csak nem te adod el? máris visszakoztál ...
:)))
csak nem te adod el? máris visszakoztál ...
:)))
hümm, hümm ...
A privát véleményemet a vateráról, nem türné egyetlen moderátor sem, semmilyen fórumon.
Új áron használt - esetnként elhasznált - cikkek ...
Ez, nem az én világom.
szert tettem egy sétapálcára kb.12 évvel ezelőtt...
egy öreg angoltól kaptam ajándékba.....
benne van egy szurony vagy kard,mindegy minek nevezem,a markolat pedig elefántcsonttal van diszitve.....1910-es...
soha nem mutattam senki hozzáértőnek,gőzöm nincs van-e számottevő értéke...
de nem eladó:)
Elméletileg írhatnék, mert ha nem eredeti, akkor azt fel kell tüntetni. Az a baj aukció vége előtt 2 órával kérdeztem tőle, így lehet még nem is látta. 720 értékeléssel 100 %-os, elég ritka vaterán. Mivel ennyi után sincs negatívja, bízom benne hogy tudja mit töltött fel és az érme eredeti.
Ha meg nem az akkor tanulunk ebből is....
És ha nem fizeti vissza? Írsz neki egy rossz pontot a vaterára?
:/
Na hát nagyon remélem eredeti az érme, el fogom vinni megnézetni :) Most ütöttem le a vaterán.
Salamon dénár ÉH.10
1990es (barna) 5000 Ft-os fémszál nélküli, állítólag csak pár db "készült" (hibás) belőle.
kb. max 500 Ft / db
De állapottól függ. 92-es értékesebb valamivel mint a 93-as, úgy tudom ritkább. Ha 97-esből lenne ennyid, akkor nem mondanám mennyit ér :)) Csak érdeklődnék mennyiért adod az összeset :))
V-VI. századból keresek gyűjteményembe a Fehér-Hunok pénzét. Jelenleg sehol nem találok.. Vaterán sincs, numizmatikai honlapokon is csak egyről volt kép, az is eladva..:(
Egy lehet lesz hamarosan, de az bizonytalan még. Az a baj elég ritka.
Van itt valaki gyűjtő ?? :)
Hello
Mi maradtunk az ETO pályán...ott vagyunk minden Vasárnap..gyere ki egyszer :-))
volt egy bácsi..egy kalap régi pénz volt ami ki volt rakva..:-))
a 92-es 93-as fém 200as mit ér kb? van kb 200db...
akkor ezután majd kamiont keresek :))
bár tavasznál előbb nem, mert szétfagytam rendesen :)