a 444hun? :)
https://444.hu/2023/02/28/feltunoen-kiveteleztek-e...
"hallgató családja "a sajtóban elérhető, nyilvános információk szerint érdemi Mol-részesedéssel rendelkezik", "
Hol olvasható ez az információ?
Nem használtam még én se ki a lehetőséget, de úgy sokkal izgibb, ha tudod, h bármikor lehetne.. :-)
Asszony tudott a Thaiföldi utazasaimrol.. Voltunk egyutt is és mondta menjek nyugodtan "massziroztatni". Latta csillog a szemem. Mendtem de csak masszazs.. Nekem nem fér bele.
Ezert kell az embernek kímélni magát 30eves koraig. Utana ne maradjon igeny akkor mar csalad.
Szerintem ez amolyan csajos kaja, férfiember nem eszi ezt így.
Mint azok a törpe szendvicsek, amiket szendvicsbárokban árulnak - két harapás, 800 forint (volt korábban, most meg sem merem becsülni.)
tudom velem van a gond :) én alapból nem értem, hogy miért vesz valaki gyümisalit? kb 5e-ből kihozod a heti gyümisali adagot, de aki sajnálja az időt az elkészítésre, az meg is érdemli a felárat :)
Az az egyezség, h ne dicsekedjen vele, aki beleakad egy yo numerába.. :-)
akkor a feleséged listáján is lehet a fekete fiú? :) egyenjogúság van.
De egyedül mentem, s a zsozsó a hasitasimban volt, azt meg nem tudtam kire bízni "addig". :-)
vicc XD
https://telex.hu/belfold/2023/02/24/kicenzuraztak-...
aki ismeri a számot, tudja wtf van... elég sokan ismerik, mert a spotin (8milla felett) + a yt-on (6milla felett) elég sokan látták/halották a számot.. ne szórakozzatok gyerekek, vagy leadjátok egy az egyben, vagy be se teszitek a kínálatba, mert így is úgy hallgatják... :)))
lehet megvolt neki, csak kiderült, hogy nem csaj.. XD
Hát 2011-ben volt rá három egész heted.... :))
Akkor csak jól választottam.. de jó, h említed, az ázsiai csaj még rajta van a bakancslistámon. :-)
"Az én környezetemben értelmesek vannak. :-)"
Nem mondtad, hogy kiköltöztél Ázsiába...! :-)
Én nem tudom, de azt látom, hogy minél jobban megismered a nőket annál inkább ... Na mindegy hagyjuk!
Persze egy kolleganővel, vagy ismerőssel, szomszéddal elvan az ember napi szinten , de minél inkább azokat a kapcsolatokat nézed, hogy az ismerőseid között élettársként/feleségként hogy viselkednek, főleg a késő Y, vagy Z generáció (35 minusz) vagy az azt követő korosztály- hát lehet, hogy értelmesek, de hogy számítani rájuk, meg hogy kivegyék a munka oroszlánrészét a család fenntartásából (nemcsak vagyis főképp nem anyagilag), hát az elég korlátozott.