Köszönöm a chartot! Igen, belefér és meglenne a 200 napos visszateszt is, kérdés engedik-e. Nem tudom, de az extra bullos hangulat után, jöhet az ellenkezője...
Köszönöm a chartot! Igen, belefér és meglenne a 200 napos visszateszt is, kérdés engedik-e. Nem tudom, de az extra bullos hangulat után, jöhet az ellenkezője...
Még most sem tartom lehetetlennek, hogy most jön a 4. hullám lefelé.
13.900 alá is mehet, egészen 13.700-ig van hely.

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást és a remek chartokat!
Sziasztok, jó reggelt!
Ma már valószínű, hogy kimozdulunk ebből a hosszú oldalazásból.
Holnap a hónap 3. péntek (lejárati nap)

Nem nagyon látom, hogy beakarnának esni és 10000-re letolni. Meg lehetett a medve talpa idén? Kitört a csökkenő trendből is, ezért elkezdtem nézegetni az elmúlt leszúrásokat. A trendvonalak kitörésére tettem a fibo egyik végét, a másikat meg a tetejére. Nem nagyon tudok olyan várakozásról, amit be kellene még árazni, hiszen nincs új a nap alatt - az inflációkat, kamatemeléseket, háborút beárazták, a cégeket és a lakosságot is megmentik a gázszámlától, kereslet továbbra is van ahogy munkaerőhiány is... Ha elterelte volna valami a figyelmem, akkor szóljatok! Szóval egy ilyet találtam - persze ez nem idei várakozás, de 13000-13400 alá ha már nem megy, akkor akár új csúcs is lehet belőle jövőre...
Vélemény?

Sziasztok, jó reggelt!
A chartra nézve, itt továbbra is jó lenne az ék felső szárának a visszatesztelése, ha engedik 13.960-14.017 környékére.
Csak vigyázni kell, mert úgy tűnik, hogy el akarják érni a felfelé korrekcióban a 14.600 - 14.800 vagy 14.925 értékek közül valamelyiket.

Nagyon leszúrt, ha nem tud 14320-440 fölé menni, akkor jöhet tovább zutty. De egy szép nagy 4-es hullám is lehet ebből pár napos csapkodással aztán tovább fel.
Kerestem a belépőt lefelé, de nem adta ki, aztán pakk... Ez tényleg szép volt, megvárhatott volna.... :)
Nem megerősített hír:
állítólag orosz rakéták találtak el egy lengyel falut
Érdekes dolgok vannak:
Amint megütik a tőzsdéket, megrántják az aranyat.
Az utóbbi időben ez nem feltétlenül működött így.
---------------------------------------------------------
14.441
Felment az ellenállásig.