Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494489 Koffein Előzmény: #1494487

Ez itt a probléma:

"Másfél órával a baleset előtt még összefutottam vele én is, és nyomtuk is neki, pedig 400 lóerővel erősebb – írta közösségi oldalán árulkodó módon a férfi egyik ismerőse."



Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494462 matgab Előzmény: #1494457

Hát erre mondtam, hogy ha mégis többel tudna menni, mint a megengedett sebesség, akkor mehetne börtönbe.

Persze ha semmit nem változtatunk, akkor semmi nem fog változni. Halnak meg, nyomorékokká válnak emberek/családok. Aki meg akar az röhögve/agyatlanul gyilkol továbbra is, max kifizeti azt a néhány forintos büntetést a gyorshajtás miatt.

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494457 Spade Előzmény: #1494456

A tecnika fejlődése sajna csak hamis biztonságérzetet adhat, nem többet. Mert milyen alapon gondoljuk, h aki az Ápád hídon akar éjjel tépni az nem mókoltatná meg az autója csipjeit pár tízrugóért okosban, h véletlenül pont ne múködjenek ha úgy akarják. A kínákok lesznek az elsők akik legyártják max 2 héten belül a szükséges kütyü megbaszó kütyüket vagy a vietek vagy mind2 ( és ez vonatkozik a radart megbaszó kütyükre is amitől ha telerakják a hidat radarokkal akkor se látnak majd semmit a rallyzók sebességéből max annyit h békésen közlekedtek harmincas tempóban, aki rallyzni akar annak van pénze rá) . Azután meg a másik h ki tudja milyen bicajos közrehatás van a bicajos balesetekben, mert ahogy pl. közlekednek a belvárosban a woltos pakkal a hátukon, az több mint bicskanyitogató. A harmadik pedig h NemNappal bicajjal közlekedni egyáltalán nem biztonságos és ellenjavalt, mégha mindenféle csík, meg lámpa,meg trükkös faszom rajta is van akkor sem (láthatóság,elsőbbség megadása stb.) Nem beszélve arról h orkok vagy antifások csak úgy simán lerángathatják a gépről és jól elviszik a cajt, mikörben jól elverik és szerencséje van h nem erőszakolják meg extra bónuszként

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494456 matgab Előzmény: #1494446

Traffipax? Kamera? Rendőr?

Ezek XX. századi megoldások.

Ma már minden autóban elektronika van és minden legolcsóbb telefonban is GPS, ahol bármelyik applikációval lehet tudni a megengedett sebességet.

Itt egyetlen megoldás jöhetne szóba, ha minden autóba kötelező lenne beépíteni egy GPS-t és egy chip-et, ami leszabályozná azt, hogy az autó csak annyival mehessen , amennyi meg van engedve. Minden autóban (vagy legalább a mostantól forgalomba helyezett autóknál kötelező lenne ezt beépíteni!).

És ha valaki buherálná a dolgokat és mégis gyorsabban akarna menni, annál jöhetnének a börtön büntetések, pont úgy, mintha töltött fegyvert lóbálva sétálna a Váci utcán!

Persze a közútkezelő részéről is felelősséget kellene vállalniuk, nem lehetnének indokolatlanul hetekig /hónapokig kint felejtett táblák és/ vagy indokolatlan sebesség korlátozások! Akár dinamikusan időjárás függvényében is bármikor változhatna a sebességkorlátozás!

És ha nem is állna elő az önvezetés, megszűnnének ezek a gyorshajtásokból eredő balesetek...

Sőt nem is vennének még a faszméregető emberek sem hatalmas teljesítményű verdákat, hiszen tudnák , hogy hiába fogyaszt 15 litert, akkor sem tud 50-130-nál gyorsabban menni sehol.


Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494446 TrendMan Előzmény: #1494442

A cikk hangulatára céloztam.

Amolyan minden rendben van atmoszférája van.

Szerintem is ott a helye, de mi van, ha illetékes elvtárs érdekkörébe tartozó másik kartárs fia vagy pereputtya?

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494442 prfecó Előzmény: #1494440

Pontosan mit tesz meg " mindent "???

. Nincs kemény büntetés( letöltendő börtön) és nem himi - humi büntésvégrehajtási üdülő( pl Baracska , Kecskemét ) kimegyek-bemegyek , könyvtáros vagyok.

Elveszi valakinek az életét , ott a helye a gyilkosok között( jó lesz a Csillag szegeden , majd csicska lesz. ,

nincs jogoasítvány elkobzás

, nincs gépkocsi elkobzás


majd , ha ezek meg lesznek akkor tesz a rendőrség valamit.

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494434 prfecó Előzmény: #1494416

Véleményem szerint - a biciklis elgázoló 225 km hajtó pali, a bíróságon vétlen közlekedési veszélyzetetés miatt egy év felfüggesztette kap , 5 éves vezetési eltiltás mellett - izgatja magát.

Neres cégvezető fia minde évben új Mercit kap. Szinte minden nap kapja a gyorshajtás miatt csekkeket , parkolási bírságokat. Leszarja , kifizeti , jogosítványt nem vesznek. Büntető pont rendszer röhely , kijátszható

. Autó elkobzás , jövedelem szerintí büntető bírságok , nyílvánosságra tenni személyszerint és rendszámszerinti gyorshajtókat. Na ezek már visszatartó intézkedések.

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494424 Koffein Előzmény: #1494416
A lényeg itt van
"A rendőrök mégsem ezért nem állnak traffipaxszal az összes bekötőúton, hanem mert nincsenek elegen.
A munkájuk nem kínál normális megélhetést, nem jár társadalmi elismeréssel"

Nem értek egyet, hogy 300e-re emeljék a bírságot, ez nem azt fogja büntetni, akinek AMG mercivel megy bele 150-el a traffiba, hanem a kis embert... az amg mercis kifizeti farzsebből a 300e-et, az átlag meg mehet provident kölcsönért... :-/

Nem Fenyőfa úrnak való vidék:

#1494416 TrendMan Előzmény: #1494415

Nem tudni, de ezt a cikket Ünnepélyes úr egy nagyon ifjú híve írhatta, mert nem sikerült a valóság megfelelő lenyomatát megértenie:

https://telex.hu/belfold/2023/07/03/magyarorszag-b...

A Zorbán kormány azzal indított, hogy sokkal nagyobbak voltak a gyorshajtási bírságok, olyannyira, hogy egy-egy enyhébb sebességtúllépés egy-egy család megélhetését veszélyeztehette.

Miért gondolja bárki, hogy ha jobban büntetik azt, aki az 50-es (sőt lassan 30-cas) táblánál 70-nel megy, az orvosolja a horrorbaleseteket?

Honnan jön ez az amőba gondolkodás?

Vagy az ilyeneket megrendelésre írják?

2050-re nullára csökken

#1494413 TrendMan Előzmény: #1494411

Durva, durva, durva, nyomkövetős kurva.

Egyébként szerintem simán eljött az ideje annak, hogy a két felelős meg legyen nevezve.

Érje őket közmegvetés!