Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Bravó

#1494760 prfecó Előzmény: #1494757

mondjuk én teniszezem. Azt kristálytisztán lehetett látni a labda csípte a vonalat.Ezt nem látta a vonalbíró- Na ilyenkor a szokták bemondani a teniszezők , hogy bennt vol - Ezért is outot ítélt a vonalbiró alapján a biró. Főversenybírót hiába kérnek , mert nincs jogosultsága. Ez két labdamenettel korábban volt. Ha javára ítél a bíró következő pont is övé volt és már megnyerte volna a mérkőzést.

Amin megint kiborult a kinai megint egy out nyílvánított esemény. Az kellemetlen a magyar vonalbíró mondta be mindkétszer az outot. Video felvétel volt , csak nem volt kötelező a magyar rendezésű tornán . Na látod ezért kell videó bíró. Egyértelművé tette voplna esetet.

Matgab néz vissza az utolsó teljes vágatlan felvételt és rájössz marhaságot írtál.

Lehet , így megnyerte a mérkőzést a magyar , de örökké ráégett a bélyeg.

Bravó

#1494757 matgab Előzmény: #1494740

Hagyjuk már ezt a marhaságot.

Elolvastad az egész sztorit?

A kínai hisztizett, a bíró döntött, hogy out volt. Ment még két labdamenet a döntés után és azért hogy később ne legyen belőle félreértés a magyar csaj eltüntette a korábbi nyomot. Erre fel a kínai kiborult. Női hiszti volt az egész. Mit gondolt a kínai? Majd legközelebb megint reklamál, ha a közelében csapódik le a labda??

Bravó (végképp eltörölni)

#1494747 TrendMan Előzmény: #1494743

Ekkor Orbán Viktor köhintett és amikor csend lett csak ennyit mondott:

Bravó !

Bravó

#1494745 prfecó Előzmény: #1494743

nem tudtam , hogy világhírű csapat jött Groupamába , hogy kiejtse 3:0 a "világhírű" fradit.

Az ellenfél egy feröeri amatőr csapat!!!!!!!!!!!

shame , shame , shame....félmeztelenül korbácsolást kell végrehajtani ezért a kiváló teljesítményért

Bravó

#1494743 amix Előzmény: #1494740

"Fradi" kiesett. Szép. Jogos ezek után a szivárványos pad. Ez a Fradi már rég nem magyar csapat.

Követelem, hogy olimpiai sport legyen!!!

#1494677 TrendMan Előzmény: #1494674

Öttusában mehetne, a valódi lovas számot úgyis eliminálták.

Vicces lenne ilyen lovacskákkal átugratni az akadálypályán.

Zárásképpen mindenki hangosan hahotázna.

Forma 1 helyett csónakve…

#1493663 TrendMan

Forma 1 helyett csónakverseny?

https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/ungluecke...

https://www.google.com/maps/place/Forli,+Province+...

https://www.google.com/maps/place/Forli,+Province+...

Eddig a szárazság volt pusztító, most az áradás.

Érdekes ez a --> Northeastern Italy Floods megjegyzés a térképen.

Úgy látszik ez már történelmileg árvíz sújtotta térség lehetett korábban is?

https://telex.hu/kulfold/2023/05/18/olaszorszag-ar...

Videózni vagy nem videózni?

#1493375 matgab Előzmény: #1493348

Igazából a video bíró használata csak magasabb szintre emelte a korrupciót. Régen elég volt a bírót megkenni, most meg kell kenni a megfelelő FIFA képviselőt, hogy az intézkedjen a bíróknál és /vagy a videó bíróknál.

Alapesetben ha a videó bírók látni egy téves döntést ilyen helyzetben, akkor rászólnak a bíró fülére, hogy nézze meg a szitut.

Pont úgy mikor a magyar válogatott játékost odatalpalás után kiállították, akkor is amikor a bíró nem vette észre azonnal.

Tényleg sokszor azt látom, hogy a videóbírókat is csak arra használják, hogy az anyagilag erősebb vagy nagy tornákon a torna részére pénzügyi szempontból fontosabb csapatokat támogassák...

Videózni vagy nem videózni?

