Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#1491567 JackOne Előzmény: #1491565

Szép napot, Sziasztok!

1H Ma 50egyelőre tartja, nagy képen nekem ez oldalazás 15.620 és 15.258 között. Óráson MA 50 és a 200 -as kezd vízszintessé válni. Indikátorok naposon semlegesek(MACD-ban viszont komly negatív divergencia van), napos OBV szerint a tőke beáramlás megszünt, ill. inkább csökken....erősítheti a fordulást egy váratlan felrántást aztán irány le...? (remélhetőleg...)

A négy-órás gyertyák - e…

#1491548 TrendMan

A négy-órás gyertyák - eddig - ígéretesek egy longra.

Én úgy motoszkálok, hogy…

#1491541 TrendMan

Én úgy motoszkálok, hogy holnap lesz egy USA GDP adat, előtte meg szokták rángatni az indexeket felfelé.

Ezért az utóbbi hetekben szerdán venni short-ot többnyire nem volt jó gondolat, mert csütörtökön mindig jön az adat.

Tehát máról holnapra emelkedésre számítók, de hogy utána mi lesz, ahhoz még tapogatózni szükséges.

dax

#1491540 Lenthor Előzmény: #1491539

Sötétben motoszkálunk.

Az ATH-tól jött le valamiféle W-X-Y.

Ha most egy 5 hullám megy felfelé, akkor itt nagyon sok shortos elveszíthet mindent.

Ha viszont W-X-Y-X-Z megy lefelé és a mostani emelkedés egy "X", akkor lassan esnie kellene.

https://invst.ly/-cdm7

dax

#1491535 NightLord Előzmény: #1491529

Sziasztok, jó reggelt!

Én is azt látom, hogy erős a DAX, el is engedtem tegnap a shortot, bár most azért megint úgy áll, hogy a 15200 as szintet talán megnézi. mindenesetre USA az utolsó lokális csúcsról lejött vagy 5%-ot, DAX meg jó, ha másfelet..