"nem ímmel-ámmal tüntikézni, kiszolgálni az ellenzéki politikusok kénye kedvét..." Heeeeee?????
"nem ímmel-ámmal tüntikézni, kiszolgálni az ellenzéki politikusok kénye kedvét..." Heeeeee?????
Szerintem is így kellene. Ezt kellett volna a legelején meglépni, még tavaly szeptemberben, amikor elkezdték a tanévet.. egyszerre mindenki, nem ímmel-ámmal tüntikézni, kiszolgálni az ellenzéki politikusok kénye kedvét... az a helyzet, hogy bő egy éve volt a kormánynak, hogy felkészüljön, brainstormingoljon, hogy miként lehet megleckéztetni a lázadókat, elfojtani a tüzet...
A másik, a magyar nem áll ki másért, csak ha már őt is szopatják, ha már szopatva van, akkor jön a hőbörgés, csak akkor már késő körülnézni, mert magára maradt...
Sajnálom, hogy e van, mert nem így kéne lennie, így az osztrákokat 30év múlva sem érjük utol...
Cégünknél 145 fő betegedett le egyik napról a másikra , 63 fő szabadságra ment , 15 gyáva vagy más okokból megalkuvó kollega dolgozott 4 napig , aztán jött a 20 % béremelés január 1 -től visszamenőleg.
Persze van átvezénylés , de atz most már nem kötelezheti a munkaadó( még Tankerület , még Pintér sem)
Egyszerűen nem értem a tanárokat.
Nem lehet sztrájkolni , nem lehet felmondani hivatalosan. Viszont nem tiltott egy teljes tanári karnak orvosi igazolást hozni , hogy egy hétre beteg.
https://m.hvg.hu/itthon/20230621_budakalasz_tablo_...
Valami alakul, de még mindig nincsenek elegen.
Ha Orbánt akarják megbuktatni, akkor minden tanárnak fel kell mondani. Ezután 1 héten belül bukik Viktor. Főleg ha tanévben történik a kilépés.
Én is épp most néztem ezt.
Olyan, mintha az egész mászás egyetlen célt szolgált volna.
https://index.hu/sport/2023/06/19/suhajda-szilard-...
Végre egy újabb könyv.
Gyorsan, frissiben, míg tart a 15 perc, addig kell bezsebelni a hasznot.
https://m.kuruc.info/r/7/260543/
Túl sok a könyv. Állítom, hogy a 80% felesleges, nagyrészt haszontalan kiadvány. Ráadásul rengeteg fát kell kivágni miattuk.
Ma már boldog boldogtalan könyvet ad ki. Biztos vannak hivatásos könyvírók akik a különböző celebek nevében sablon kiadványokat hoznak létre.
Beszéld meg velük, mi tejelünk, az biztos. :-)
Rowling nénihez nem biztos eljut bármennyi is, de legalább az Artisjus és köreik gazdagodnak az adathordozók után beszedett bevételekből.. :))
Öö biztos tudja kend, hogy itthon minden adathordozó árára plusz díj van rátéve, amit az ilyen megosztásokért fizetünk a szerzőknek.. Nem tudom a pontos mértéket, de anno, amikor egy CD 190 ft volt, abból 90 ment az Artisjus-hoz..

Gondolom Te is ingyen dolgozol, hogy mások megcsodálhassák a kezed munkáját.. :))
Mintha a magyar legnagyobb NER cég Vezérének szüksége lenne euróra, 50 millió euró értékben. Két évig 9% kamatra , utána változó kamatra , 5 évre bocsátott ki eur kötvényt. Szondázza a piacot MHB.
MVM , Eximbank , MOL mind két kézzel adósodik el kurva drága kamat kibocsásokkal( összesen 1,2 milliárd dollár). Figyelemre méltó már OTP tulajok között is többségben vannak magyar tulajdonosok + Rahimkulovék. közel 10% még hozzá jön.
Leszedem Ncore-ról, s tableten olvasok. :-) Most épp a Harry Potter irónőjének krimijeit. Egész jók..