#1493348 TrendMan

Elég érdekes önmagában, hogy a FAZ címlapján egy foci esemény szerepel:

https://www.faz.net/aktuell/

Tegnap a Dortmund úgy nem tudott nyerni a kiesőjelölt Bochum otthonában, hogy a kiélezett versenyben lehet most bukták a bajnoki címet a Bayern-nel szemben. A felháborodás tárgya az, hogy a bíró két 11-es gyanús esetet se nézett vissza videón, pedig jogában állt volna.

Hol van már az az idő, amikor 5 évvel ezelőtt a labdarúgás megújulását várták a videóbírótól?

Eljutottunk odáig, hogy a bizonytalanság maradt, csupán eltolódott máshová: Eddig a bizonytalanság tárgya az volt, hogy mi történt, most a bizonytalanság tárgya az, hogy történt-e olyasmi, amit szükséges visszanézni?

Úgy látom ott vagyunk, ahol a part szakad, az emberi szubjektivitást így vagy úgy, de nem lehet kizárni.

Ez azért az emberi gondolkodásról is sokat elmond.

Ilyen impotens Bayern-t …

#1493125 TrendMan

Ilyen impotens Bayern-t még nem láttam.

Upamecano egy csapás.

pá-Napoli, pá-Pó?

#1493110 TrendMan

Szóval azért érdekes dolgok vannak.

Minden második hír arról szól, hogy Dél-Európát mekkora szárazság sújtja, tegnap a Napoli a Milán ellen mégis úgy esett ki a CL-ből, hogy mind a Milánói odavágón, mind a Nápolyi visszavágón végig szakadt az eső .. Ki érti ezt?

Aztán itt van ez a horgász világrekord:

https://infostart.hu/sport/2023/04/19/oda-lehet-a-...

A Po-folyóból.

Lehet már olyan sekély, hogy minden nagyobb hal kilátszik belőle?

Hölgyem, átlátszik a pöc…

#1492251 Fornit

Hölgyem, átlátszik a pöcse a biciklisnadrágon!

Kép

Szívás vagy szivatás? (0:3) Szívás!

#1492146 TrendMan Előzmény: #1491966

Na szóval emiatt a tegnapi miatt még én is szégyellem magamat.

Minek eljutni egy versenysorozatban ebbe a fázisba azért, hogy ilyen béka segge alatt lévő teljesítménnyel szégyenüljenek meg?

Olyanok voltak a Fradi négerei, mint apro és fáradt Busmanok a hatalmas termetű vikingek országában, amint újra és újra fejjel rohannak a fának, hátha sikerül vizet fakasztani.

Szívás vagy szivatás?

#1491966 matgab Előzmény: #1491965

Ahh, írtam egy hosszabbat, de elszállt.

Ami hülyeség volt, hogy Botka beleállt a kakaskodásba 2 sárgával és így a visszavágóról eltiltatta magát.

A másik hülyeség, teljesen felesleges szabálytalanság Marquinhos-é volt az ellenfél térfelén amikor a német játékosnak odalépett.

Esiti sztem jól játszott, de hogy az első gól előtt hogy tudtak olyan könnyen ellépni mellőle az rejtély. Csakúgy, mint a 2. gól előtt, hogy egy teljesen ártalmatlan helyzetben, miért kell ott szabálytalankodni.

Az meg felháborító, ahogy Mmaaee sétálgat unott fejjel a pályán, mintha vmi kva nagy sztár lenne, pedig amióta sérülése volt , azóta én nem láttam jól játszani. A 2. gól előtt a némethez képest volt 2méter előnye, csak mivel a német odaugrott, addig Mmaaee teljesen alibi mozgással lépegetett hátrafelé és így 5 méteren 3 métert vertek rá. Én ezzel a hozzáállással kidobnám a Fradiból. Mondanám, hogy Boli hátha jobb lett volna, de ő is 2-3 éve volt a csúcson - mint Tokmac. Azóta leeresztett mindkettő.

Zachariassent el fogják vinni a nyáron, nagyon nehéz lesz pótolni. Tegnap is egy Uzuni szerű csávó hiányzott ahhoz, hogy a Fradi eredményesebb legyen Zachi mellé (vagy Zachit cserélve).

Ha már cserék... Igen rengeteg sérült volt a Fradiban (köszönhetően részben a magyar bíróknak, részben gondolom a fradi stábjának) de akkor is előbb kellett volna cserélnie Csercsaszovnak sztem. Marqinhos az utolsó 10 percben már csak szenvedett. Mmaaee helyett már rég be kellett volna hozni bárkit.