A nejem kérdezi:
- Ez melyik afrikai csapat?
-Svájc
:-)
Köszi, tök jó cikk :D bearanyoztad a napomat XD
nemhiába no... A demokrácia mintaországában még mindig tapló és magukat a középeurópaiakkal szemben még mindig felsőbbrendűnek érző angolok élnek. Ez a kanadai edző ennek a minta példánya.
Amúgy, mintha ezeknek a szivárványos csapatoknak (Német, Angol, Belga, Holland) valahogy nem megy annyira ez a VB.
Régen -magyar csapat hiján mindig is a németeknek drukkoltam. De ennek a német válogatottnak már szégyen drukkolni...
Szóval hajrá horvátok/ spanyolok!
A világbajnokság F-csoportjának második fordulójában Horvátország 4-1-es győzelmet aratott Kanada ellen. Az észak-amerikai ország második vereségét szenvedte el a tornán, és a Tunézia elleni mérkőzés eredményétől függetlenül búcsúzik a világbajnokságtól.
A horvát válogatott tagjai természetesen nem mentek el szó nélkül a kanadaiak szövetségi kapitánya, John Herdman szavai mellett, aki az előző mérkőzés után vulgárisan fogalmazott:
“Csak annyit mondtam nekik, hogy ide tartozunk, megyünk tovább és megb*sszuk Horvátországot. Ilyen egyszerű az egész” – mondta az angol szakember még a Belgium elleni, 1-0-s vereség után.
Mindezzel alaposan felpaprikázta a horvátokat, akik a korai hátrányba kerülés után súlyos csapást mértek Kanadára és a meccs utáni interjúk során sem felejtettek el említést tenni a kanadaiak kapitányáról:
“Szeretnék köszönetet mondani a kanadai kapitánynak a motivációért. A végén Horvátország megmutatta, ki b*szott meg kit” – jegyezte meg a két gólt szerző Andrej Kramaric.“Nem találkoztam Herdmannal a meccs után. Én mindig gratulálok a győztesnek, de ő most nem volt jelen. Neki ez a szokása. Nyilvánvalóan őrült, és biztosan időbe telik, hogy megtanuljon dolgokat” – fűzte hozzá Zlatko Dalic, a horvátok szövetségi kapitánya.
“Nem volt tiszteletlenség. Kicsit összeszedettebb is lehettem volna, ez a tanulság, de lenyelem ezt a kellemetlenséget” – mondta el az eset kapcsán a nagyszájú Herdman.A horvátok négy ponttal vezetik a csoportot Marokkóval azonos pontszámban, a kanadaiak nulla ponttal pedig már biztosan nem juthatnak tovább.
Vajon mit mutatnak ma a németek?
És a Himnusz alatt vagy utána?
Esélyes, hogy kiesnek, bár most majd behozzák Lukaku-t.
Kérdés ez elég lesz-e a horvátok ellen?
Fos ez a belga csapat. Remélem kiesnek (a hollandokkal együtt) :-)
CR - Japan 1:0
No, úgy látom a németek mégis továbbjutnak majd, akár spanyolok elleni vereséggel is.
Ehhez képest az általam linkelt adatmodellekből hiányoznak.
Ha azok historikus adatokból dolgoztak, akkor lehet nem sokat érnek.
Minden kalkuláció annyit ér, amennyire a kiinduló adatok megbízhatóak:-)
A fransziák simán behúzhatták volna a vb-t ha Benzema játszik, Mbappé jó, de rapszódikus, sok helyzetet ellő, de ha megy neki akkor akárkit megverhetnek így is, Sztem
https://promotions.hu/orszagos/sport/2022/11/27/ka...
Gondolom sok pénz van a fagadásokban, ráengedik a témára az Mi-t
Nem kizárt.
Jelenleg a mutatott játék alapján Brazília, Franciaország és Spanyolország az esélyes mondjuk az elődöntőre és jön meg egy 'sötét' ló.
Érdekes lenne most fogadni arra, hogy a németek holnap a spanyolok ellen meg tudják-e rázni magukat vagy megint betliznek?
Ha a németek azt nem nyerik, ha csak döntetlen lesz, az már kb. 60 %-os német kiesést jelent.
Az ájrópai parlament éjjel összeül, sargentini beterjeszti, h equadorban súlyos jogállamisági probkémák vannak, és reggelre már kész is döntés h érvénytelenítik az equadori gólt, így a hollandok végül megérdemelten győztek
Ecuador jól játszott, megérdemelte volna a győzelmet :)
amúgy észrevettétek, hogy mennyire high teché kezd válni a foci? tabletek, macek, élőbe elemzik a játékot... érdekes..
Ott van ez a Hollandia-Ecuardor, érezni a tesztoszteront a gyepen.
Jól látom, hogy az egyik ecuadori játékos rágózik játék közben?