irány 50 napos és azon is túl :P
"...Jeremy Boulton, a Reuters piaci elemzője a BUZZ rovat mai technikai elemzésében, hogy forint még sokat erősödhet és 361,9-es EURHUF célárat fogalmazott meg..."
Én azt mondanám, hogy most vagyunk a vihar szemében, ezért átmenetileg elült a szélvihar.
Ilyen helyzetben a kormány erőfeszítései jobban érvényesülnek.
KBC szerint:
"A piacokat meglepte a szigorító MNB, a jegybank kedd délután jelentette be, hogy az eddigi 5 százalékról 10 százalékra emelik a bankokra vonatkozó kötelező tartalékráta mértékét. Az európai gázárak tovább csökkennek, így ez is erősíti a forintot."
Sori bá már tavaly is alig tudott beszélni, és ha saját kútfőből kellett válaszolni, akkor összevissza beszélt... az idő elment felette... a gyerek viszi tovább a bizniszt, csak ő nem akkora sztár, így leszarják, csak a pénzt tolja a megfelelő helyekre, addig védve van...
sztem az 1. és 3.. és még hozzátenném a 6. meleg telet. De kérdezd meg fecót ő nagy májer már nagy buksiban csücsülhet a ft shortjaival, és persze vedd az ellenkezőjét amit mond
Sziasztok!
Szerintetek mi az oka a most látható HUF erősödésnek EUR ellenében?
1. Magas állampapír hozamok miatt váltják Ft-ra pénzüket a befektetők? (De már decemberben is hasonló kamatokkal futott pl. DKJ)
2. Alábbhagyott volna az ukrajnai háború miatti bizonytalanság? (Nem gondolnám, de kb. elértük a 2022 februári szintet).
3. Meggondolta magát a kormány és nem rontja tovább a Ft-ot, már nem cél a relatíve olcsó munkaerő és elinflálni az adósságot? (Nem gondolnám.)
4. Meghalt gyuribá és így kiesett a legnagyobb shortos erő? (Davosban nem volt ott, így ez gyanús, de nem ő a legfőbb ügyintéző)
5. Megjöttek az EU-s pénzek és az MNB vált nagy összegeket HUF-ra? (Nem tudok ilyen átutalásról az EU irányából.)
Köszi az aggódást, de azért ne legyen csokis a pelusod.
Nincs ellőve mind, nyugalom. :)
Még ehhez is hülyék b+ a zévvéghi záró 399+ lett most meg 396 körül , még ezt az akcijót is elbaszták, remélem 399 körül mint egy tüzijátékot ellőtted ájróra a zösszes froncsidat
Évzáró akció van,lassan 397.
Eljut-e akár még ma 393 vidékére?
azért írtam 500 ft-os EUR/HUF-t , mert narancsos propanganda (nem létező) agyad) nem fogja fel , ha nem emel kamatot a MNB akkor annyí lenne. Helyette most Európa bajnoki inflációval veszik el a magyar megtakarításokat.
azt írtad, azt írtad, írtál te már mindent is (főleg utólag), mondjuk azt még nem, ha rokonodnak kék fehér csíkos meze lenne, ő lenne messi...de ki tudja?
miért nem írod egyzerúen azt h azért írtad az 500-t mert egy propagandista balfasz vagy hozzá ? :)
persze olvasni azt nem szoktál narancs kommandos. Egyértelműen leírva , ha nem emelik meg a kamatot irány 500 F
Hányszor emeltek azóta kamatot ? Sokszor , Európa legmagasabb kamata védi meg most a forintot. Ugyanakkor Európa legmagasabb infációja is Magyaqrországon is van. Persze infláljuk el a magyarok megtakarításait
szokásos ész nélküli büfögésed
azért jó lenne még , ha egyáltalán érdekélne a magyar kormányt az infáció miatti károkozást megakadályíozni.
Neked valami hozzászólási kényszered van vagy mi? :D Tudod, azért nem jött be a gyengébb forint, mert bevonták a buliba a devizatartalékot, ám az se fog örökké kitartani. Főleg, ha nem jönnek az EU pénzek és újra piacról kell venniük devizát.
Másrészt aki látta a kommunista nyilatkozatát, hogy nem kell ide euró, az láthatta a nem éppen fényes jövőt (további forint szétinflálás).
Na miafasz, még októberben itt robajoztatok és 400 Ft-t mondtatok fecoval ja nem,. 500 forintot bocsiiiii
Visszatért 400-ra.
Hátha a fiúk összehoznak egy csinos év végi zárót (én meg kiszórom a forintomat ócska, rothadó, romlott nyugati devizára.)
Szerintem nincs még veszve a 400 alatti év zárás.
Kozmetika lesz a nyájnak, hogy lehessen mondani, tessék nézni mennyire jó lett a vége papíron.