Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax (nem domino, de lehet, hogy domina)

#1492200 big-ebuy.eu Előzmény: #1492199

Ez a pénzhiány a 20-30%-a a 2008-nak max,sehol nincs hozzá ! Ott AIG,Lehman ctr...sok Usa nagy bankba volt rekord adósság,rengeteg körtartozás lett világszerte , ez inkább a Eu-t érinti jobban ! Én 10h után jöttem.....hmm a 14400-14k ra tettem a aljat magamba

dax

#1492197 Lenthor Előzmény: #1492195

A Credit Suisse elnöke, Axel Lehmann "egyértelmű fordulópontnak" nevezte a UBS-nek történő eladást.

"Történelmi, szomorú és nagy kihívásokkal teli nap ez a Credit Suisse, Svájc és a globális pénzügyi piacok számára" - mondta Lehmann, hozzátéve, hogy a hangsúly most a jövőn és a Credit Suisse 50 000 alkalmazottján van, akik közül 17 000 Svájcban van.

-----------------------------------------------------------------

Ismerős név Lehmann!

dax

#1492195 TrendMan Előzmény: #1492194

Az okokról van valahol valami infó?

És arról, hogy a svájci eset hogyan kapcsolódik az amerikai bankhoz?

Vagy ez úgy van, hogy folyamatosan képződnek a bankrendszerben a csontvázak és ha már egy kidőlt, akkor a többiek is kihasználják a lehetőséget, hogy 'tiszta lappal' induljanak és lenyúljanak egy kis állami támogatást ők is?

dax

#1492194 Lenthor Előzmény: #1492191

A Credit Suisse részvényei 63%-ot zuhantak a hétfői kereskedés elején, miután bejelentették, hogy a UBS bankóriás csaknem 3,25 milliárd dollárért megvásárolja bajba jutott riválisát a szabályozók által lebonyolított ügylet keretében, hogy elkerülje a globális bankrendszer további piacrengető zűrzavarait.

A UBS részvényei 14%-ot estek a kereskedés elején a svájci tőzsdén.

Ügyesen be volt időzítve…

#1492190 TrendMan

Ügyesen be volt időzítve a hír, vasárnap jön ki, aztán mire a kisbüfi hétfőn reggel pozíciót tudna felvenni, addigra az esés javát már le is tudták.

Kizárt dolog, hogy ezt nem menedzseli valaki.

dax

#1492154 TrendMan Előzmény: #1492153

Köszönöm ezt a találékony szófordulatot.

Pláne, mert ez a módszer lehetővé teszi, hogy utólag az ember rájöjjön, hogy mi mikor történt.

dax

#1492153 Illuzio Előzmény: #1492148

Szerintem, ha bevan kapcsolva a géped és (amennyiben) rápislantasz, akkor te magad is rájössz, hogy, mikor jött el at ideje.