Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

egy zaftos diskurzus

#1489103 matgab Előzmény: #1489100

nemhiába no... A demokrácia mintaországában még mindig tapló és magukat a középeurópaiakkal szemben még mindig felsőbbrendűnek érző angolok élnek. Ez a kanadai edző ennek a minta példánya.

Amúgy, mintha ezeknek a szivárványos csapatoknak (Német, Angol, Belga, Holland) valahogy nem megy annyira ez a VB.

Régen -magyar csapat hiján mindig is a németeknek drukkoltam. De ennek a német válogatottnak már szégyen drukkolni...

Szóval hajrá horvátok/ spanyolok!

egy zaftos diskurzus

#1489100 TrendMan

A világbajnokság F-csoportjának második fordulójában Horvátország 4-1-es győzelmet aratott Kanada ellen. Az észak-amerikai ország második vereségét szenvedte el a tornán, és a Tunézia elleni mérkőzés eredményétől függetlenül búcsúzik a világbajnokságtól.

A horvát válogatott tagjai természetesen nem mentek el szó nélkül a kanadaiak szövetségi kapitánya, John Herdman szavai mellett, aki az előző mérkőzés után vulgárisan fogalmazott:

“Csak annyit mondtam nekik, hogy ide tartozunk, megyünk tovább és megb*sszuk Horvátországot. Ilyen egyszerű az egész” – mondta az angol szakember még a Belgium elleni, 1-0-s vereség után.

Mindezzel alaposan felpaprikázta a horvátokat, akik a korai hátrányba kerülés után súlyos csapást mértek Kanadára és a meccs utáni interjúk során sem felejtettek el említést tenni a kanadaiak kapitányáról:

“Szeretnék köszönetet mondani a kanadai kapitánynak a motivációért. A végén Horvátország megmutatta, ki b*szott meg kit” – jegyezte meg a két gólt szerző Andrej Kramaric.

“Nem találkoztam Herdmannal a meccs után. Én mindig gratulálok a győztesnek, de ő most nem volt jelen. Neki ez a szokása. Nyilvánvalóan őrült, és biztosan időbe telik, hogy megtanuljon dolgokat” – fűzte hozzá Zlatko Dalic, a horvátok szövetségi kapitánya.

“Nem volt tiszteletlenség. Kicsit összeszedettebb is lehettem volna, ez a tanulság, de lenyelem ezt a kellemetlenséget” – mondta el az eset kapcsán a nagyszájú Herdman.

A horvátok négy ponttal vezetik a csoportot Marokkóval azonos pontszámban, a kanadaiak nulla ponttal pedig már biztosan nem juthatnak tovább.

Vajon mit mutatnak ma a …

#1489092 TrendMan

Vajon mit mutatnak ma a németek?

És a Himnusz alatt vagy utána?

Esélyes, hogy kiesnek, b…

#1489091 TrendMan Előzmény: #1489090

Esélyes, hogy kiesnek, bár most majd behozzák Lukaku-t.

Kérdés ez elég lesz-e a horvátok ellen?

Fos ez a belga csapat. R…

#1489090 Tapasz

Fos ez a belga csapat. Remélem kiesnek (a hollandokkal együtt) :-)

CR - Japan 1:0No, úgy lá…

#1489089 TrendMan

CR - Japan 1:0

No, úgy látom a németek mégis továbbjutnak majd, akár spanyolok elleni vereséggel is.

sargentini

#1489085 TrendMan Előzmény: #1489084

Ehhez képest az általam linkelt adatmodellekből hiányoznak.

Ha azok historikus adatokból dolgoztak, akkor lehet nem sokat érnek.

Minden kalkuláció annyit ér, amennyire a kiinduló adatok megbízhatóak:-)

sargentini

#1489084 Spade Előzmény: #1489078

A fransziák simán behúzhatták volna a vb-t ha Benzema játszik, Mbappé jó, de rapszódikus, sok helyzetet ellő, de ha megy neki akkor akárkit megverhetnek így is, Sztem

sargentini

#1489078 TrendMan Előzmény: #1489064

Nem kizárt.

Jelenleg a mutatott játék alapján Brazília, Franciaország és Spanyolország az esélyes mondjuk az elődöntőre és jön meg egy 'sötét' ló.

Érdekes lenne most fogadni arra, hogy a németek holnap a spanyolok ellen meg tudják-e rázni magukat vagy megint betliznek?

Ha a németek azt nem nyerik, ha csak döntetlen lesz, az már kb. 60 %-os német kiesést jelent.

sargentini

#1489064 Spade Előzmény: #1489057

Az ájrópai parlament éjjel összeül, sargentini beterjeszti, h equadorban súlyos jogállamisági probkémák vannak, és reggelre már kész is döntés h érvénytelenítik az equadori gólt, így a hollandok végül megérdemelten győztek

Ecuador jól játszott, me…

#1489057 Koffein Előzmény: #1489055

Ecuador jól játszott, megérdemelte volna a győzelmet :)

amúgy észrevettétek, hogy mennyire high teché kezd válni a foci? tabletek, macek, élőbe elemzik a játékot... érdekes..

Ott van ez a Hollandia-E…

#1489055 TrendMan

Ott van ez a Hollandia-Ecuardor, érezni a tesztoszteront a gyepen.

Jól látom, hogy az egyik ecuadori játékos rágózik játék közben?

Német - Japán

#1489045 matgab Előzmény: #1489000

Lehet, hogy úgy jártak , mint az afrikai sügérek, akik a szájukban nevelik az ivadékaikat... Ki tudja mi történt ott az öltözőben?! :-D