Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Hol van Putyin a legnagyobb biztonságban?

#1492170 TrendMan

https://index.hu/kulfold/2023/03/19/haboru-orosz-u...

Leginkább az USA-ban, mert ők nem ismerik a római statútumot.

Utána nálunk, mert nálunk elfelejtették kihirdetni a vonatkozó rendeletet a Magyar Közlönyben.

Tehát van/lenne kötelezettség, de nincs/nem lenne lehetőség.

Sajnos. Sajnos. Ilyen ez.

Jehova tanúi újratöltöttek

#1492125 Ibiza Előzmény: #1492033

szerintem már rég elindult..Sok német él Mo.on..cseheknél..Thaiföldön..de hallottam Argentínát is..

irányított evolució és a fejős tehén

#1492055 Spade Előzmény: #1491900

vírus funkciónövekedési kutatás vs. irányított evolució avagy min dolgozik éppen a pfzzzerr ? Mimáson mint egy fejős tehénen?

Jehova tanúi újratöltöttek

#1492033 matgab Előzmény: #1491986

Ez a willkommenskultur végének kezdete csak...

Nincs már messze az az idő, amikor fehér németek milliói próbálnak majd letelepedni dél amerikában és kelet közép európa országaiban...

Ezt nem tudom megítélni,…

#1491993 TrendMan Előzmény: #1491989

Ezt nem tudom megítélni, ha pl. medencében vannak, az elit környék meg magasabban, akkor lehet, hogy pont ott nem fúj.

A mondandó lényege, az, hogy amikor a gyorsforgalmi utakat tervezték, akkor a fehér közösség elég befolyásos volt ahhoz, hogy rábírja a döntéshozókat, hogy ne rajtuk keresztül haladjanak át, a színes közösség önérvényesítő képessége meg a béka segge alatt volt, ezért oda tervezték ezeket az utakat.

Értem én, de pont ott ne…

#1491989 Koffein Előzmény: #1491988

Értem én, de pont ott ne fújna a szél az óceán melletti térségben? itt bp-en is beáll néha a szmog, pár nap vagy hét után jön egy fuvallat és tovafújja.. :)

Ezt most akkor tisztázzu…

#1491988 TrendMan Előzmény: #1491987

Ezt most akkor tisztázzuk, ne legyenek félreértések:

Ha szélcsend van, megáll, ha fú a szél, akkor meg viszi.

Nyilván ezt a hegyvidék is befolyásolhatja.

A Kárpát-medencében is van télen, hogy hosszabb ideig megáll.

Továbbá ismert, hogy a városi szmog az út körül - ahol keletkezik - egy bizonyos magasságban és távolságban üt igazán.

Ha nagyobb mennyíségben keletkezik, akkor belepheti az egész környéket akár néhány nap alatt.

Adott esetben elképzelhető, hogy egy autó sofőrje jobban védve van a saját maga által keltett szmogtól, mint a környék lakója.

Az egész cikket nem olvastam el, mert túl hosszú.

Ha hiba van az érvelésemben, akkor majd erre fogom.

S ezt kiszámította, hogy…

#1491987 Koffein Előzmény: #1491985

S ezt kiszámította, hogy több szennyezett levegőt szív be a színes negyed lakója, mint a fehér negyed lakója? a légszennyezést a szél nem viszi jobbra balra, megáll egy tömbbe az adott körzetbe... :)))

Egyébként beleolvasva a …

#1491985 TrendMan Előzmény: #1491982

Egyébként beleolvasva a cikkbe, nem teljesen légből kapott érvelés.

Gondolom azért átnézted te is.

A szerző önkritikusan ír, mert ő is áthajt a 'színes' negyedeken, nem áll meg csak szennyez.

És előtte ő sem értette, honnan ered az okoskodás.

KimDotcom tanácsa

#1491922 TrendMan Előzmény: #1491921

Sajnos ezt a kimenetelt se lehet kizárni, de ezek szerint az lenne a racionális tett, ha mindenki Ausztráliába sietne áttelelni.