Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást és gratulálok, nagyon eltaláltad a dax mozgását!
Sziasztok, jó reggelt!
A fej-váll verziónál felértünk a nyakvonalig.

A másik verziónál, amikor erőből teszteli vissza a letört háromszög alsó szárát 14.180-14.200 környékén, az így néz ki még nyitás előtt,

...én még egy ilyenbe is reménykedtem, de a forgalom egy kalap xar... azt hiszem beizzítom a gyerekek karácsonyi ajcsiját inkább és azt nyomkodom... :D Kellemes húsvéti ünnepeket - ha jól láttam és jól következtettem ki a boltok polcain fellelhető csokinyuszikból, akkor az következik... :D

Jóreggelt, és köszi a chartot, 14 200 környékére várnám én is (korábbi támaszig), talán év végére visszahúzzák oda, aztán majd januárban a C hullám..
A reggeli NIKKEI esés oka:
A japán jegybank (BoJ) váratlan döntésével kiszélesítette a 10 éves államkötvények célkamatsávját, ami jelentősen erősítette a jent, ugyanakkor a kötvényhozamok és a részvényárak zuhanását idézte elő.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást és a remek chartokat! Belevetettem, indulhatna fel, 13660 a kitörési szint, remélem nem akarják tesztelni.
NIKKEI 26,550.00 -687.64 (-2.52%)
Shanghai Composit 3,067.60 - 39.51 (-1.27%)
Hang Seng 19,023.00 - 329.81 (-1.70%)
Sziasztok, jó reggelt!
Akkor ez a belengetett flat "b" hullám?
Tehát alászúrt a nagy "A" hullámnak?

A kis fekete "b" akár lehet flat "b" is, ami annyit jelent, hogy a nagy "A" alá is szúrhat.

Téli sportok közé vették fel a focit?
Téli foci VB-t nyert Argentína.