Ha leengedik 13.800-ra, akkor ott érdekes lehet.
Ezen a szinten már enyhül a túlvásárlás és még egyet emelkedhet. Ha erősen letöri, akkor mehetne lefelé!

Ha leengedik 13.800-ra, akkor ott érdekes lehet.
Ezen a szinten már enyhül a túlvásárlás és még egyet emelkedhet. Ha erősen letöri, akkor mehetne lefelé!

Nagyon érdekes a hetes Ichimoku. A Kumo piros esést jelez előre. Erre emelkedünk, mint a rakéta.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a remek chartokat! Klimaxos az emelkedés, amikor megy egy index 3-5%-ot, akkor ott nagy pénzek mozdulnak meg, szerintem is lefordul hamarosan, de előtte még 1-2% simán benne van, 200 napos áttörését sokan figyelik.
Hetes Kumoval küzd jelenleg 14.364-en. Ha átmegy rajta, akkor célba veheti a 14.818-as fontos tengely vonalat.
Viszont elég túl vásárolt jelenleg. Nem normális a gyors emelkedés. Ilyenkor, amilyen gyorsan emelkedett, ugyanolyan gyorsan vissza is eshet,

Sziasztok, ha megtartja az árfolyamot, akkor még sziget is lesz a junius 9-10-ről visszamaradt résből.
Sziasztok, jó reggelt!
A short égetés megvolt, most kezdődik a longba ültetés.
Nem bánnám, ha holnap "fekete péntek" lenne!
A megnyitott pozícióm mondatja velem!

Nekem még most is az a-b-c felfelé korrekció tetszik!
Fibo alapján az "a" hullám fel - 38.2%-ig
"b" hullám - le a kiindulási árhoz közel.
"c" hullám - öt hullámba felfelé.

Az emelkedést most már nagyon valószínű, hogy 5 hullámosnak lehet venni...
6 zöld hetes gyertya, még bika piacon is ritka egymás után, pláne 2000+ ponttal... szóval, ha van rá valami alakzat, eliot, zászló, fordíttottfejváll, akármi, akkor ne legyenek kétségeid...
Mondjuk azt lehetett érezni, hogy megpróbálják - így vagy úgy - felfelé tornázni a piacokat.
Nem tudom meddig tart, de év elején meg lehet a böjtje, legkésőbb februárban.
Hát figyelj, a grafikonban benne volt nem? De hazudnék ha azt állítanám, hogy számítottam rá! Még a 13900-ra SEM! Hiába benne volt a grafikonba, fundamentumokból én ezt távolról sem vártam, még akkor se ha én rajzoltam fel. De hogy ezek után mi a franc lesz... sp 3900 felett, dax 14130 felett... csökkenő trendből kint van... Mi van a gazdaságban? Hotelek zárnak, fűtéseket kontrollálnak le, brutális árak vannak az élelmiszereknek, növekvő nyersanyagárak, ezzel együtt sem csökkenő kereslet, de még az amazon is leállítja a munkaerőbővítést... emelik a kamatokat miközben likviditásbőséget fentartják - gyakorlatilag mo is ezt csinálja - iszonyat pénzpumpa van. vegyél fel fix hitelt és tedd be kétszerannyit kamatozó állampapirba... ingyen pénzt mindenkinek... csoda hogy nem tud esni a tőzsde? Ráadásul a kriptópiacok is összeomlóban, amit tudnak vonnak ki és hova tegye a pénzét ha kockázatos befektetést keres? Tőzsdébe, hisz az úgy is lent van, a világot meg úgy is megmentik... 2008 óta várom, hogy tisztuljon a gazdasági világ mert előbb utóbb fog... ma már azt kérdezem 43 éves fejjel, hogy megélem e én azt vagy ez már így marad....
Azért arra kíváncsi leszek, hogy számozza ezt újra eliot...
szerk: mellesleg utólag fájóan tankönyvszerű... pláne, ha a hetes grafikont is melle tesszük... https://invst.ly/zilw1

Közben én úgy látom a gáz árak napok óta ismét felfelé tendálnak.
Tegye fel a kezét, az aki erre számított!
Még a drága elemzők sem!
13.940 az rendben van, túlhúzással 14.000 még belefér. Na, de ez már egy kicsit túlzás.
Írtam, hogy szeretik grillezni a shortokat, de így már el is égették!

DDDDe szép.... akkor most már jöhet a 10000 végre Lenthor, vagy van még hova húzni az oroszlán bajszát???? esetleg mikulással éves csúcs ha nem is ath? (szerk: ja nem bocs, ath is idén volt... :D mozgalmas év az idei... :D )
már 13200 fölött is járt...
Ha áthúzom a rózsaszín magasságot a második kitörésre, akkor mai nappal teljesült... két hét alatt... elég gyors - ami jellemző végülis, de ennyire???

Ebből kimaradtam szerencsére, de szépen csinálták, short gyilkolás volt.