| 14:15 | EUR | Main Refinancing Rate | 3.00% | 2.50% |
Lenthor Igazad van, amúgy ellenálsásig pozi előtt kiszállás, ha átviszi vissza veszem ha lefordul short...de most minden a long irányt erősíti és ráadásul a a piacok egységes bull trendbe vannak ...Absurd nekem is érthetetlen de ez van ... a piac ellen nem akarok menni...
hogy csak én nem lepődtem meg... hónapok óta nincs negatív fuvallat... ma már powell is érzékeltette, noha némileg visszapillantó tükörbe nézi az eseményeket szvsz... na mindegy... laófax lesz itt csikánó nem 10000-es dax... pléáne ha valaki megnézi a kosarak egyedi részvényeit... hogy más ne mondjak lásd a teslát meg az eu szabályzást, az 1 kocsin elért nyereséget, meg a versenytársakat az árfolyam kontextusában... bakker... 10 év múlva a kocsikat lehet nem autónak fogják hívni, hanem simán teslának.... :D azt hol van még a 400as árfolyamtól???? na mindegy... dax célár 18000 november óta... versus 10000.... meglátjuk mi lesz előbb... ja, amúgy dax most éppen 15310
A végső célom a 15.342 szerintem még korai. Később kellene oda felmennie.
Igen, 15270 az előző csúcs, majd utána 15340-370 a következő ellenállás szint.
...és estére még vissza is tesztelte a háromszög felső befogóját....ha innét elpattan, akkor long 17-18 K is meglehet persze nem holnap.
Emlékeztek tettem be egy inv. fej-váll formációt, több hete él az alakzat nem negligálta....
De, mindenek előtt nézzük meg, hogy a FED csapkodás mit okoz.