Német IFO kicsit jobb lett, előre számítottak rá..
Német IFO kicsit jobb lett, előre számítottak rá..
Jó reggelt!
Értelmezték a tegnap elhangzottakat és vételt nyomtak, 14663-14709 közeledik. Tényleg kell nekik :).
FED: FOMC jegyzőkönyv: A tagok jelentős része úgy véli, hogy a kamatemelések üteme hamarosan lelassulhat.
Csütörtök munkaszüneti nap az USA-ban – csütörtökön és pénteken korlátozott amerikai kereskedés
Mozgolódik a gáz ára,
lehet vége lesz a longnak nemsokára?
Betettem egy short vételi tranzakciót 14538 körülre.
Ha felszúr oda, jöhet egy komolyabb korrekció - annál inkább, mert ha Mikulásig folyamatosan emelkedik, akkor honnan lenne tere Mikulás-rally-ra?
Magasabb csúcsok követik egymást, az esések pedig rövidek. Én is feljebb várom a júniusi csúcs tesztelését, de lehet a márciusit is akarják.
Jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat és és a nagyon hasznos magyarázatokat! Holnap FOMC jegyzőkönyv, aztán hálaadás, fekete péntek, meglátjuk a reakciókat, a magas infláció mennyire fékezi a vásárlási kedvet.
Sziasztok, jó reggelt!
Készülnek a nagyok a változásra, de még nincsenek kész.
Amikor sok kis apró napos gyertyák jelennek meg, kis alsó - felső kanócokkal. Ilyenkor pozíciót váltanak, de nagyon lassan.

Érdekes megfigyelni az árfolyam és a Stochastic viszonyát.
Az ár hosszú ideig ment felfelé, míg a Stochastic ugyan ilyen hosszú ideig a csúcson oldalazott.

7 hetes zöld gyertya.... bár csak hétfő van, de nem bííír esni.... ez lesz/lenne a nyolcadik! Mikor láttál utoljára ennyi zöld hetes gyertyát??? Ha a november is bezöldül, akkor három HÓNAPOS zöld gyertya lesz!!!! mi kellene ami ennél longosabb??? Őszintén én az elmúlt 20 évnyi tőzsdei pályafutásom alatt nem emlékszek ilyenre - ami nem zárja ki, hogy nem is volt...
Nagyon kicsi korrekciókat engednek. Nem tudom, ez már beültetés a longba, vagy tényleg ennyire bika a dax. 14700 felett viszont lehet bika futtatás, ha átviszi az elég longos lenne.
Sziasztok, köszi a chartot! Remélem azért annyira nagyon nem fog kelleni neki az a 14709..
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást!
H1 emelkedő trendcsatornában mozog
https://www.tradingview.com/x/zedG1EjW/
Sziasztok, jó reggelt.
Támasznál vagyunk. A következő 14.170 lenne, ha úgy dönt, hogy lefelé indul.
Úgy látom viszont, hogy a 14.709 nagyon kellene neki!
A mai nap a rés bezárult, a medvék erősödnek, de a bikákat még nem győzték le.
A DAX a volt rés 14 170 pont felett zárt, mely érték most már támaszként szolgál. Addig, amíg nem megy 14.170-es támasz alá, addig van lehetősége a június 6.-i csúcs, vagyis 14 709 pont elérésére.