15.342 (78.6%-os fibo)
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli chartokat, iránymutatást! Igen az elmúlt napok történései ezt igazolják. Ma délután inflációs adat, meglehet a felszúrás és a célár után jöhetne az igazi korrekció. Az elvárható 5/I =5/V közel 15350-re mutat, de nyúlhat is.
Miért hiányzik nekem egy újabb csúcs? Lehet, hogy a "iv" hullám kell neki?
---------------------------------------------------------------------------------
Lehet, hogy választ kapunk erre a január 19.-i kérdésre?

DAX Futures reggel 15.219.40, tehát felfelé az első célt 15.200 elértük.
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap csináltunk egy hamis letörést, majd visszaemelkedtünk.
Ma elképzelhető, hogy megcsináljuk felfelé irányt. Korábban mindig vártam a 15.180-at és a fent nyitva hagyott rés betöltését.
Ma megcsináljuk. A tegnap betett elképzelés felső része teljesülhet.
--------------------------------------------------

...ha trendirányt nézzük a háromszegbe érkezéshez igen...de itt bármi lehet. 1H indikátorok long / 4 h ellentmondás / 1 D indikátorai a "b" hullámot támasztják alá.
Köszönöm a chartokat, a háromszögből amerre kimegyünk mutatja az irányt. Az USA mostani kereskedése alapján felfelé a sanszos.
DAX magasabb aljról fordult megint, nagyon azt érzem, hogy valami negyedik hullámban vagyunk, ahogy Lenthor is utalt erre a lehetőségre. Holnap infációs és munkanélküliségi adatok.
Alakul az esés végre.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Nagyon kéne már a lefelé elmozdulás.
Jó reggelt, sziasztok!
Szűk semleges területen tartózkodik a DAX. Ma már kitörhet.

...de lehet v.mi készülődik.... abban én is biztos vagyok nem véletlen volt...
A keddi nyitást követően egy technikai probléma miatt eladási megbízások hulláma söpört végig a New York-i tőzsdén, melynek következtében rövid idő alatt számos nagyvállalat részvényei komoly esést szenvedtek el. Az értintett papírokkal pedig egy rövid időre a kereskedést is fel kellett függeszteni
-----------------------------------------------------------------
Nagyon sok stopot kivágtak. Szerintem nem volt véletlen.
Ez tudom deviza, de mint irányba adhat kis megerősítést ! "Lassú piacok. Mindenképpen a kínai újév az egyik oka ennek. A USDCNH-t nézem, a negyedik hullámban van, mielőtt további gyengeség lesz. Ez kockázatos, valószínűleg a jövő hétre, a kínai ünnepek és a FED hét után." Elliottwave Facebook