Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

szerinted te hol szocial…

#1491455 Ibiza Előzmény: #1491452

szerinted te hol szocializálódtál? Szüleid nagyszüleid abban éltek és te is abból kaptad a Biosodat. Ráadásul máig nem lehetett átirni az emberekben. Én pont annyira utálom az oroszt és az amcsit mert tök egyformák.. bunkó szarok.. ugyanúgy bunkó szarok az ukránok és az oroszok..meg a szláv népek zöme. A jugókban van némi nagyvonalú elegancia..

Ez a valóság. De aki a s…

#1491452 KawaBazsy Előzmény: #1491450

Ez a valóság. De aki a szovjet érában szocializálódott, az sose fogja látni.. marad neki a Mátrix. :-)

Putyin állandóan hazudik…

#1491449 KawaBazsy

Putyin állandóan hazudik. Ködevés arról beszélni, hogy a NATO terjeszkedésétől tart, vagy hogy bármilyen víziója lenne egy nagy Oroszországról. Ez a háború nem ezekről szól, hanem arról, hogy van egy félős kis ember, aki túl sok pénzt lopott, és most nem mer szembenézni a következményekkel

https://index.hu/kulfold/2023/02/19/haboru-oroszor...

a Doomsday bankár újabb intelmei:

#1491437 TrendMan Előzmény: #1491429

Az egész helyzet nagyon bizarr.

De, ha a te logikádat követem - ami egyébként etikai oldalról teljesen érthető - akkor azután, hogy tavaly februárban becsináltam ijedtemben, hogy máris dobják az atomot, akkor még most is keresném a józan hétköznapi eszemet és szinte cselekvésképtelen lennék.

Az ember nem ilyen, mert ha ilyen lenne, akkor a saját hétköznapjait se tudná menedzselni.

a Doomsday bankár újabb intelmei:

#1491429 Koffein Előzmény: #1491424

Ezek véleménycikkek, ő se tudja, hogy mi folyik ott, zárt ajtók mögött mi a vihar van...

Néztem a retekklubon a híradót, elég fura érzés kapott el, nagy kivetítőn Zelenszki adott elő egy beszédet, majd amikor vége volt, a zuniós parlamentbe, vagy fene tudja hol, mindenki tapsikolt, mosolygott, kezet ráztak egymással, a nők dobták egymásnak a puszi puszit, fülig érő mosoly, család hogy van? szerető? tiszitoszi? este borozás, mielőtt hazamennénk az uncsi familyhoz? sugárzott az önteltség... miközben fél perccel azelőtt egy másik ország vezetője előadta napi könyörgését... tökre mintha színházba lettek volna, a napi show megvolt... elég bizarrnak éreztem..

dezinfó

#1491416 Ibiza Előzmény: #1491368

israel meg a tisztességes nem rokon értelmű szavak.
ha valami disznóság van a világban akkor usa és israel keze benne van..

master blaster kapcsolat van köztük..

két békétlenkedő népség

Master Blaster Mad Max 2 | Mad max, Mad max film, Big men

Az idiotizmus egyre nagy…

#1491406 Fornit

Az idiotizmus egyre nagyobb méreteket ölt az amerikai kontinensen: A Canadian trans-identified male who is serving a rare "indeterminate" prison sentence for the rape of a three-month-old baby is currently being held in a women’s prison in British Columbia that has a mother-and-baby unit.

https://thepostmillennial.com/biological-male-who-...



újságírás

#1491365 TrendMan Előzmény: #1491363

Egyébként, ha már szarkazmus - én már végeztem számításokat azzal, hogy ha létesítenénk olyan kerékpár farmokat, ahol energia termelés céljából taposnának az emberek és az energiát összegyűjtenénk, akkor mekkora realitása lenne ebből ellátni városi szolgáltatásokat?

Egy szobabicikli által termelt energia számolható, ezek sorba köthetők és összegyűjthetők.

Ha mondjuk 500 ilyen szobabicikli menne napi 8-10 órát folyamatosan, az érzékelhetően segítené egy nagyváros energiaellátását.

Akkor már inkább ilyesmiben kellene gondolkodni.

újságírás

#1491363 Koffein Előzmény: #1491353

Szarkazmusnak szántam :) hogy lehet olyan címet adni, hogyha kihagyod a reggelit, akkor pénzt spórolsz? mond le a wsj efit, vagy a netflixet és tudsz reggelizni... :)

jogos a menüs észrevétel :))