a pletykák szerint (még más forrást nem találtam) megtámadták putler karavánját... nem ismerem a siteot, az is lehet, hogy valami kamu pletykalap, vagyis ránézésre annak tűnik... :)
a pletykák szerint (még más forrást nem találtam) megtámadták putler karavánját... nem ismerem a siteot, az is lehet, hogy valami kamu pletykalap, vagyis ránézésre annak tűnik... :)
Úgy tünik oroszoknak már nincs pénzük megmenteni szerb testvéreiket vagy csak itt is tervszerűen visszavonulnak , mint ukrajnában
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220913/elhasal...
...ezután bejelentette, hogy az kérték tőle: válasszon oldalt, azaz vagy a nyugati hatalmak felé fordul az ország, vagy Oroszország felé, mert a mostani geopolitikai helyzetben mindenkinek oldalt kell választania. Ahogy ő fogalmazott az orosz TASZSZ hírügynökség tudósítása szerint: azt kell eldöntenie az országnak, hogy "A függöny melyik oldalán áll: ahol a gazdaság eltűnőben van és nem létezik, vagy a siker oldalán, ahol (a nyugati hatalmak) vannak." Azt nem árulta el, hogy mit mondott a nagykövet.
Jó pár hónappal ezelőtt jött szembe velem egy előadás, ahol ez a Schwab elmesélte, hogy Trudeau az ő embere, és azt csinál, amit ő mond és még vannak hozzá hasonló politikusai...
Mondjuk csodálkoznék, ha közülük sokan nem szednének különféle ajzószereket, na meg a Japán-tenger igen hullámos.
igen, azért mert ez a kép még az 1963-as találkozón készült! :-)
Viccet félretéve, ez egy kép a Hotel Bilderbergről, ami csak névazonossággal rendelkezik, nem, magán az eseményen készült.
Igen Klaus Schwab mostanában elég jelentős negatív marketinget és ismertséget kapott a téma ismerői között (valszeg nem véletlenül).
https://telex.hu/eszkombajn/2022/09/13/erzsebet-ki...
"Rengeteg a furcsa szokás II. Erzsébet halála után (a királyi méhész például külön tájékoztatta a királynő méheit a tragédiáról, és azt is elárulta nekik, ki lesz az új uralkodó) ..."
Kitudja, hogy honnan töltötték le, vannak frissebb fotók is a neten :)
Nem tudom (biztos vannak nagyobb tudásúak a témában), hogy ezek kéz a kézben, egymást segítik-e, vagy egymás ellenségei pl szabadkőművesek vs bilderberg vs wef vs fene tudja milyen titkos csoport.. :)
Ezek az autók az első link képén olyanok, mintha a rendszerváltás idejéből maradtak volna ott nem 2022-ből:
A Bilderberg-csoport azonos vajon azzal a csoportosulással, ahol a világ legbefolyásosabb családjai ülnek össze vagy az egy másik, még ennél is titkosabb csoport?
(A leírás alapján másik lehet ...)
Ksz.
Most kimondtad a nevet, amit soha nem mondunk ki.
Légy óvatos!
Ne menj nyitott ablak közelébe és soha ne edd elsőként a paprikás krumplit!
+ az érdekesség kedvéért ott van a WEF is, amit Klaus Schwab alapított.. kb egy szinten emlegetik Sorossal...
Bilderberg csoport :) most júniusban is volt egy összeröffenésük https://www.bitcoinbazis.hu/mar-javaban-zajlik-a-v...
témák https://bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-20...
résztvevők https://bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-20...
Ebben a játszmában nincsenek makulátlan szereplők.
A világ egy új egyensúlyi állapotot keres és csak reméljük, hogy ez nem a teljes pusztulás lesz.
Elméletben vannak win-win szenáriók is.
Amit kérdezni szeretnék:
Itt a fórumon is korábban, még évekkel ezelőtt, szó volt egy titkos társaságról, amely a háttérből mozgatja a szálakat és időnként összeülnek.
