Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Jövőre elkezdhetnek esni…

#1487655 Koffein Előzmény: #1487644

Jövőre elkezdhetnek esni az ingatlan árak, most stagnálást látok.

CSOKosoknak most fog fájni, ahogy hallom, sok bevállalt gyerek nem született meg.. Viktor bácsi ismét megmentette a nyerészkedőket, csak 5% a büntető kamat, így elódázta az ingatlan vagyon piacra dobását... kb 2-3évre tippelnék, ha így haladunk.. a fene tudja, egy mini atomvillanás, és a felére esik minden, vagy kiegyezés és ismét pályát téveszt az elmélet... :)

köszi v álaszokat

#1487646 Spade Előzmény: #1487643

Igen euro bankszámlán felesleges tárolni, akkor eurban csak kp-t tarts az össz vagyonod 10%-t Huf kpban pedig az összvagyponod 10%-t. A kezelődnek igaza van a hosszabb jobb, de még a friss kamatemelések nem árazódtak be a hozamokba másrészt a bidé kockázat. Most érdemes a 10% feletti 3 évesbe rámolni mondjuk tedd be a pénzed 35%-t a többit majd a bidé kockázat megszűnése esetén , de akkor azonnal, mert az idei finanszírozás 80%-a megvan szal lehet h nem bocsátanak ki már túl sok papírt

Az ingatlant ne becsüld le, mert reália, míg a pénz csak illuzió,, hosszabb távbon a vagyonod egy részének ingatlanba kell lennie

igen Coffein, most h tud…

#1487644 Röné Előzmény: #1487629

igen Coffein, most h tudjuk h nem lesz allamcsod , legalabbis meg mindig remelem... allampapirral nincs gond, kaatozik magatol ingyenpenz a kamat ami sztem eleg jo. Az ingatlannal meg csak baj van, mert ha megveszed akkor az romlik, valamit mindig kell csinaltatni es az embereknek sincs mar ugy penze h megengedik maguknak a hogy fizessenek meg tobb 100ezres lakbert ilyen magas elelmiszer arak mellett... es ilyen magas retsik mellett.

Egyebkent en mindig a penzzzel jovok, de nem vagyok penzehe, csak az almaimat , celjaimat feltem h nem fog megvalosulni, ezekhez meg penz kell... pl egy ingatlan... ami nem keves :(

Es mikor esnek az ingatlan arak, van valakibek erre ralatasa ?


köszi v álaszokat

#1487643 Röné Előzmény: #1487642

nem is akartam hitelbe verni magam, nincs kedvem hitelt felvenni, kitudja mennyit kellene visszafizetni... sokat...

Amikor megkerdezi tolem a penzkezelom kb harom havonta h 3 evre vagy 5 evre kossuk le a penzt ft-ba es mindig azt valsszolom h minek hosszabb tavra tehat 5 evesre... de te 3 eveset irtal, most akkor a rovidtavu az jobb ? Es a penzkezel9m azt mondta h nekem azert jobb ft-ba lekotve tartani a penzt, mert a magyar allampapir erre a ft-ra tobb kamatot fizet, mint ha eurora lenne lekotve. , de ha hazamegyek akkor mindenkepp erre a 11 %-os allampapurra kotok le penzt... hat akkor remelem nem Biden nyer...

Koszi a valaszt.

köszi válaszokat

#1487642 Spade Előzmény: #1487624

Hitelre most semmit ne vegyél., állampapírban talán már most is van 3 éves ami 10% felett hoz asszem 3 éves. De alapvetően sztem a novemberi választás a kulcs. Ha bidék vesztenek akkor kezd majd jobbra fordulni érdemes akkor a pénzt lekötni, vásárolni stb.. De addig sztem pihi van. Mert ha viszont bidé nyer akkor sztem a kölcsönös atomcsapások nem kizártak, akkor egészen más stratégia kell. Amit megtehetszt már most h az összes pénzed kb 20% legyen kp-ban eur-ban is és huf-ban is Sztem

pénzváltok

#1487632 Ibiza Előzmény: #1487631

:) hülyesgeket beszélsz Pubi. Dzsúdóztam, birkóztam, karatéztam, a haditorna klubba jártam
Azt irtam sokat sportoltam de nem voltam sportoló. Nem érdekeltek a versenyek. Azt vallottam a versenysport az káros. Láttam 20on éveseket félnyomorékon.

Röné nem cinikusan érdeklődött, csak mentegeted magad mert fingod sincs mit mondj neki és max. megint csak Ibizát tudnád majmolni.



Tehát nyugodtan nyomj neki egy félelmetesen zseniálisat.
De ott van a Vállalkozás topik ott is domborithatsz.

pénzváltok

#1487631 Illuzio Előzmény: #1487626

buci, cselgáncsoztál vagy most hazudsz? bibiza mit képzelsz magadról, hogy mindenki téged utánoz. Pöpös, Röné cinikusan érdeklődött, ha nem vetted volna észre. Amugy csípem benned, hogy a zenebutikosnak többszőr próbáltál mentőövet dobni, de sajna nem vette a lapot, így te vetted át a staféta botot.Miért?

A jövőt csak a jó Isten …

#1487629 Koffein Előzmény: #1487601

A jövőt csak a jó Isten tudja, vagy még ő sem :)

ha olvasod a fórumot, láthatod a különböző topikokban, hogy próbálunk előre tekinteni, ki, mit gondol, de hogy mi lesz, azt csak a nagy politika tudja...

