Csak akkor megyünk még fel, ha 13.200 felett fordul felfelé.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm Lenthor a remek chartokat!
Sziasztok, jó reggelt!
Egy bearish éket építgetünk a-b-c hullám végén.
Fontos szintek felfelé:
13.501 és az MA(200) napos 13.666 (ördögi a vége)
Fontos szintek lefelé:
- 13.250-el zárnánk a nyitva hagyott rést.
- 13.200-al letörnénk a bearish éket. Innen már lefelé tartana az út.

Ezzel a céllal tudnék azonosulni. Annyit tennék hozzá, hogy ha az elképzelés jó és a 2-es hullám zz volt, akkor talán a 4-es hullám a váltakozás elvét követve valami mást tartogat számunkra. A 13.200-220 közé én is várnám...
A "c" hullámnak öt hullámosnak kellene lennie!
Elképzelhető, hogyha a "iv". hullám a-b-c, akkor lehet egy láb még lefelé 13.200 környékére is, talán.

13.300 környéke is elég lehet.
Utána 13.501-13.550 és tőlem mehetnénk lefelé.
Köszi Lenthor, ha lentebb megyünk azt 13.220 körül várnád? A lentebbi pontra gondolok a charton.
Nem megyek sehová, más sem tudja, magamnak elemzek és magammal mérgelődöm vagy a piaccal, ha valami félre megy.
inverz fej-váll lehetőség
Az a jó az elemzésekben, hogy van ahol fizetsz az elemzésekért és vesztesz.
Ha az itt olvasható ingyenes elemzés nem tetszik, akkor váltasz és mész egy fizetős oldalra.
Még egy fontos dolog:
- Mindenki maga felelősége a megnyitott pozíciókért és annak kezeléséről.
Az elemzés csak iránymutatás a pont akkori állapotnak megfelelően.
Jó, hát a horoszkóp a képes újságban is ellenállásokról és támaszokról szól:
Mit lehet, mit nem lehet, mit szeretnél, mi történhet, ki lesz jó formában, kinek kell résen lennie etc :-)
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Esélyek megvalósulási valószínűségéről beszélgetünk a chartok alapján, én azt látom Lenthornak ez nagyon jól megy, nagyon is. Nekem ez még nem megy ilyen szinten, ezért próbálok tőle eltanulni elemzési módszereket. A piacnak mindig igaza van, sok bukó árán ezt már megtanultam. Kevesen vannak akik ennyi ideje önzetlenül, másokat segítve elemeznek és ha kérdés van válaszólnak is. Varázsgömbje senkinek nincs, kockázatkezelés nélkül pedig a legjobb stratégia is veszélyes. Lenthor előrejelzései nagyon szép arányban teljesülnek, a kritikus szinteket nagyon jól megjelöli, és figyelmeztet, hogy itt kell figyelni, ezért nagyon nagy köszönet a munkájáért.
Dax 13260 felett 13350, 13555 -ig emelkedhet, lefelé 13125, 13030, 12930 az általam figyelt szintek.
Érdekes!
Az utóbbi időkben, ha a Tenkan (piros) vonala alulról felfelé töri a Kijun (kék) vonalát, akkor a Kumo fölé megy az árfolyam és rövid időre zöldre vált a Kumo színe.
Tehát óvatosan a shortokkal!
---------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------
Tehát 12.741-nél írtam, hogy 13.200 lehetséges.
Jelenleg mi történt? Kicsit 13.200 fölé nézett.
Elértük, amit vártam. Itt már nem lehet senki sem próféta. Vagy kis oldalazás és elég neki és elindul lefelé, vagy felmegy a következő ellenállásig (a magasabb 13.948 csúcsának 78.6%-os fiboig, - tehát 13.501-ig.

Lenthor nagyon egyszerűen csinálja:
Ha el xxx ssza, akkor elölről kezdi és újraszámozza.
-----------------------------------------------------------
Hmmm!
Elxxxxszni nem szoktam. Az elképzelések ellenállásokig, vagy a támaszokig szólnak. Ha azon áttörnek, akkor a következő ellenállás vagy támasz miatt módosul az elképzelés.
De próbáld ki az elemzést, hátha Te nem xxxaszod el. Bár ezt kétlem!