Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

S&P500

#1487161 TrendMan

Ajajj, negyedszerre letörte és maga alá csinált.

Pedig 2 órája még úgy nézett ki, hogy csinál egy szép 4-órás fordulós doji-t.

Tudom ócska kínai szar r…

#1486826 matgab Előzmény: #1486805

Tudom ócska kínai szar részvények kamu könyveléssel, mesterségesen felhúzott és letolt árfolyamokkal.

De a CLEU most kommunikálta, hogy lezárta 60 millió dolláros akvizicióját.

Hitel nélkül van a cég, pozitív profittal és a fentiek ellenére a piaci kapitalizáció csak 10m USD.

ja és az USA kínai audit issue is egyre közelebb van a megoldáshoz állítólag.

Elég idegzsába volt ez a…

#1486805 TrendMan

Elég idegzsába volt ez a tegnapi rally a tőzsdéken ...

a forint is úgy erősödött néhány perc alatt 5 forintot, hogy előtte semmi jele nem volt ....

Tipikus medvepiaci idegek játéka?

SP&500

#1486677 TrendMan

Megvolt a hó eleji szokásos doji, most akkor - ha marad a szokásos menetrend - a következő két hétben emelkedés, oldalazás - aztán majd a hónap második felében jön a kritikus időszak. (???)

esés ma

#1486605 TrendMan

"A rossz hangulat részben annak tudható be, hogy az aktuális adatok alapján a meghirdetett üres álláshelyek száma meredeken nőtt júliusban az Egyesült Államokban, ez pedig tovább növelte az amerikai jegybank infláció csökkentésére irányuló lépéseivel kapcsolatos aggodalmakat, hiszen a Fed részben a munkaerőpiachoz helyzetéhez is köti, hogy mennyire lehet agresszív a kamatemelésekkel."

Tehát jól értem, hogy az esés oka a munkaerőhiány volt és nem pedig az állástalanok számának emelkedése?

Lehet ezért panaszkodik 'szegény' Elon Musk arról, hogy az emberiség legnagyobb problémája az, hogy kevés gyerek születik, nem a háború vagy a globális felmelegedés?

Minden gyárosnak maga felé hajlik a keze?

Túl gyorsan? Túl magasra?

#1486600 Koffein Előzmény: #1486598

Ettől függetlenül, nem tudom, hogy ki mit vár, szerintem óriási cunami készül a világ tőzsdéin...

Túl gyorsan? Túl magasra?

#1486598 Koffein Előzmény: #1486597

Fene tudja, mire fogják a mostani szakadásokat, az is lehet, hogy az iraki balhé ami nem tetszik, vagy tajvan... :)

https://pbs.twimg.com/media/FUW1jIOXoAAZ8JV?format=png&name=medium