Ez a társaság annyira titkos, hogy egy ideje már nincs is szó róla, itt a fórumon sem.
Mi is volt a neve? Mintha B-vel kezdődött volna, de nem Buddenbrook ház és nem is Mardekár.
Hogy hívják/hívták ezt a társaságot? ;-)
Tul sokat feltételeztek /feltételeznek az orosz hadseregről. Hírszerzésükről kiderült szart sem ért ( ugye közölték ukránok örömmel csatlakoznak az orosz csapatokhoz.) Sokat szorakoznak a "modern orosz fegyverekkel " kapnak majd orosz területen is preciz csapásokat. Ha oroszok löhetik ukrán területeket , ukránok miért nem lőhetik az orosz területet? Ki mer bárki provokálni egy atomháborut , csak egy olyan mániákus , mint Putyin. Azt meg már orosz katonai-politikai elit sem hegyja. Meg amerika sem. Persze , hogy usa le akarja nyomni oroszokat , sőt Kinát is. Magyarországon élőknek mi a jobb , egy orosz diktatura ? Furcsa dolgok jönnek EU számára , de ugyanugy le kell számolni az oroszokkal , mint Hitlerrel és Németországgal anno dacuma.
Tul sokat feltételeztek /feltételeznek az orosz hadseregről. Hírszerzésükről kiderült szart sem ért ( ugye közölték ukránok örömmel csatlakoznak az orosz csapatokhoz.) Sokat szorakoznak a "modern orosz fegyverekkel " kapnak majd orosz területen is preciz csapásokat. Ha oroszok löhetik ukrán területeket , ukránok miért nem lőhetik az orosz területet? Ki mer bárki provokálni egy atomháborut , csak egy olyan mániákus , mint Putyin. Azt meg már orosz katonai-politikai elit sem hegyja. Meg amerika sem. Persze , hogy usa le akarja nyomni oroszokat , sőt Kinát is. Magyarországon élőknek mi a jobb , egy orosz diktatura ? Furcsa dolgok jönnek EU számára , de ugyanugy le kell számolni az oroszokkal , mint Hitlerrel és Németországgal anno dacuma.
Ez is egy nézőpont van is benne valami, de nekik kell a folyamatos kesfló, kellenek nekik akik termelik a mézet.
Azért mondtam egy színt alá nem engedik zuhanni a gazdaságokat.
Ha megijednek az emberek akkor 50évig benne marad a társadalomban..lásd a háborút megélt embereket. már 30éve jólétben élhettek volna de nem hitték el.
Történelmi időket élünk.. nem gondoltam ennyi minden történik az én életemben. Mindig meséltettem az öregeket, háborúról, 56ról.. a háború előtti időkről, milyen volt amikor gyerekek voltak.. kicsit irígy voltam.. úgy gondoltam velem ez már nem fog megtörténni.
már bocs, de a háttérhatalom részére ez tökéletes állapot:
Az EU polgárok el fognak szegényedni, tönkre fognak menni. Végre újra lehet bagóért dolgoztatni a képzett európai munkaerőt, nem kell nekik magas béreket kifizetni.
Valamint hatalmas pénzeket fognak az államok (EU + USA) fegyverkezésre költeni. Ez egyszerre jár az államok eladósodásával (amivel a háttérhatalom sakkban tudja tartani a a helyi politikát) és a háttérhatalom kezében lévő nagy fegyvergyártó cégek profitfosásával.
Mi lenne ebben nekik rossz?
Miután az ukrán haderő látványos sikereket ért el az elmúlt napokban, az oroszok csapást mértek a kritikus infrastruktúrára. Öt ukrán régióban teljes, illetve részleges áramszünetről jelentettek. Harkivban leállt a metró és súlyos károk keletkeztek az ország egyik legnagyobb hőerőműjében."