Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1492239 Illuzio Előzmény: #1492237

Neked nem mindeggy? A döntést

bízd a kereskedők itélőképességére.! Mindenki eldöntheti, hogy, igaz vagy sem. Rendszeresen idióta módon, értelmetlenűl nyílvánúlsz meg. Pihenj egy kicsit.

Friss hír + 25% -ban nyitás előtt

#1492232 JackOne

A First Republic Bank +25%-ban, mert Jenet Anyánk nyilatkozott, ez erősíti amit előbb írtam, bár csak igazzá váljon a megérzés és sajátos kotta olvasás....A Lópétével együtt a DB , CB spanyol és Svájci bankokat is tépik +4-7% -ban állnak..ajajj-:) lehet csak egy 4. pont (5 hullám.é) volt a lokális mélypont és ...akár, akár ATH ...? majd 17000 környékéről short...de ne menjünk ennyire messze ....bocs csak kijött belőlem...+a hetes chatot nézegettem

Bexarás, hol itt a probléma...?:

https://www.portfolio.hu/bank/20230321/fontos-uzen...

Úgy látszik a cannabisról heroinra váltottak folymatos adagolás mellett az ZUSÁban...a végéről most ne beszéljünk.

...de jó hogy 1T -es rövid kötvénybe, azaz full kp.-ba vagyok...totál száraz kamatozó puskaporral ...Eddig.

dax

#1492231 JackOne Előzmény: #1492228

Lethor köszi, ez nagyon esélyes.....,

de a chartot és indikátorokat tekintve long szagot érzek- mélyleszúrás, ma réssel fel s közben a belső csökkenő trendcsatornát törve...amennyiben leáll a kamat emelés, vagy 0,25 lesz akkor long esélyt sejtek, ha vágnak beszakadnak a piacok, mert az az mutatja nagy a baj (FED pivot), ha meg 0,5 -ös korábbi tervezett emelkedés akkor tető építést várnék, a piac meg dönt.