Most már tudjuk, mit fog történni.
Most már tudjuk, mit fog történni.
Ukrik helyzetén nem kell nagyon izgulni,az amik már dobták őket már csak soribáék meg a feketerock brusztol a megvett ukri földjeiért. Állítólag az amik és roszok megegyeztek, h a roszok ujra (katonai) világhatalom lesznek és (ős)ellensége aminak eljátszva a hidegháborút (összejátszva. Ennek értelme h kínákok nem tudják átvenni a világhhatalmat mert nem tudják beharapni a roszok katonai(atom) erejét, lesz egy több pólusú világ a kínákok egyeduralma helyett.Meglátjuk
Most már hivatalos, hogy Kamala (és támogatói) az elnök főnöke :))
Nekem egy félresikerült Monthy Python ugrik be inkább erről.
Vagy akár lehetne a kommunizmus egy torz, közvetett formája is.
Aha! Úgy látom általános kérdéseket is pedzegetnek, amik csak közvetve kapcsolódnak az állampapír kérdéskörhöz.
Mondjuk most éppen be se jön a kincstár oldala.
Állampapírok topikot? :)
Akkor javaslom ennek a fórumnak a forgatását is:
Olvastam, ezt már tavaly is beszéltük, hogy az energia hiszti miatt emeltek, de amikor már lefele ment az energia ár, már nem korrigálták vissza az árakat, ezért óriási nyerőt tettek zsebre, ez látszódik a jelentéseken is..
Morális, nem morális, a részvényesek a hasznot, a magasabb osztalékot várják...
A megjelent cikkben nem térnek ki rá, hogy milyen iparokat vizsgáltak, ha lebontjuk szereplőkre, akkor már látni fogjuk, hogy van akit a recesszió utolért, azt is látni, hogy vannak termékek, amik a kufárokra rárohad és az utolsó pillanatban 50%ot is tudnak engedni az adott termék árából...
Hirtelen azt hittem a kapzsiságról beszélgetnek.
De nem! Az embereket az ilyen Batman Superman ellen jellegű történetek mindig is sokkal jobban izgatták, mint a morális szempontok.
Egyébként:
"A kormányzati támogatás a fajlagos adók negatív hozzájárulásában tükröződik, ami visszafogta a fajlagos munkaerőköltségek és a profit növekedésének a belföldi árakra gyakorolt hatását. Ez a mintázat 2021 elejéig tartott, amikor is a munkavállalók munkahely megtartó programjait elkezdték fokozatosan kivezetni, és az (importált) energiaárak szárnyalni kezdtek. 2022-ben a fajlagos nyereség folyamatosan nőtt, és az utolsó negyedévben rekordszintű, 9,3%-os éves növekedést ért el .."
18 perctől beszélnek erről a témáról kb 26 percig.. utána is érdekes témákat érintenek.. amcsi szemszögből így néz ki a sztori..
Ha ezt megpróbálná a DM-be, tuti úgy földhöz vágná a biztiőr, hogy csak amúgy nyekkenne, de hát friszkó az friszkó...
talán Musk egy leheletnyivel jobban ismeri mint mi :) én aztot tudom, hogy az elmúlt hetekben újra olvastam a pénz alkímiáját, amiben megemlékezik gyuri bá, hogy a nyitott társadalomban, amit megálmodott nincs stabilitás s a vélemények az átlagtól egyik másik irány közt váltakoznak, azaz inkább szélső bal és jobb irány közt... ha megnézzük, hogy mi van azokban a városokban, ahol soros támogatott került hatalomra, milyen szinten esik szét a társadalom, akkor ezen a szemüvegen keresztül talán igaza is van a muskétásnak...
Hihetetlen az is hogy sokak számára csak az az igazság , , hogy egy adott katonai hatalom bármikor megtámadhatja a szomszédját . Az is megdöbbentő oroszok az igazság bajnokai mindennek és ezért bármikor indíthatnak háborút. Megdöbbentő az is egyeseknek egy ország önálló akar lenni és visszaszorítani ellenfele gazdasági és politikasi befolyását. Honvédő háborút vivő ország mellet mer kíállni., már propaganda?
Hihetetlen nekem , hogy van aki az oroszokról képes így beszélni.
Kvázi gondolkodás nélkül magáévá teszi a teljesen egyoldalú amerikai propagandát.
Az ilyen emberek vannak leginkább meggyőződve arról, hogy másik igazság nincs is, hogy itt a jó küzd a gonosszal, hogy itt az igazság bajnokai az ukránok és mindenki hülye, aki nem azt mondja amit a nyugati mainstream média...