Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #1486879Szerintem oroszoknál kétféle fegyver van, a hagyományos ruszki és a hipernodern. A köztes fegyverek csak módjával vannak. A moderneket nem vetik be max a végső csapásban.
Oroszok nem veszítenek háborút, ha kell szakadjon minden. Ismerem az oroszokat, dolgoztam velük.
Orosz és az amcsi ugyanaz, birodalmi nevelést kapnak, mindkettő simán beleüvölt a saját nyelvén a pofádba mert kutya kötelességed érteni őt.
Számomra nem kétséges usa van a háttérben, de már írtam, a nagy konkurense az EU az orosz és kína. EU már kuka. Oroszt próbálják legyengíteni és elemzik a hadviselést és a cseleket, elemzik mi lenne ha... ha leszámolnának orosszal és elvennék a javait. persze nem 100%ban ők hanem NATO tagok mennének a darálóba..Kínát csak fékezni tudják.
Most ukránok lelkesen mennek előre, nem tudom, nyílt terepre csalják őket és rájuk nyomnak egy nagy valamit? Ezzel usának is jeleznék..nincsenek határok.. Bruce lee mondta "a harcnak egyetlen elfogadható eredménye van a győzelem" Ezzel le lehetne zárni a háborút. Államcsőd, megsemmisült hadsereg..
Oroszoknak van az egyik legjobb hírszerzése, jók a felderítő eszközeik.. nem látnák mi történik?
A háttérhatalom szempontjából sem nyerő ami most van.. nem lehetnek tartósan elszegényedő rétegek..lecsúszó egzisztenciák.. Egy lépést/szintet hátra lépsz mint a játékban.. ez lehet a cél.. sok színtet nem tudsz visszalépni mert felborul minden.
Másrészt ott van..kb 1mrd embert ki kéne venni a játékból.. gondolom ezek az öregek és a haszontalan szegények lesznek.. ennek első állomása volt a covid?
Furcsa világ van... megbolondult természet megbolondult emberek.. lezüllött, érték nélküli társadalmak.