerezte a lakását.

a klán jutaléka

#1494728 amix Előzmény: #1494715

Igen. Anno mikor mi is azok voltunk, ment is a duma, hogy ha valamelyikünk olyan pozícióba kerül, akkor majd megsegíti a másikat, bevonja üzletelni, vagy szerez neki állást stb stb .

Ez így müködik. Bárki más lenne most hatalmon, annak a rokonsága baráti köre, azok további kapcsolatai élveznének milliárdnyi előnyt, támogatást.

Ha te lennék ilyen pozícióban, akkor a stockys haverok sem szenvednének hiányt semmiben. :)

Adria - Balaton (1-0)

#1494635 prfecó Előzmény: #1494634

viszont gyerekeknek való peca szerelést olcsón adók tőzsde fórumosoknak :-)))) kukac ingyen jár