Sziasztok!
A SocGen arra számít, hogy a Linde március 1-jén kikerül a tőzsdéről, és a Rheinmetall bekerül a DAX-ba.
Mivel Rheinmetallal Magyarország közös céget alapított, így lassan Magyarország is részese lehet a DAX-nak.
Sziasztok!
A SocGen arra számít, hogy a Linde március 1-jén kikerül a tőzsdéről, és a Rheinmetall bekerül a DAX-ba.
Mivel Rheinmetallal Magyarország közös céget alapított, így lassan Magyarország is részese lehet a DAX-nak.
Ez azért kemény volt!!! Köszi a tippet, bejött! Hogyan tovább??? Esni kellene már egy rendeset valahonnan, de csak nem akarja... keresem a shortot, megjatszom ezeket a kis emelkedőket, de amikor nagyerővel beshortolom, elkezd pöcsölni én meg csak nézek... Bezzeg 2007-2008ban mekkorakat lehetett shortolni.... Az volt az igazi válság...
Csak egy longos lehetőség!
ha denevér, akkor így nézne ki!
ha rák, vagy pillangó akkor a "D" feljebb menne.
Persze csak, akkor, ha a "B" kész és lemegy a "C" pont közelébe.
A fenti verzió a "duplacsúcs" közeli helyzetet is mutathatja.
--------------------------------------------------------------------
ebből indultunk ki
Még ma meglesz az 580 környéke is??? :D
Érdekesen alakul az év eddig (dax vs sp500) : https://stooq.com/c/?s=es.f&d=20230104&c=5d&t=l&a=lg&r=dy.f
No akkor (Apa+inflációs Nő) ebből vajon milyen Gyerek lesz...-:)))
Japán gyertyák alapján én azt a következtetést vontam le, hogy csütörtökig maradhat a pozitív hangulat - amikor is egy FED jelentés is napvilágot lát.