Jha, ha jól értettem a vége fele azt mondja, hogy sérve van, fáj a lába, és félig vak és gyógyszereken él...
Nem tudom, hogy ez elterelés oroszo. részéről, vagy valódi, ha valódi, akkor ehhez hasonló sereggel nagy győzelmet nem fognak aratni.. majd kiderül novembertől, januárra már az eredmény is láthatóvá válik..
Úgy látom ez a parancsnok legalább megpróbál szót érteni a legénységgel.
Azonban lelkesedésében senki nem rázza az öklét és, ha jól vettem ki, a parancsnok is azt mondja, ő is altatókon él.
Szép új világ!
Emberek! Mi lenne, ha megpróbálnánk szót érteni egymással?
inverz motiváló beszéd, hogy milyen fasza a ruszki sereg
https://twitter.com/wartranslated/status/157489693...
majd jönnek az A-Team + Feláldozhatók + Rambo szerű csapatok oszt széjjel verik egész ukrajnát...
Nem párt, Puzsér politikai műsora volt... ha jól rémlik.. a pajtiai szoktak ide írni, akikkel készítette a műsort :)
Emlékszem, még a 2000es években interjút készített Dávid Ibolyával oszt egy picit durvábban alá kérdezett s az egész műsort elkaszálták... nem 2020as évekről beszélünk, és nem is 2010.esekről, hanem a békeidőkre, amikor még virágzott az ország, boldog volt mindenki, s bal oldali vezetése volt az országnak... XD csak viccelek, ugyanilyen feszkó volt... :)
Brahi párt. Megijedtek amikor komolyabb eredményeik lettek. A poénkodáson kívül nem sok koncepciójuk van.
Az élet eleve nem igazságos. Van aki szép és okos, sokan meg nem vagy csak az egyik, valaki a rózsadombra van aki az ózdi cigánysorra születik, vannak egészségesek és vannak betegesek.. földrajzilag sem egyformák a z esélyek..van akinek két apja van akiből az egyik az anyja..
Van aki meghal 510-20-30-40-60 évesen..van aki megéli a 80at jó erőben egészséggel
Ezt a humorba szántad szerintem. bár a hozzászólások nem erröl tanuskodnak. A kétfarkuak humora nekem nagyon bejön.
az oroszokon kívül, van még egy pár jelentkező :)
https://www.portfolio.hu/global/20220927/az-oroszo...
Biden papa
Zöld szabotőrök
Szerencsétlenek, belesodródnak ebbe a helyzetbe, elképesztő a történelem logikája.
Ezzel csak az a baj, hogy nem látom, hogyan nézne ki az az úgynevezett igazságos világ és mi hajtaná?
Amit meg látni belőle, az minden, csak nem igazságos.
ez nem tudom mennyire valós, meg hogy s mint szivárognak ki ilyen sztorik, de ha valós, akkor az oroszokra nézve ez nem valami jó hír...
https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1574476...
akinek meg esze van, menekül amerre lát... nem akar Putyin ágyútölteléke lenni...
megkapta az orosz állampolgárságot... mehet ukrajnába, ja nem, az ő tudása jól jön az fszb-nek...
Bármi lehet, azóta se látta senki... az is lehet, hogy átnevelőtáborba került, hogy mire jön a kongresszus, addigra még elvhűbbé váljon :)))
Igen, jár az ember agya és próbája egy logika szerint elrendezni.
Nálam az alap, usának 3 nagy ellenfele/konkurense van kina eu és orosz, ezeket akarja gyengiteni lassitani. Az oroszt usa beszorittatta a sarokba és kihasználta az eu és az orosz gyengitésére, Kina pedig talán kihasználja a helyzetet a tajvani kérdés megoldására. Bejönnek a képbe a szerbek is.