Állampapírnál biztonságosabb? Ingatlan? habár ott is van kockázat és most az ingatlan megtérülés 5% alatti vs mostani állampapírok 10-12%ával szemben.. :)

Az euró kérdés, ahogy Ibiza is írta, soktényezős, ha megegyezünk akkor lehet lefele kör, háború befejezés, energia kérdés, infláció stb.. ha beesik 400 alá érdemes csipegetni, ha 370 alá bemegy, akkor gondolkodás nélkül érdemes a célösszeget átváltani, ha erre van igény...

Várj még kicsit, most jö…

#1487628 Ibiza Előzmény: #1487624

Várj még kicsit, most jön a nagy kártya a tökfilkó.. ja bocs az ász. Illúzio mond olyat, bogyóvá fogunk aszalódni mi a kispályás pöcsök.

pénzváltok

#1487627 Röné Előzmény: #1487616

a Spade nagyon intelligens muvelt ember es halalkodni lehet es koszonni hogy egy ilyen ember egyaltalan ide irogat. Es leirjja a gobdolatait, segit masokbak ha nem is segit, de ravezet dolgokra . Es rendkivul illedelmes jo ember a legjobb !!! Ritka a mai vilagban !

pénzváltok

#1487626 Ibiza Előzmény: #1487625

Feltünt nyomi, te szórtad a jelzőket mindenkire, erre most szipogsz. És megint csak Ibizát szeretnéd utánozni. A frusztrációddal neked kell valamit kezdened, keresd fel kezelorvosod.

De hát itt van a lehetőség. Nyomj valami okosat Rönének.
:) már megint szénné égeted magad, nagyon nem vagy képben. Sokat sportoltam de nem voltam sportoló és soha nem is kérkedtem vele.
Szerénység elvtárs szerénység.
Szerénység - YouTube

pénzváltok

#1487625 Illuzio Előzmény: #1487620

Hugocska, látod ez a baj az egoddal, megint nyomizol, pedig anno is csak egy kis farvizes pöcs voltál,(a politikusokhoz dörgölődző sportoló) Nem a napjainkról beszéltem, de abban az időben is ekkora volt az arcod mint most. Anno Te csak egy (táskahordozó) kis vállalkozó voltál.

koszi a valaszokat. Az E…

#1487624 Röné

koszi a valaszokat. Az EU sem hagyna nezne tetlenul h tonkremenjen az egyik eu-s orszaga, inkabb megallapodik Orban veluk, Orban se akwr felsulni h csodbe vitte az orszagot... de azert leallhatna mar a penz szorassal a csaladoknak, pl csok, babavaro, 3 millios lakasfelujitas tamogatas... meg ado visszafizetes... es egy gyerek nem 10 millioba kerul, hanem sokkal tobbe. Most h majd 1000 ft egy kilo kenyer lassan. Dobbenet osztrak szint majdcsak... csak ugye az inflacio ami penz veszteseget okoz, direkt infalaljak a ft-ot ? Nekem mar ez se gond, csak adjak ki a penzt, ha kerwm majd, de ajkor egyelore nem veszem ki, ingatlant se veszek.... az is nagyon draga :( nem vet fel a penz es van hol laknom, feleslegesen vernem bele magam hitelve. Eleg szar kilatasok.... , de most ez van . A haborubak is mar vege lehetne , mennyi artatlan fiatal halt meg feleslegesen :( de rossz ez.

Egyebkent vigadztal h az allam papirra jovo aprilisban adnak 6,6% -ot szoval nem lehet olyan rossz.

Illózió, röffenj valamit Rönének

#1487623 Ibiza Előzmény: #1487616

Lejjebb ott van Röné kérdése. Nyomj neki egy okosat. Mutasd meg mérhetetlen tudásod.

Rönének

#1487622 Ibiza Előzmény: #1487601

Most a csúcson van az eur ilyenkor két dolog van, vagy feljebb megy vagy lejjebb. Ha megkapjuk eus pénzt akkor eur lejjebb megy ha nem akkor még kb 25Ft-ot fel. Mint a chartisták.

Ne felejtsd háborús helyzet van és támadnak minket a komcsik is az euban. Ez nem vicc, a szélsőbal a balliberál akarja átvenni a hatalmat euban és a világban. EU alapokmánya a nemzetek szoros szövetsége, ezt is támadják.


Kétségtelen új világrend alakul. USA hegemóniája csökken sérül ezért kapálózik de nem kerülheti el a sorsát. (BRICS, selyemút, India, Kina..) EUT most adták el.. -10év.


Sajnos nem tudsz okos lenni.
Államcsőd nem valósznű.
Állampapirokért az állam felel, korlátlan ideig.
EUR Huf és részvények ami most jó lehet 1-2 év távlatban.
Most minden drága, ingatlanok anyagok, szakemberek.. a részvények olcsóak.
Ha pár részre bontod a pénzed az jó lehet.
- eur huf lekötetlenül a számlán, arra ha venni kell valami jó vételt.
- Lekötött huf/állampapir
- részvények: OTP, MOL,.. csak a nagy forgalmú részvények
- EUR kp a sublótban a vészhelyzetre
- Ha ma veszel részvényt akkor ehhez képest minden -20-30% esésben veszel egy pakkot. Nem törődsz vele 1-2 évig.

Jön a válság.
Ha vége a háborúnak - szerintem tavaszra- akkor jobb lesz de a hatása itt lesz 2-7évig (7 szűk esztendö)