Bocs, te írtál itt korábban tulajdoni viszonyokról, nekem fogalmam nincs, ki melyik frekvenciát birtokolja. :-)
Ha a tulajdonos nem ilyen, akkor a lent írtak nem adhatnak magyarázatot. Vagy nem úgy,
Bocs, te írtál itt korábban tulajdoni viszonyokról, nekem fogalmam nincs, ki melyik frekvenciát birtokolja. :-)
Ha a tulajdonos nem ilyen, akkor a lent írtak nem adhatnak magyarázatot. Vagy nem úgy,
Én a hallgathatóságra céloztam, mint az én szubjektív érzésem a műsorral kapcsolatban.
Persze, a többi nem igen hallgatható, tehát a hallgatottsága valószínűleg nem csökkent.
Viszont el tudom képzelni, hogy mondjuk egy kormányközeli tulajdonos elnézi a mérsékelt kormánykritikát, amíg a számok stimmelnek, de amint nem stimmelnek, máris új megoldást keres.
Nem gondolnám, hogy csökkent volna a hallgatottsága. Sok lehetőség nincs, vannak a Balázsék, Bocskorék kurva sok reklámmal, rihi röhivel és vannak a millásék, akik relatíve normál keretek közt szórakoztatva tájékoztatják a nagyérdeműt az ország és a világ dolgairól..
Havernak ép reggel írtam, hogy újabb rádiót gyászolok, millásék miatt hétfőtől café, s mondja, hogy mi tosz van? hogy hogy? küldöm a cikkeket, fb poszt, oszt mondja jól van, akkor ő is állítja át a rádiókat, mert a többi hallgathatatlan..
ez csak privát tapasztalat, valószínűleg sokan balázsékat hallgatják, de a milláson kívül nem látok olyan csapatot, akik értéket közvetítenek.. ha tévedek nyugodtan szóljatok...
Másfelől az utóbbi hónapokban nagyon megszaporodtak a különféle támogatói üzenetek.
Bejátszottak egy 2 mondatos szlogent vagy szösszenetet és máris jött utána, hogy ennek melyik cég a támogatója.
Emiatt szerintem csökkent a műsor hallgathatósága.
Emiatt is gondolom, hogy akár gazdasági okok is rejtőzhetnek a háttérben vagy is-is.
Igen, csak az utóbbi időben túlsúlyban volt a kormánykritika. Amikor tudták a kormányközelieket is megszólaltattak, ha engedték.. ha jól rémlik, még a nyáron kritizálta valaki, hogy nem szólaltatják meg a kormányt, ezért nem hitelesek és akkor mondták, hogy megszólaltatnák, csak nem szólalnak meg, hiába keresik meg őket az adott témával, nem adnak interjút...
Neo azért szűnt meg, mert a szoci milliárdosok nem raktak bele szart sem, csak kivenni tudtak. Anno az EST birodalmat birtokló kopasz kapta meg a neo, azaz a baloldali média újonnan kialakuló kulcsait, de amint megszokhattuk tőle, kivette a neki járó hasznot, s addig hígította a cég értéket, amíg el nem párolgott mindenestől...
Itt ezen a ponton visszanézve, zseniálisan sakkozott Vajna bá, addig sakkozott, hogy a class fm is megszűnt (ami a danubius megfelelője volt), a neo is megszűnt (ami a sláger rádió megfelelője volt) és maradt az általa birtokolt rádió1... a nevető harmadik vitte a piac nagyrészét...
Azt ugye mind tudjuk, hogy kormánykritikus tartalmak is megjelentek, jó mondjuk ízlésesen csomagolva, felvonultatva a színvonala újságírás kellékeit és néha talán a vidéki kis ember ízléséhez képest intellektuel formában és azt is tudjuk, hogy ez bizonyos körökben nem kívánatos.
én azt nem tudom, hogy a millásreggeli mennyire tényező, vagy sem. az biztos, hogy egyre többen kezdték hallgatni a reggeli sávban... tavaly ilyenkor felvásárolták a klasszik és jazzyt, a tulajdonos nerhez köthető: https://www.valaszonline.hu/2022/02/08/kormanypart...
1évvel később elkezdik basztatni valamiért a tulajokat...
dec.8án robbant a bomba, hogy arculatváltás lesz dec15én és távozik a húzóműsor https://24.hu/kultura/2022/12/08/jazzy-radio-milla...
majd dec.19én jött a hír, hogy caféra mennek https://index.hu/fomo/2022/12/19/millasreggeli-rad...
s amikor van egy jó csapat, akik adják az értéket, majd aszondják mehettek isten hírével, akkor el lehet gondolkodni, hogy mi célból is teszik...
Ebben az országban semmi nem történik véletlenül 12 éve és ha már rádió.
