Lefelé még ugyan lenne hely 12.530 vagy 12.436-ig, de nem feltétlen szükséges oda lemennie.
Lefelé még ugyan lenne hely 12.530 vagy 12.436-ig, de nem feltétlen szükséges oda lemennie.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Nem vitték le 12510-ig előtte fordult tegnap és van egy nyitott résünk, azt töltögetik 12814-ig.
Sziasztok, jó reggelt!
Kérdés, hogy elkezdtük-e már a piros-sárga "X" hullám "c" hullámát felfelé???

-------------------------------------------------------------

Ereszkedik szépen az órás csatornában, kis long indult, egy rövid pattanás kellene.
Igen, az általad jelzett kritikus szintnél, talán fordul, alászúrogat csak
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást, chartokat! Igen, tegnap az esés megállására utaló jeleket láttam, s&p és a DAX is próbálkozott felfelé, bíztam a reggeli fordulatban, most fejvakarás, negatív a hangulat, abban bíztam, feljebbről tudok shortot nyitni, kicsit kivárok, ha lesz jel, csak akkor lépek, nagy hibám, hogy korán nyitok, dolgozom rajta.
Nagyon kell figyelni a kék csatorna vonalat. Ha letörné, akkor még az éves mélypontra, illetve még az alá is eshet.
Úgy, hogy reggel, még a shortnyitás is lehetséges.

Ha 12.700 alá esik, akkor kezd kritikussá válni.
Köszönöm a chartokat, ma lezártam a shortot, longot nem nyitottam még, majd reggel, ha engedik.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a reggeli iránymutatást! Hónap vége, elég erőtlen indexek, talán egy kicsit meghúzzák zárásra, kis zöld gyertya jó lenne.