Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#1490270 TrendMan Előzmény: #1490269

Nekem az a véleményem, hogy most jön az, hogy ez összességében egy Triceratopsz alakzat és a farka 15.000 fölött van jóval, pláne, ha suhint vele.

dax

#1490269 olvas0 Előzmény: #1490267

novemberi garfikonom... :D Minden az elképzeléseim szerint alakul... :D Én becarok ezeken... :D

Hosszútávon?

#1488755 olvas0

Nem nagyon látom, hogy beakarnának esni és 10000-re letolni. Meg lehetett a medve talpa idén? Kitört a csökkenő trendből is, ezért elkezdtem nézegetni az elmúlt leszúrásokat. A trendvonalak kitörésére tettem a fibo egyik végét, a másikat meg a tetejére. Nem nagyon tudok olyan várakozásról, amit be kellene még árazni, hiszen nincs új a nap alatt - az inflációkat, kamatemeléseket, háborút beárazták, a cégeket és a lakosságot is megmentik a gázszámlától, kereslet továbbra is van ahogy munkaerőhiány is... Ha elterelte volna valami a figyelmem, akkor szóljatok! Szóval egy ilyet találtam - persze ez nem idei várakozás, de 13000-13400 alá ha már nem megy, akkor akár új csúcs is lehet belőle jövőre...

Vélemény?

https://invst.ly/zl1ic

Viccet félretéve, Lenthor ennek a pillangónak hol lehetne a jobb szárnya? hat nap alatt húztak rajta laza 1000 pontot fölfele, szinte korrekció nélkül... Mondjuk ez simán alátámasztja a medvepiacot, na de előtte se az éves alján volt...

dax

#1490268 TrendMan Előzmény: #1490267

Korábbi években, általában ha a január erősen indult, akkor erősen is folytatódott és max. februárban jött fordulat.

Persze ez most egészen más helyzet, a december is egész más volt ...

dax

#1490267 JackOne Előzmény: #1490266

Ajaj (ez lehet mégse megafon lesz..?) és túl ment az alakzati 14.784 -n, ez naposon marubozu gyertya lesz ami ráadásul réssel nyított - ez meg mind a trendfolytatására utal....egyelőre semmi nem utal a trend megfordulására - indikátorok MACD RSI OBV ok. CCI-ben még 23 - 43 (elmúlt 1 éves alapon) pötty van felfelé.

Ami viszont intő jel- a forgalom átlagos!!!

Sziasztok!Köszönöm a has…

#1490263 JackOne

Sziasztok!

Köszönöm a hasznos gondolatokat.

Amennyiben ha felmegyünk 14800 környékére az egy táguló alakzatban a 4. pont lenne és az alja az 5. eléggé mélyen 13500 környékén.

Azonban a táguló csúcs (nekem 'trombita'/megafon) alakzat a trendmegváltoztatását jelentő alakzat és azon belül bearrish. Most megyünk a harmadik csúcspont felé. Ezt követően az összeomlás szokott következni és az alakzatból való kilépés.

MACD negatív divergencia naposon az árfolyammal 22.11.25 óta.

CCI 148 nem sok van hátra ...

Itt akkor a 10-12 K közötti sáv következne...? Mi a véleményetek?

S&P500

#1490262 TrendMan Előzmény: #1490145

Ezt hajtja a gyengülő dollár, kevésbé gondolnám, hogy itt nagy esés jön vagy ha igen, akkor elméletben a Dax-ban talán még nagyobb?

Ez eddig egy kibaszott n…

#1490229 TrendMan

Ez eddig egy kibaszott nagy repülő pteroszaurusz.

Persze jövő héten simán lehet, hogy lelövik vagy még ma este.

dax

#1490226 Lenthor Előzmény: #1489850

Lenthor Előzmény: #1489685

Bocs, de beteszem ismét ezt a duplatetős elképzelést!

Nemsok tudományos alapja van, de:

- általában január 6.-ig inkább az emelkedő fázis dominál.

- ha megnézitek az előző duplatetős "W" betűt az is december és január elején alakult ki.

- a most shortba lépőknek, ha időben nem lépnének nagyon fájna.

- a nagy esés előtt elbizonytalanítás lehetne egy ilyen visszahúzás.

- érdemes megnézni az MA és EMA 200 napos vonalakat, azok is hasonló helyzetben találkoznának a "W" száraival.

Azért teszem be, hogy figyelembe kell venni ezt a lehetőséget is.

https://invst.ly/zucof

------------------------------------------------------------------------------------

https://invst.ly/zzd5p

dax

#1490190 Lenthor Előzmény: #1490189
Putyin fegyverszünetet hirdetett január 6. és 7. között, hogy Ukrajna népe ünnepelhesse a karácsonyt, és felszólítja Zelenszkijt, hogy kövesse példáját.

---------------------------------------

Csak nehogy átverés legyen, mert Putyintól kitelik.