Volt anno a "NER rádió" és Neo, lényegében leosztották a piacot.
Aztán a Neo megszűnt. Valószínűleg azért, hogy ne legyen országos versenytársa a "NER rádiónak", létrehozták a Neo frekvenciáin a mai napig szerintem a kutyát nem érdeklő Dankót.
Én még emberrel nem találkoztam azóta se, aki ezt a sz@rt hallgatná. Erre van elpazarolva egy országos rádió lefedettségét biztosító frekvenciakészlet ahelyett, hogy megkapta volna egy cég és hozná a lóvét a freki díjakkal az államnak.
Sebaj, az adófizetők jövőre is összedobnak 126 milliárdot a közmédiára az idei cirka 130 milliárd után és áradhat belőle tovább a fityesz propaganda.
azt írja hamarosan az új helyen. sokan mennek webrádiós felületre
Kult: NMHH: Nem maradhat egy kézben a Klasszik és a Jazzy Rádió | hvg.hu
Nem hinném politikai oka lenne, meg kell nézni a hátteret. Mindenki szereti azt gondolni nagy tényező és őt el akarják hallgattatni. Én már szart érek, engem már le sem akarnak hallgatni? Bástya et után szabadon.
Volt anno a komcsilibsi adó..ott is nagy mozgalmak meg minden miközben csak lejárt a frekiengedély és nem akartak fizetni a hosszabbításért.
Ha jól értem, leállították a Millásreggelit?
Ha igen, el tudok képzelni gazdasági, de akár politikai motivációt is a háttérben ...
Vagy az egész Jazzy hullámhosszal van gond?
Nem vagyok képben, de az elmúlt hetekben többször felfüggesztettek néhány adót.
???
A Jazzytől ez annyira kicsinyes húzás https://www.facebook.com/millasreggeli/posts/57817...
A lényeg, 2k22 dec.30án Jazzy OFF,
2k23 jan.2án hajnali 6:30-kor, Café ON
És mi van ha mesterséges a feszkó, lehet van egy puccsirány a rendszerben, össze kell szedni az infót, a rebelliseket megtalálják. Még ellenzék is kezdheti keresni a kapcsolatot... ha valaki ellentmond Orbánnak egyből rendes ember lesz...gyerekes de működik..még simics is megistenült anno.
Az is játszhat gondolkodnak egy előrehozott választásban ha baj van, kell egy Orbán nélküli lehetőség a töketlen ellenzék mellé.
Hmm ... A románok már ilyen jól állnak?
Az ugye nem újság, hogy mi a béka segge alatt vagyunk nagy vezírünk nem hátravívő nagyívű vezénylete alatt:
https://telex.hu/velemeny/2022/12/29/kik-lesznek-a...
És ez az elhelyezkedés azt is magyarázza, miért van ilyen büdös.
aztot nem tudhatod :) mato most pozit akar fogni, ezért is lépett a sakktáblán.. a fidesz is lép, amivel jelzik, hogy nana, visszább az agarakkal... amint látjuk, csak azok kerülnek böribe, fosztanak meg a hatalmától, akit oda akarnak küldeni... számtalan kormányközeli ügy, eljárás van, akik szabadon járnak, kelnek, van aki böriben van, s így is poziban van még... érdekes dolgok ezek...
Hát sztem meg nem így van. A matogyerek érdekeltség amiban vásárolt ingatlant ezeket tutira h kiemelten figyeli a zellenzéket dodó pénzesőben részesítő szia. Villámgyorsan a zellenzéki sajtónál landol a zinfo, ez pedig erős fegyver lenne mato és a fidesz ellen is. Igy h a zügyészség lép a fideszt is és matot is menti mert ez az egész elég törvénytelen szagú, ha meg nem, akkor meg a hatóság tisztázza és akár meg is támadható a bíróságon a végzése ha kétség merül fel.. Sztem
Jókat mondott Schiffer a globális minimumadó kapcsán is és a korrupció osztályozása is telitalálat szerintem.
Tegnap özönlöttek a bejelentések, jöttek az újabb forint osztások a "Szülj a pénzért!" program keretében.
Boltok beszívatva ismét szép csendben az éj leple alatt, ahogy szokták ezt ebben a nagy demokráciában.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221228/sokkolo...
Ekkora komik még a nyomorult MSZP-ben se ültek. Kötelezik a boltokat, hogy több kommunista ársapkás cuccot tartsanak. Már eddig is 3-4 %-kal nyomta meg az inflációt a kommunista ársapka szakértők szerint, mivel a bukót ráterhelték a többi termékre, így mennyi lesz?! +6-7% még???
Lófütty nem lesz itt, nemhogy infláció csökkenés.
Ekkora Mekk Mester kormányzást még nem láttam, pedig a néhai MSZP-SZDSZ is már a legalja volt.