15.342 -t írtam régen, hogy azt el lehetne érni, mert az a 78.6%. Ilyenkor nem meglepő, hogy a 78.6%-os vonalon túlhúzzák.
15.342 -t írtam régen, hogy azt el lehetne érni, mert az a 78.6%. Ilyenkor nem meglepő, hogy a 78.6%-os vonalon túlhúzzák.
Trendman köszönöm a gúnyos megjegyzéseid!
Mutass nekem egy elemzőt, aki ide várta fel. Ha nekem minden bejön, akkor én lennék a világ leggazdagabb embere.
Ha tökéletes elemzést keresel - ingyen- akkor látogass máshová.
A döntések a Tiéd, Te kereskedsz. Vagy megfontolod, amit írok, vagy elveted. De az túlzás, ahogy gúnyolódsz!
Lenthor, a megérzésed valószínűsége legalább 80-90 %-os azt érzem én is - Xar került a palancsintába...?! ... nem tetszik a komplex mozgás,- és Ázsia eset...ez nagyon elgondolkoztat még.
Továbbra is tartom 3 nap kivárás, nekem nincs ugri bugri. Gyors, nagyon gyors irányváltások lehetnek - ha látom a megerősített trendet akkor lépek - a DAX külön utas ....gyanús. A futik jönnek vissza a tegnap esti lelkesedésből...
Igen, nagyon úgy néz ki ...itt v.mi nem kerek .... a színes fémek, de a BTC se ugrik, sőt DX megállt! A VIX alig ment lejjebb és mindjárt eléri a háromszög alsó befogóját, amit ha számozok az 5. pont a háromszögben, - innét vagy letör, vagy visszafordul és vége a VIX erősödésének - a többi meg adja magát...
A nagy befektetők már tudják az ECB döntést?
Rossz lesz az ECB döntés és fentről kell addig nekik shortot nyitni?
Én a holnapot és a pénteket megvárom nem lépek semmit. 3 nap után ha a léc felett maradnak az index akkor All In hétfőn.
Addigra kiderül tűzi játék volt ...sell off...vagy a bikát kiengedték az istállóból az meg a karámból is kitört.
Amúgy S&P alakzati célára nálam 4728, ami mily véletlen pont egybeesik a f 2.0 szinttel ami szintén 4728. Nincs miről lemaradni-:)
Minden lekötve addig is rövid kötvénybe.
De lehet Gold és SIlvert meglépem és a BTC, valamint ETH egy rövid felkörre....annyit feloldok.
Lehet holnap megcsináljuk ugyanazt vissza, mint amit most oda.
Lenthor Igazad van, amúgy ellenálsásig pozi előtt kiszállás, ha átviszi vissza veszem ha lefordul short...de most minden a long irányt erősíti és ráadásul a a piacok egységes bull trendbe vannak ...Absurd nekem is érthetetlen de ez van ... a piac ellen nem akarok menni...