Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Pogátsa,

#1491525 Ibiza Előzmény: #1491505

".. nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat."

Jo mondat.

Igen, azoknak mammon az isten.. Nem latjak nem ismerik a termeszet végtelen rendjét. A vegtelen tudást.

Pogátsa,

#1491505 Spade Előzmény: #1491494

A (zzuj)platonisták szerint Démiurgos, az anyagi világot teremtő isten malterosan a Nagy Építőmester azaz a zuj világrend istene, aki nem ugyanaz mint az egész világot betöltő végtelen Tudat

a Doomsday bankár újabb intelmei:

#1491503 TrendMan Előzmény: #1491470

Igen is, meg nem is.

Tulajdonképpen az is hátborzongató, hogy a világban, Európában zajlanak a labdarúgó és egyéb bajnokságok, mintha mi sem történt volna.

Nekem már 2014-ben is furcsa érzésem volt, amikor a szakadár területekről lelőtték a holland civil repülőgépet.

Most ismét furcsa érzés fogott el, mert mintha a bejátszásban 1:14-nél Erich Honecker-t is láttam volna?

Ahogy egy folyamat túllép egy bizonyos méreten, megváltozik a jellege.

A normális emberi kapcsolatok kb. 150 fős csoportokig vannak érvényben.

Ilyen méretekben, amibe most ebben a bejátszásban is betekintettünk, jobbára már csak érdekek vannak.

Pogátsa,

#1491498 Ibiza Előzmény: #1491497

Fiumei sirkerben számos szabadkomuves sir van, raffai nagy ismeroje a temanak. Drabik jol elmondja a bankrendszert..

Pogátsa,

#1491497 Ibiza Előzmény: #1491493

Igen, de az emberek zöme már a pénz fogalmat a mukodeset sem erti.. Miert kell 100dollar erteku munkat vegezni es kamatot fizetni maganembereknek egy 2dollar költségű 100 dollarosert.

Hatterhatalom maganhatal…

#1491496 Ibiza

Hatterhatalom maganhatalom letezik meg ha sokaknak ez nem fer bele a vilagkepebe, összezavarná hiszen állati szabadnak függetlennek gondolják magukat, szar lenne elfogadni nincs jatekteruk. Akit érdekel a tema ezer video és irodalom van róla. Nem kell szabadkőművesekben gondolkodni ezekbe beleasni magunkat, eleg ha a logikajat megertjuk.

ez az ovis szintű minimum.

Pogátsa,

#1491493 matgab Előzmény: #1491492

Drábik írja le ezeket a sztorikat a legjobban, csak nem annyira közérthetően. Neki annyi minden van a fejében, annyi kutatást végzett, hogy azt halandó ember felfogni és értelmezni sem képes egészében.

Pogátsa,

#1491492 Spade Előzmény: #1491490

Na ez már valami ha megvoltak a mediciek is :) Persze mindenki írt mindenről de nagyon kevesen összegezték és foglalták össze. A háromszög ha már itt tartunk mit jelent ? és mit jelent a szem a háromszögben ?

Pogátsa,

#1491490 Koffein Előzmény: #1491487

ők is megvoltak #531604 ;))

a háromszögről a szabadkőművesek munkáját feltárók is írtak, min ahogy a többi szimbólumról is...

Pogátsa,

#1491487 Spade Előzmény: #1491486

A fuggerekre hivatkozásod akkor lenne teljes ha a mediciekre is hivatkoztál volna akik meg a pápákat pénzelték és nem mellékesen a zangol földekről elzavarták a parasztokat h birkákat tenyésszenek rajta megalapozva a zangol textilipart Megírták ezeket már nálam elhivatotabbak (rengeteg hivatkozással), én csak rossz epigon lehetnék, számtalanszor hivatkoztam már öket, igaz az h mi olvasható forma és mi nem az , már egyéni megitélés (a tudásért mindig meg kell dolgozni és mindenki felelős a saját tudásáért és nem mentség ha hülyeségeket beszél h én nem írtam meg egy olvasható könyvben :) ) .Pedig nemhogy hálózat van hanem igazi szövetség(ek), pl mit jelent a dolláron látható háromszögben a szem ? Erről is írt Pogácsa ? Ja nem :) Ha nem hiszed h ott van végy kézbe 1 dollárost és nézd meg jól

Pogátsa,

#1491486 Koffein Előzmény: #1491485

Figy, itt a lehetőség és írd meg ezt a tényfeltáró sztorit hivatkozásokkal megspékelve.. ígérem, veszek egy példányt :)

Pogátsa bepillantást nyújt, egy egy személy, család, kapcsolati tőkéjébe, nem egy 1-2 perces cikk formájában, hanem picivel bővebben, és mégis úgy, hogy fogyasztható legyen a nagyközönség számára..

nem, nem gondolnám, hogy van egy hálózat, inkább üzleti érdeknek nevezném, találkoznak itt ott, konferenciákon, tököm tudja hol, pacsi, pacsi, pörög a lé, megy az üzlet, s a végén mindenki happy... mint pl a müncheni konferencia, megnézed kik voltak ott, elgondolkodik az ember, hogy basszus vannak országok, akiket utálunk és mégis hogy a picsába kerültek oda? és itt csak a húzónevek vannak feltüntetve https://securityconference.org/assets/02_Dokumente...

Lehet köpködni, ki mit nem tárt fel, belekötni bármibe lehet, csinálni kell, csináld jobban, hajrá...

Fuggereket olvasmányként én is ajánlottam bő10éve #492086 pfúú de repül az idő XD

Pogátsa,

#1491485 Spade Előzmény: #1491473

Pogátsa, háttérhatalmazásos könyve kb annyira hiteles mintha puzsér vagy a telex,444,hvg esetleg maga gyurci írta volna.Gondolom Pogátsa elkezdte a történetet a Német-római császárválasztások Fuggerek általi finanszírozásától, ja NEM. Vagy folytatta azzal h a Cromwell-t (az első sikeres színes forradalom) a németalföldi zs bankárok finanszírozták cserében azért h elérjék h visszatelepedhessenek angilusba ahonnan a parasztlázadások után kitiltották őket, Esetleg folytatta a (nathan mayer)rócsild(ok) és a sajtó meg a féknyúz kapcsolatának leírásával , ja NEM, amikor Napoleon győzelmét híresztelte waterloonál így felvásárolva a zangol tőzsdét pánik áron amit ő keltett az (ősi tweetter, CNN) aztán amikor a zigazi hír is megjött akkor meg kaszált. Ez is bankár-oligarcha-sajtó kapcsolat ám, a javából. Ja ezt se tárta fel Pogátsa. Sajnos a történelmet tekintve elképesztő sötétség uralkodik a fejekben különösen a libsikében. így könnyú a telexnek,hvg-nek dk-nak stb.megvezetni a zembereket demagóg faszságokkal