Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

mondtam. Anno én kezdtem…

#1494326 Ibiza Előzmény: #1494316

mondtam. Anno én kezdtem mint kettős mércét emlegetni a disznó öböl válságot vs ukrik az orosz orrában..azt se feledjük usa az egyetlen aki ledobott atombombát..ráadásul kettőt és a civilekre.. ez az usa aki vietnámban büntető bombázásokat csinált falvakon..vagy ezek a szép emberek bezártak és élve elégettek gyerekeket nöket.. mint ukrik az orosz többségi területeken.. és akkor még ott vannak irakiak, afgánok, libia.. stb stb..
Azt is mondtam orosz ott lesz minden kilométerkönél...minden válság övezetben.. és usa ellen fogja segiteni minden eszközzel a lázadókat.

tiltott zónák és társadalmi összeomlás: ok vagy tünet?

#1494323 TrendMan Előzmény: #1494319

Ez tiszta volt az eddigiek alapján is de ez egy téves irány.

Ez a felosztó-kifosztó rendszer, mert hiába keres valaki élete folyamán pénz és fizet akármennyi járulékot az államkasszába, ha akármilyen oknál fogva nem sikerül családot alapítania, ebek harmincadjára kerül.

Rossz irányba gondolkozol, ez egy zsigeri megközelítés.

100 éve azon voltak felháborodva az emberek, ha mondjuk Józsi bácsi végigdolgozott egy életet és öreg korában mégsem nyújtott számára biztonságot a társadalom.

Akkor az volt a nagy dobás, hogy ebbe az irányba sikerült jelentős előrehaladást elérni.

tiltott zónák és társadalmi összeomlás: ok vagy tünet?

#1494319 matgab Előzmény: #1494287

pont nem a klasszikus felosztó kirovó rendszer híve vagyok. Ahol azt mondják, hogy a ma élő aktívak eltartják az összes inaktívat és majd őket is eltartják, ha inakívtak lesznek. Ezt nagyon ellenzem.

Azt is nagyon ellenzem, hogy mindenki saját magának takarékoskodjon. Önmagában annak hogy valaki sok pénzt gyűjt és abban a hitben éldegél, hogy önmagának a pénznek korlátlan felhalmozási és értékmegőrzési funkciója van és nem nevel fel gyereket- ennek nincs értelme. A pénznek csak akkor vannak meg ezek a funkció, ha a jövő generációja értéket teremt. Az meg akkor van, ha valaki a jövő generációját létrehozta , felnevelte. Mert ha nincs aki a szolgáltatásokat elvégezze, a termelést megcsinálja, akkor a pénz (megtakarítások) elveszíti az értékét. Ezért nem jó a manyup rendszer sem.


Én annak a híve vagyok, hogy annak legyen nyugdíja, aki vállalt , felnevelt egy a társadalomnak hasznos embert, élete során.

Sojgu aszondja, hogy beá…

#1494316 Koffein

Sojgu aszondja, hogy beállnak Kuba mellé és segítik... Kína + Oroszo. nemsokára bázist épít USA partjainál... lássuk kubát betámadja.e usa... :)

Prigozsin

#1494310 Ibiza Előzmény: #1494307

Egy langossuto bekaperspektivajat lathassuk. Beleallsz a flowba es annyi. Jóízűen majszolod a libsibal neked keszitett jutalomfalatjait. Nagyobb zsuga ez fules. Szlavok jovoje, kina usa uj vilagrendje. Tapsikolsz de most adtak el eu komcsi vezetoi ahelytt, hogy 4. Erő lenne eu a vilagban. Erezd a flowt milyen politikai erők nyernek mostansag? Nemzeti erzelmuek. Mar akiknek maradt. Majd pislog a toketlen luzer csapat cuki kis szivarvanyos rucijaban es erzi atbasztak de soha nem valljak be magukat. Mint a hazai kis komcsik. Igy jártatok

Prigozsin

#1494307 prfecó Előzmény: #1494289

Beszopod a magyar és orosz propagandát , dehát megváltozni már ugy sem tudsz.

Ukrán mocsárban felőrlödik az orosz különleges hadművelet. Rosszabbul jönnek ki oroszok , mint Afganisztán.

Az , hogy Te ukránokról mit gondolsz magánügyed, de már oroszoknak ott fű nem nő, elveszitettek sok -sok orság jóindulatát. Viszont Irán és Észak -Korea tapsol Putyinnak. Európában már csak egy hitvány csodálója van , Orbán. Sokáig csalogatja orosz feneket egy fillért sem fog EU-tól pénzt. Összes állami szerv már devizakötvényt bocsátott ki , hitelt vesznek fel, kinai segélyért ácsingozik.

Annyíra kell a pénz , hogy eladja egy tál lencséért Kinának magyar földet , vizet , munkaerőt.


Prigozsin

#1494298 Ibiza Előzmény: #1494295

:) hiányoztam kislány? Még mindig nincs pasid/csajod? Hidd el van élet Ibizán kívül. szarabb meg nem szines de hát az is élet :DD

Prigozsin

#1494289 Ibiza Előzmény: #1494267

lángossütő létedre beszopod és nyomod a szélsőbalos propagandát.
Mellesleg van még aranyuk és gyémántjuk, végtelen mérgezetlen termőföld és erdők . Pont ez a példa arra nekik megfelelt az olcsó energiáért áru és technológia szimbiózis.
Usa és orosz secko jednó csak az amcsi mocskosabb..
nem akarlak meggyőzni mert nem érdekel a dolog csak leírom hátha.. és igen orosz soha nem fog veszíteni mert nem veszíthet..olyan mint usa..

Ukránok? gyenge hzátlan kutyák nincs is olyan, hogy ukrajna.. soha nem zavarta őket az orosz.. semmit nem fejlődtek 30év alatt.. korrupció és lustaság..ebben fetrengtek.. ezért kellett a zongoraművész meg egy ilyen hitvány ország ahhoz, hogy betámadják az oroszt.. usának lesz ebből böjtje..orosz ott lesz közép és délamerikában.. minden háborúban segíti a megtámadottat...minden terroristának adja az infót aki usa ellen dolgozik.. mellé még a kínai segítség..ki szopja majd meg?

tiltott zónák és társadalmi összeomlás: ok vagy tünet?

#1494287 TrendMan Előzmény: #1494285

Értem.

A felosztó-kifosztó nyugdíjrendszer híve vagy.

Előre a múltba!

Ide nekem a törzsi rendszert is!

Vissza! Vissza! Vissza!