Jó, hát a horoszkóp a képes újságban is ellenállásokról és támaszokról szól:
Mit lehet, mit nem lehet, mit szeretnél, mi történhet, ki lesz jó formában, kinek kell résen lennie etc :-)
Jó, hát a horoszkóp a képes újságban is ellenállásokról és támaszokról szól:
Mit lehet, mit nem lehet, mit szeretnél, mi történhet, ki lesz jó formában, kinek kell résen lennie etc :-)
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Esélyek megvalósulási valószínűségéről beszélgetünk a chartok alapján, én azt látom Lenthornak ez nagyon jól megy, nagyon is. Nekem ez még nem megy ilyen szinten, ezért próbálok tőle eltanulni elemzési módszereket. A piacnak mindig igaza van, sok bukó árán ezt már megtanultam. Kevesen vannak akik ennyi ideje önzetlenül, másokat segítve elemeznek és ha kérdés van válaszólnak is. Varázsgömbje senkinek nincs, kockázatkezelés nélkül pedig a legjobb stratégia is veszélyes. Lenthor előrejelzései nagyon szép arányban teljesülnek, a kritikus szinteket nagyon jól megjelöli, és figyelmeztet, hogy itt kell figyelni, ezért nagyon nagy köszönet a munkájáért.
Dax 13260 felett 13350, 13555 -ig emelkedhet, lefelé 13125, 13030, 12930 az általam figyelt szintek.
Érdekes!
Az utóbbi időkben, ha a Tenkan (piros) vonala alulról felfelé töri a Kijun (kék) vonalát, akkor a Kumo fölé megy az árfolyam és rövid időre zöldre vált a Kumo színe.
Tehát óvatosan a shortokkal!
---------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------
Tehát 12.741-nél írtam, hogy 13.200 lehetséges.
Jelenleg mi történt? Kicsit 13.200 fölé nézett.
Elértük, amit vártam. Itt már nem lehet senki sem próféta. Vagy kis oldalazás és elég neki és elindul lefelé, vagy felmegy a következő ellenállásig (a magasabb 13.948 csúcsának 78.6%-os fiboig, - tehát 13.501-ig.

Lenthor nagyon egyszerűen csinálja:
Ha el xxx ssza, akkor elölről kezdi és újraszámozza.
-----------------------------------------------------------
Hmmm!
Elxxxxszni nem szoktam. Az elképzelések ellenállásokig, vagy a támaszokig szólnak. Ha azon áttörnek, akkor a következő ellenállás vagy támasz miatt módosul az elképzelés.
De próbáld ki az elemzést, hátha Te nem xxxaszod el. Bár ezt kétlem!
Lenthor nagyon egyszerűen csinálja:
Ha el xxx ssza, akkor elölről kezdi és újraszámozza.
Most meg annak örülnek, hogy a német gazdaság nem esett annyit, mint várták.
Bármi is lesz ennek a vége, elmennek ezek a jó édes qrva anyjukba... még akkor is ha longban vagyok és nyerőben! Teljesen abnormális ez a tőzsde! Én nem tudom, hogy ezt Lenthor hogy tudja még számozni, vagy betűzni, mert ez már szvsz túl megy minden ép ész érven, de persze biztos lehet, meg persze biztos én gondolom rosszul és én hibázok, mert aki hibázik, az nem látja hogy hol és mikor, DE EEEEEz B+, EEEEZ B+ eszetlen... a DAX ép most nyaldossa a 13300-at!!! Írd és mond a 13300at! jócskán kint a TA trendvonalból, miközben a gazdaság.... háááát finoman szólva is romokban... a reál élet, még németországban is több mint érdekes... Tudnék róla mesélni, mert kint élek 3 éve. Én nem értem, eskü nem értem! Egyszer tuti qrva nagy cumi lesz ebből, de hogy mikor és mekkora, azt a el nem tudom képzelni... sanszos, hogy minél később anális nagyobb... Hát akkor menjünk... határ a csillagos ég... https://invst.ly/zcuze

Szerintem simán lehet, hogy Novemberben lendülettel adja vissza azt, amit októberben felszedett.
Kicsit jobban megnézve Lenthor képét ( lásd itt: https://invst.ly/zbrma ), azért olyan nagy örömre nem biztos, hogy fel kellene készülni... a trendvonalat átvitte és tovább is akar menni ránézésre, de simán lehet, hogy miután letudta a zászlót, piszok nagy erővel küldik vissza, hogy csak egy kikandikáló kanóc legyen a sávból... máskülönben, hogy ne legyen nagy katyvasz, holnap egy piaszok nagy fekete pénteknek kellene lennie... Lenthor grafikonját feltúrbózva, a narancssárga - stilszerűen :D - vonalakat figyeljétek, hogy mikor mennyit szaladt el - a különbség annyi, hogy erősen kinyaldosunk a trendvonalból... ráadásul három zöld hetes gyertya után, itt a negyedik... ott az ék - benne még egy -, plusz egy zászló.... túl longos ez egy ilyen gazdasági környezethez.... még akkor is, ha a rossz hir ma is jó hír volt.... Számokat betüket én biztos nem fogok írni, abban Lenthor az illetékes!
Szép és hasznos életet ;)

Kellenek ide szavak???

Holnap esetleg egy esés a gyertya felső kanóca végett, de hogy mit hoz a jövőhét az igazából nem biztos, hogy olyan nagy kérdés... de az is lehet, hogy holnap is simán megyünk tovább 13400 környékére... (lásd előzmények között a zászlót...)
Nem dőlt el.
Itt van ez a kritikus pillanat és a szakértő nem nyilatkozik.
Csütörtökön ismét az EKB-n a sor. 0,75%-os kamatemelés várható.
Majd eldönti a dilemmát!
Érdekes!
Az utóbbi időkben, ha a Tenkan (piros) vonala alulról felfelé töri a Kijun (kék) vonalát, akkor a Kumo fölé megy az árfolyam és rövid időre zöldre vált a Kumo színe.
Tehát óvatosan a shortokkal!

Piszok kíváncsi vagyok, hol lesz a holnap reggeli nyitó ár és hogy mi lesz az első két órában....
Ha holnap is megyünk felfele és a zászló teljesíti a 13400 környékét, pláne az ék a 13800-at, akkor ebből a csatornából szvsz határozottan kilépett... a kérdésem az lenne, hogyan lehet ezt átszámozni úgy, hogy ez az árfolyammozgásnak megfelelő legyen, illetve mi várható ezek után? Új csúcsra azért rövid időn belül nem számítanék, de egy lehetséges oldalazásnak hol lehet a teteje?