Sziasztok, jó reggelt!
Korábban írtam, hogy a korrekció teteje lehet 13.000 vagy 13.200.
Mindig kell számítani, hogy elég a felfelé korrekcióból és beszakadhat.
Viszont ilyen helyzetben a megnyitott shortokat is ki szokták ütni.
Most ismét van egy "bikazászlóra" esély, ami egészen 12.200 környékéig is elmehet. Csak óvatosan.

Én is azt hittem, de aztán leszúrta alá, kivárás van...
Talán most már megindult.
https://www.tradingview.com/x/o6mwi7ym/
Vizsgáljuk meg a napos gyertyát.
Hulló csillag ugyan megerősítést nyert, de nem esett a hétfői gyertya 50% alá.
Szóval kivárás!

Úgy néz ki messze van tőle, leginkább úgy néz ki, mintha várnának valamilyen adatra stb. ??
...csak hogy csavarjak rajta egyet... ;)

Picasso jeligére
(lesz itt ma is délután is olyan mozgás, hogy csak kapkodjuk majd a fejünket...)
szerk: nem lepődnék meg ha a jobb vállából megint kilőne mint kb 100ból 99szer...
Lehetséges, hogy a "c" hullám "iv". hullámában vagyunk.
De, már a felfelé irány kockázatosabb!

Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a hasznos információkat és a remek chartokat! Akkor ma nagy a tét, a medve fog győzni, de kicsit lehet, hogy előtte megfuttatják.
Mai napos gyertyánk egy: - Shooting Star (hullócsillag) gyertya!
A 61.8%-os fiboszintet teljesítette.
A Shooting Star gyertya megjelenésével a megfordulási arány ( Bulkowski statisztikája szerint) 60%-os!
Tehát a gyertya alkalmas a megfordulásra - de 40% még lehet az emelkedés folytatására!
Nos, mire kell figyelni szerdán?
Megerősítésre van szükség! Ha a hétfői gyertya közepe alá zárunk szerdán, akkor a Shooting Star gyertya - Estcsillag gyertyává alakul át, ami jelezné, hogy valóban vége a felfelé korrekciónak.
Ha holnap, (szerdán) zöld gyertyát kapunk, akkor életbe lép a 40% és 13.000, vagy 13.200 lehetséges.

Lefelé kell menni, mert ez csak egy felfelé korrekció volt, mint korábban már kétszer.

--------------------------------------------------

Köszi a chartot!
C pont után tovább le?
Sajnos kimaradtam ebből a körből, a pénteki 12366-os vételi order pár pont hijján nem teljesült, pedig záróban majdnem meglett..