Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURHUF

HUF erősödés

#1490799 TrendMan Előzmény: #1490778

Én azt mondanám, hogy most vagyunk a vihar szemében, ezért átmenetileg elült a szélvihar.

Ilyen helyzetben a kormány erőfeszítései jobban érvényesülnek.

HUF erősödés

#1490791 Koffein Előzmény: #1490778

KBC szerint:

"A piacokat meglepte a szigorító MNB, a jegybank kedd délután jelentette be, hogy az eddigi 5 százalékról 10 százalékra emelik a bankokra vonatkozó kötelező tartalékráta mértékét. Az európai gázárak tovább csökkennek, így ez is erősíti a forintot."

Sori bá már tavaly is alig tudott beszélni, és ha saját kútfőből kellett válaszolni, akkor összevissza beszélt... az idő elment felette... a gyerek viszi tovább a bizniszt, csak ő nem akkora sztár, így leszarják, csak a pénzt tolja a megfelelő helyekre, addig védve van...

HUF erősödés

#1490790 Spade Előzmény: #1490778

sztem az 1. és 3.. és még hozzátenném a 6. meleg telet. De kérdezd meg fecót ő nagy májer már nagy buksiban csücsülhet a ft shortjaival, és persze vedd az ellenkezőjét amit mond

HUF erősödés

#1490778 learn

Sziasztok!

Szerintetek mi az oka a most látható HUF erősödésnek EUR ellenében?

1. Magas állampapír hozamok miatt váltják Ft-ra pénzüket a befektetők? (De már decemberben is hasonló kamatokkal futott pl. DKJ)

2. Alábbhagyott volna az ukrajnai háború miatti bizonytalanság? (Nem gondolnám, de kb. elértük a 2022 februári szintet).

3. Meggondolta magát a kormány és nem rontja tovább a Ft-ot, már nem cél a relatíve olcsó munkaerő és elinflálni az adósságot? (Nem gondolnám.)

4. Meghalt gyuribá és így kiesett a legnagyobb shortos erő? (Davosban nem volt ott, így ez gyanús, de nem ő a legfőbb ügyintéző)

5. Megjöttek az EU-s pénzek és az MNB vált nagy összegeket HUF-ra? (Nem tudok ilyen átutalásról az EU irányából.)

még ehhez is

#1490187 walex Előzmény: #1490151

Köszi az aggódást, de azért ne legyen csokis a pelusod.
Nincs ellőve mind, nyugalom. :)

még ehhez is

#1490151 Spade Előzmény: #1490049

Még ehhez is hülyék b+ a zévvéghi záró 399+ lett most meg 396 körül , még ezt az akcijót is elbaszták, remélem 399 körül mint egy tüzijátékot ellőtted ájróra a zösszes froncsidat

Évzáró akció van,lassan …

#1490049 walex

Évzáró akció van,lassan 397.

Eljut-e akár még ma 393 vidékére?

Na mi a fasz van Spade

#1490007 prfecó Előzmény: #1489992

azért írtam 500 ft-os EUR/HUF-t , mert narancsos propanganda (nem létező) agyad) nem fogja fel , ha nem emel kamatot a MNB akkor annyí lenne. Helyette most Európa bajnoki inflációval veszik el a magyar megtakarításokat.

Na miafasz

#1489994 Spade Előzmény: #1489992

azt írtad, azt írtad, írtál te már mindent is (főleg utólag), mondjuk azt még nem, ha rokonodnak kék fehér csíkos meze lenne, ő lenne messi...de ki tudja?

miért nem írod egyzerúen azt h azért írtad az 500-t mert egy propagandista balfasz vagy hozzá ? :)

Na mi a fasz van Spade

#1489992 prfecó Előzmény: #1489991

persze olvasni azt nem szoktál narancs kommandos. Egyértelműen leírva , ha nem emelik meg a kamatot irány 500 F

Hányszor emeltek azóta kamatot ? Sokszor , Európa legmagasabb kamata védi meg most a forintot. Ugyanakkor Európa legmagasabb infációja is Magyaqrországon is van. Persze infláljuk el a magyarok megtakarításait

Na mi a fasz van Spade

#1489991 prfecó Előzmény: #1489988

szokásos ész nélküli büfögésed

azért jó lenne még , ha egyáltalán érdekélne a magyar kormányt az infáció miatti károkozást megakadályíozni.

Neked valami hozzászólás…

#1489990 walex Előzmény: #1489988

Neked valami hozzászólási kényszered van vagy mi? :D Tudod, azért nem jött be a gyengébb forint, mert bevonták a buliba a devizatartalékot, ám az se fog örökké kitartani. Főleg, ha nem jönnek az EU pénzek és újra piacról kell venniük devizát.

Másrészt aki látta a kommunista nyilatkozatát, hogy nem kell ide euró, az láthatta a nem éppen fényes jövőt (további forint szétinflálás).

Na miafasz, még októberb…

#1489988 Spade Előzmény: #1489944

Na miafasz, még októberben itt robajoztatok és 400 Ft-t mondtatok fecoval ja nem,. 500 forintot bocsiiiii

Visszatért 400-ra.Hátha …

#1489968 walex

Visszatért 400-ra.
Hátha a fiúk összehoznak egy csinos év végi zárót (én meg kiszórom a forintomat ócska, rothadó, romlott nyugati devizára.)

Szerintem nincs még vesz…

#1489944 walex Előzmény: #1489943

Szerintem nincs még veszve a 400 alatti év zárás.

Kozmetika lesz a nyájnak, hogy lehessen mondani, tessék nézni mennyire jó lett a vége papíron.

milyen szépen pattant...…

#1489943 Koffein
milyen szépen pattant... még a hírek is támogatják az emelkedést.. szép évzáró lehetett volna 400 alatt, de ennek már annyi...

https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_7b0e35c7dd4cfd7bb18cdb52d2a80d4c.png

https://invst.ly/zwvrs