Amikor megy a bolt a gazdák kussolnak, meg kamu kártéritéseket kérnek, de amúgy is kutya fajta mert állandóan sir. A gazdálkodás egy vállalkozás. Van olyan amikor nem jön be. Ennyi. 2000mrd-os kártéritési alap kimerült.

Amikor megy a bolt a gazdák kussolnak, meg kamu kártéritéseket kérnek, de amúgy is kutya fajta mert állandóan sir. A gazdálkodás egy vállalkozás. Van olyan amikor nem jön be. Ennyi. 2000mrd-os kártéritési alap kimerült.
Minden akkumulátor gyár Magyarországra jön. Mert itt nemcsak engedik, hanem támogatja is a kormányunk.
Nem lehet, hogy környezet szennyező?
Mondja ezt a Samsung Gödi telephelyén épült akkumulátor gyár közelében élő állampolgár, akinek a nyugalmát tönkretették.
Ráadásul a 3 váltásban 6.000-7.000 személyautó és a teherszállítás elviseléséért cserébe, kormányunk még az iparűzési adót is elvette, hogy majd ők elosztják a környező településeknek. Szijjártó barátunk így részesül Dunakeszin például a mi kellemetlenségünkön és épülhet-szépülhet Dunakeszi Göd rovására.
milyen véleménybuborék ? Mgnézted a kaliforniai videót ? Persze h nem, neked simán belefér h alsógatyát lelakatolnak a walmartban meg wd40-t meg izzókat, amit még a fasiszta diktatúrában Mo-n sem tesznek, mindezt a liberalizmus fellegvárában, ahol a hülyék simán megszavazták a totál debil félhalott bájdent,na ne márr.- Ne is nézz ilyeneket mert összeomlana az egész világod olvass és idézgess inkább csakis telex,444,hvg szájtokat akik még az életben nem jártak kaliforniában,ha igen arról is hazudnak és akkor megmaradhatsz az általuk kifeszített ugynevezett gyuribá hipertérben egy másik dimenzióban és továbbra is tolhatod a szavazatokat libsikre hátha nálunk is kaliforniai walmart lesz
https://hvg.hu/itthon/20220818_polgarmester_gyuric...
Értem én, hogy tilos maszturbálni a HÉV-en és az adott illetőt kezeltetni kellene és szabálysértési bírság.
De vajon hogy került a felvétel a polgihoz?
Vajon zsarolás-e ha nem nem a rendőrségnél tett feljelentést, hanem megfenyegette , hogy nyilvánossá teszi a felvételt...
Illetve azzal, hogy nyilvánossá tette, azzal elég durva bűncselekményt és nem szabálysértést követett el...
És ez a bűnöző egy polgármester? Ennyire nem ért minimálisan sem a joghoz?
Azt tudjuk, hogy a választásokat a vidék nyerte.
!!De!!
A gazdatüntike vajon hogyan illeszkedik a vélemény buborékhoz, amelyben élsz?
Nah megjött a magyar gdp adat, 0.6% lett, ja nem az gyurcsány idejében volt orbán ennek a tízszeresét tolja. Az mind semmi h gyurcsány alatt a liberálisok szétkúrták Mo-t, az is hagyján h a liberálisok karigeri alatt szétkúrták Bp-t, Na de a liberálisok kaliforniát is szétkúrták
:-)
Egy cikkcím:
" A kerepesi polgármester várja a HÉV-megállóban maszturbáló férfi jelentkezését"
https://444.hu/2022/08/17/a-kerepesi-polgarmester-...
:))) Közös programok, vacsora, miegymás :)))
Ezt szeretem ebben a kormányban:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220816/fakivag...
Bár az egész így olyan, mintha kisdobosok kormányoznának.
Na tessék a kínaiak 3000 milliárd froncsiért létesítenek gyárat Debrecenben.Ez kb annyi mint ami összeget az EU-tól várunk a mindenféle lecsipegetések urtán, és nem térkő szökőkúttal, meg lmbtq propaganda , oktatási anyqag, zászló, meg nyári felvonulás támogatása lesz belőle, hanem termelő üzem. És nem kell érte háromszor leszopni és 2x kinyalni a seggüket egy talánért (talán majd kapunk valamit valkamikor) az eu és német bürokrata vezetőket. Elemegy az EU a büdös picsába, ne lépjünk ki szttem de ne is várjunk tőlkük semmit támogatásként. A koreaiak is hatalmas beruházásokat húztak be. Mégis csak jó lett a keleti nyitás ? Eltekintve attól h eleve keletről jöttünk hun rokonsággal mint ahogy ezt a genetikai vizsgálatok napjainkban bizponyítják.
Persze a gyár elveszi majd a magyar aksi gyártó kisvállalkozások elől a munkát, és ezért eleve hazaárulás, mondják majd sokan, de nem minden habzsi dőzsi
Ilyet én is láttam ma. A társa pedig egy benzines karos fűnyíróval brümmögött a fél centis kiégett fűtorzsák felett. Két másik ember megy egy zöld paravánt tartott a kocsiút mellett. A levélfújós csak fújkált össze vissza, de nem gyűjtött be semmit, csak arrébfújta.
Tehát 4 embert ma azért fizettek, hogy "lenyírják" a kiégett fél centis füvet, + az üzemanyag amit elhasználtak.
Lakókörnyezetem nyugalmát egyszercsak irdatlan zaj zavarta meg.
Mivel a zaj szünni nem akart, egy idő múlva kitekintettem az ablakon, hogy megtaláljam a forrását.
A járdán a közeli templom előtt egy meglehetősen köver ember sok-sok hosszabbítóval megtoldva egy kézi levél fújót vezetett ki az utcára és az elektromos
berendezéssel port és leveleket takarított el a templom elől.
Hja kérem, vannak egyenlőek és vannak egyenlőbbek.
Nem! Nem!
Nem próbált takarékoskodni az energiával.
Esze ágában sem volt seprűt elővenni!
Elvégre ez már a XXI. század.
érdekes, más megvilágításban mutatja be a nagy politika marketing trükkjeit..
Művésznő ezt tessen israelben is elmondani.
az áremelkedés egy nagy része indokolatlan. csupán a kalmár szellem. Ha 10-20%al emelkednek a költségeid és 25%al emeled akkor is már jó..de mivel mindenki emel emeled 50-70%al..oda ahol még megveszik..te is kifizeted az emelést és te is emelsz..
Öngerjesztő folyamat.
Aszta qrva életbe, hogy elbaszta má orbán az inflációt!! az hagyján h Mo-n 13.7% lett, na de a cseheknél hogy elqrta !! mert ott meg egyenesen 17.5%-ra lőtt ki, Tutira megérdemelné h leváltsák a gecibe a magyar meg a cseh miniszterelnöki posztról is.
Amúgy jelentkezzen az a körúton belüli (karigeri által belvárosban/akárholültetett fákon /nincs ilyen/ edződött) zöldvédő és a zőket követők közül aki azt hiszi h majd a brasilok inkább megfagynak mint h kivágják az erdőkben a fákat, És az is jelentkezzen aki elmenne borsodba,szabolcsba hevesbe hajdúba cserhátba, baranyába stb. h a fákat átölelve védje a zerdőket. Na ki szeretne jelentkezni ? És ácskapoccsal bumm a fejbe, találkozni a való élettel ?