Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#1491052 Lenthor Előzmény: #1491048

Ami még furcsa: Az emelkedésnél korábban írtam, hogy a korrekciónak három lábának kell lennie.

"A" le, majd "B" fel és ekkor kellett volna 14.704-ig lemennie a harmadik lábnak "C".

Nos ez elmaradt! Ha még a "B"-t építenénk, az meg már elég magasra növekedett.

dax

#1491048 Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Tehát nem véletlenül vártam korábban a 78.6%-os fibot 15.342-t, mert az egy elfogadható ellenállás volt és egy nagyon sűrűn alkalmazott visszatérő korrekció.

El is adtam a longjaimat 15.342-nél.

Logikus lett volna a fordulás, estleg egy kis túlhúzással. Felment 15.519-ig.

De, itt nem a túlhúzás mértéke a lényeges, hanem, hogy mennyi időt tölt el a túlhúzott állapotban.

Általában a túlhúzás után azonnal elkezd szakadni. Már most is sok időt töltött, ha ez túlhúzás volt, de ma már választ kell adnia, hogy a következő ellenállást az ATH-t választja, vagy nagyon gyorsan elkezd esni.

Már egy kicsit nagyobb esélyt mutat a további emelkedés.

Azt azért figyelembe kell venni, hogy 13.798-óta valamire való korrekció mostanában nem volt úgy, hogy felmentünk 1.721 pontot , a korrekció maximum az oldalazással kimerült.

ERSTE magyarázta: alul é…

#1491047 JackOne Előzmény: #1491046

ERSTE magyarázta: alul értékelt a DAX, Az USA piacok pedig felül....

szerintem meg politikai kérdés mivel, a háborút az nyeri aki gazdaságilag tovább bírja, így ergo az EU gazdasága kapott egy kis Marshal segélyt - ez látszik is a tank parádén meg hogy már vadászrepülőket is adunk ...az orosz gazdaságot meg bedöntjük így a NY-i gondolkozásban el is dőlt h. kinyeri a háborút.

...de utóbbi szubjektív magánvélemény .

Vajon mi indokolhatná az…

#1491046 TrendMan

Vajon mi indokolhatná azt, hogy a Dax csupán 5 %-kal van a mindenkori csúcs alatt, miközben az SAP 15 %-kal?

Holnap meg lesz a mérési…

#1491045 JackOne

Holnap meg lesz a mérési rés is: S&P 30 ponttal NQ 70 ponttal, DJ 80 ponttal, DAX 44 ponttal nyithat magasabban, ha minden így marad.

Nézzetek rá a FB-re / Me…

#1491044 JackOne

Nézzetek rá a FB-re / Metára 40 % kettő nap alatt - ez tuti nem bika piac és nem is annak a kezdete ....Brum-brum ....andante

NQ 13080 -ig f 1.618 kiterjesztésig simán elmehet.

Javítom, már 45%....!!!

dax

#1491043 JackOne Előzmény: #1491040

Szép 'M' betű ilyen a végítélet esetén látható a chartokon, utána brutális esés szokott következni....a mai marubozu (bulllish) gyertya, amely ráadásul réssel az ellenálást átugorva nyitott igen csak megerősíti ezen verzió lehetőségét.

Már csak 5,26 % double ATH, ebben a tempóban 2,5 fél nap kereskedés és ott vagyunk...lehetséges a begyorsulás ...(?)

Arany, Ezüst, Olaj tökön…

#1491039 JackOne

Arany, Ezüst, Olaj tökön szúrva, gáz széttaposva ... Asszem a vágyálmok 1-3 hétig tarthatnak - jó h. a kezemre ültem a fémek se nyúltam a BTC és ETH - is ebbe az irányba mutat .... képtelenek kitörni - DIVERGENCIA a piacok között a DX és az EUR/USD mindezzel paralel....egyelőre nem mondom ki.

dax

#1491038 Lenthor Előzmény: #1491037

Ritka a dupla csúcs. Keresni kellene egy okot, hogy miért csinálna dupla csúcsot. Majd megpróbálok utána nézni.

dax

#1491037 JackOne Előzmény: #1491035

Lenthor és mi van ha felfele csatit tör...?...benne lehet. 5,7 %-ra vagyunk az mindekori ATH-tól. Zászló célára néhánypöttyel még túl is mutat rajta....őrültség de...RSI Q. magas 74, azonban 75 és mindnekori 81 -es lefordulási szinteket se felejtsük el. Rsi tartalék 1-9% közötti ....főleg ha esve emelkedik....időben febr. 16.-ra esne, amikor az S&P 4300-4400 között tanyázna-huu BeSzép lenne...Shortra-:)

dax

#1491033 JackOne Előzmény: #1491029

Te mire tippelsz,- 4200 körüli rés, 4318 lokális csúcs ami véletlenül f 0.618 szint is, esetleg a letörésben visszatesztelt és f 0.786 -os 4536 -os ellenállás...? (de az meg a szabályos ABC felmenő hullám idősíkjába nem fér bele, ha csak nem kapcsolnak rakéta üzemmódot....

Időmérőm feb. 14 -et mut…

#1491032 JackOne Előzmény: #1491027

Időmérőm feb. 14 -et mutat....ez körül várom +/- 5-10 nappal, a másik pont feb.24. a háború napjára esik a francba.... célár 4200-4400 között - S&P

szabályos ABC hullámokban gondolkodom, abból jön ki az időtáv is ... de bármikor bármi lehet.

Én jelenleg nem árfolyam…

#1491027 TrendMan

Én jelenleg nem árfolyamban, hanem időkeretben gondolkodom.

Arra számítók, hogy február 1x-e körül jön majd a fordulat.

dax

#1491024 Lenthor Előzmény: #1491023

Az EKB sajtóközleményéből: A Kormányzótanács a mai napon az eurorendszer eszközvásárlási program (APP) keretében tartott értékpapír-állományának csökkentésének módozatairól is döntött. A decemberi közlemény szerint az APP-portfólió 2023. március elejétől június végéig átlagosan havi 15 milliárd euróval csökken, és a portfóliócsökkentés későbbi üteme is meghatározásra kerül.

------------------------------------------------------------------

márciustól a központi eladások is nehezítik majd a longot.