Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Szerintem oroszoknál két…

#1486893 Ibiza Előzmény: #1486879

Szerintem oroszoknál kétféle fegyver van, a hagyományos ruszki és a hipernodern. A köztes fegyverek csak módjával vannak. A moderneket nem vetik be max a végső csapásban.
Oroszok nem veszítenek háborút, ha kell szakadjon minden. Ismerem az oroszokat, dolgoztam velük.
Orosz és az amcsi ugyanaz, birodalmi nevelést kapnak, mindkettő simán beleüvölt a saját nyelvén a pofádba mert kutya kötelességed érteni őt.
Számomra nem kétséges usa van a háttérben, de már írtam, a nagy konkurense az EU az orosz és kína. EU már kuka. Oroszt próbálják legyengíteni és elemzik a hadviselést és a cseleket, elemzik mi lenne ha... ha leszámolnának orosszal és elvennék a javait. persze nem 100%ban ők hanem NATO tagok mennének a darálóba..Kínát csak fékezni tudják.
Most ukránok lelkesen mennek előre, nem tudom, nyílt terepre csalják őket és rájuk nyomnak egy nagy valamit? Ezzel usának is jeleznék..nincsenek határok.. Bruce lee mondta "a harcnak egyetlen elfogadható eredménye van a győzelem" Ezzel le lehetne zárni a háborút. Államcsőd, megsemmisült hadsereg..
Oroszoknak van az egyik legjobb hírszerzése, jók a felderítő eszközeik.. nem látnák mi történik?
A háttérhatalom szempontjából sem nyerő ami most van.. nem lehetnek tartósan elszegényedő rétegek..lecsúszó egzisztenciák.. Egy lépést/szintet hátra lépsz mint a játékban.. ez lehet a cél.. sok színtet nem tudsz visszalépni mert felborul minden.
Másrészt ott van..kb 1mrd embert ki kéne venni a játékból.. gondolom ezek az öregek és a haszontalan szegények lesznek.. ennek első állomása volt a covid?
Furcsa világ van... megbolondult természet megbolondult emberek.. lezüllött, érték nélküli társadalmak.

mert elfogadsz egy alapv…

#1486873 Ibiza Előzmény: #1486863

mert elfogadsz egy alapvetést, hogy nincs fegyverük. Egy szint felett nem vetnek be fegvereket. Usa azért provokáltatja az oroszokat, hogy elemzik a lépéseket és a használt fegyvereket.

5perc zuhany

#1486865 prfecó Előzmény: #1486855

hmmmmmmmmmm Hollandiában élve ez baromság ez a kijelentés igy egy az egyben

Valóban a Holland kormány gazdasági intézkedéseivel kettő négy éven belül megszüntetik a földgáz felhasználást a fűtésnél. Már elektromos padlófűtésem , felszereltettem a légkondikat a felső szint fűtésre temperálásra.( villanyáram ára gázhoz képest cca harmada-negyede szolgáltatók szerint)

Jakuzzit már lamdaszondás földhő melegítéssel is árulják.( mondjuk ez tulzás , mert elektromosan is gazdaságos)

4000 Eur havi bér mellett + feleség/barátnő félállás( 1200 Eur) + 2 gyerek mellett nem a nagy gond az energiaköltség megugrás , Inkább az élelmiszer infláció , de azt akár Németország , akár Belgium felől 15 % rabattal beszerezhető.

Valóban furcsának tűnik,…

#1486864 TrendMan Előzmény: #1486863

Valóban furcsának tűnik, de az is, amit arról lehet olvasni, hogy orosz képviselők Putyin ellen lázadoznak.

Múlt héten több ilyet is lehetett olvasni, nem tudom mi igaz belőle és hova vezet.

Nem tudom, hogy zárják, …

#1486863 Koffein Előzmény: #1486861

Nem tudom, hogy zárják, de amikor észak koreától kérnek fegyvereket, akkor ott valami nagyon nincs rendben...

5perc zuhany hideg vízben, mint az ókori Rómában?

#1486862 Koffein Előzmény: #1486857

Ha párhuzamot vonunk, akkor hamarabb dől össze ez a birodalom, mint a római... adtam volna még vagy 50-100évet, de ahogy kinéz, a woke nemzedék megoldja pikkpakk...

Túlságosan mennek előre …

#1486861 Ibiza

Túlságosan mennek előre az ukránok, oroszok kivonták a katonákat? Ebből gond is lehet. Régi elméletem oroszok egy korlátozott atomcsapással fogják lezárni a dilt.

5perc zuhany hideg vízben, mint az ókori Rómában?

#1486857 TrendMan Előzmény: #1486855

Itt meg úgy tűnik, más is észrevette, amit korábban én is:

A világ jelenlegi helyzete erős hasonlóságot mutat a Római Birodalom összeomlása előtti történésekkel:

https://www.welt.de/wirtschaft/plus240957643/Niede...

(Nem vok előfizető)

Itt röviden arról van szó, hogy a II. sz-ban is járványra a pénz elértéktelenedése következett, mint jelen korban.

De azt is lehetne említeni, hogy az erkölcs romlása (túlzott szabadossága) is markáns egyezést mutat az akkori társadalmi háttérrel ...

5perc zuhany

#1486855 Koffein

egy Holland felmérés szerint, átlag 9 percig zuhanyoznak a hollandok... most arra próbálják rávenni a népet, hogy max5percig zuhanyozzanak, mert így 60 köbméter gázt tud megspórolni egy háztartás...

a cikkbe megemlítik, hogy átlagos háztartásban 142€-ról 503€-ra nőtt az energia ktg..

meg elvileg, a megkérdezett újságíró heti egyszer zuhanyzik és azt is 5perc alatt, a többi napokon nedves törlőkendőt, vagy mi a fenét használ.. mosogatáshoz a vizet vízforralófal melegíti fel, hogy ne a gázt használja..

https://www.wsj.com/articles/europes-energy-crisis...

rizsa

#1486851 Ibiza Előzmény: #1486848

Lehet mindenki edibedi de keményen kihasznaljak a lehetőséget. A volt gyarmati allamok bosszúja is benne van. Amit eu gyengul azt a kelet es usa bezsakolja. Mindezt onkent es dalolva. Eu 10evre elassa magat es ennnek az idoszaknak a lemaradása is ott lesz. A libernacik bune es sorosfelek mesterterve. Ki gondolna azt normalis embereknel bejon es láss csodát.

hőmérséklet kontra gyűlölet beszéd

#1486835 TrendMan Előzmény: #1486830

Szerintem annak örülnek, hogy nem a mínusz húszban romlott el a kazán.

hőmérséklet kontra gyűlölet beszéd

#1486830 Koffein Előzmény: #1486823

ha a Korda házaspár kibírja a hideg fürdőt, akkor bárki kibírja a telet.. és milyen vidámak, nem gyűlölködnek.. XD

reptér :D

Kép

svájc se szarozik , de a Magyarország sem marad

#1486829 Koffein Előzmény: #1486821

ha megvalósul, legalább tudni fogjuk, hogy kinek köszönhetjük :)))

#1486822 TrendMan Előzmény: #1486821

Ilyen machinációkra sincs szükség, mert

1) Több tízezer lakásban még mérőóra sincs

2) Ahol van és csökken a fogyasztás, ott nem az a lényeg, hogy hány fok van hanem, hogy mennyivel csökken?

Ha valaki csökkentett fogyasztás mellett is el tudja érni a meleget, azt ki kell tüntetni!

#1486821 matgab Előzmény: #1486813

Bekopogós rendszer? Hol éltek ti a XX. században?

Központilag (Mészáros és Mészáros kft által gyártott) hőmérők SIM kártyával (vodafone-os vagy Yettel) és ki kell helyezni a szobába egy adott helyre hatóság által. Leplombálva és már küldi is az adatokat. Úgysem tudod azt megcsinálni, hogy hűtöd a hőmérő környzetét a nagyszobában.

Amíg nem igazolja vissza a hatóság, hogy ki van helyezve, addig le kell zárni a gázórákat.

Azt akinél feljebb csúszik 18-nál , annak mehet az online büntetés az ügyfélkapun keresztül...