Most küzd a 200 napossal.
Fogadjunk az lesz, hogy holnap reggelre visszaesik, de az Erste majd úgy tesz, mintha elérte volna a kiütési szintet és kivezeti a vonatkozó short certifikátot (?)
Most küzd a 200 napossal.
Fogadjunk az lesz, hogy holnap reggelre visszaesik, de az Erste majd úgy tesz, mintha elérte volna a kiütési szintet és kivezeti a vonatkozó short certifikátot (?)
9-edik hete ki van akadva a bofa indikátora... vagy nem frissítik, vagy az ügyfelei ennyire medvék...
Ezen a héten még emelkedés aztán a hétvégén újra gondolják?
Szerintem a 200 naposhoz küldik fel.
61 dolláron szőröstül bőröstül zsákolják a céget...
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/08/beke...
Akár vehettem is volna, amikor írtam.
Bár legutóbb 55-ön szálltam ki 2018-ban. :)
azt nézem, hogy a Bumble még tartja magát, majd aug.10én fognak ítéletet mondani róla..

Nemsokára lesz itt sírás, rívás :)
Nézem az oldalukat, nem sok infó van feltüntetve...
a klasszik pump and dump ágazat mintapéldánya.
Amúgy elvileg startupok-nak meg valami digitális biszbasznak szolgáltatnak platformot és befektetnek, bizonyos díj ellenében. Tipikus nesze semmi fogd meg jól...
HKD-t néztétek? Kínai fos cég, ami júl 15-én 7,8 USD-n IPOzott és tegnap már 2520 USD volt az árfolyama, amivel a piaci kapitalizációja a világ 10. legnagyobb cégévé tette!
Nagyobb, mint az Exxon, a Mc Donalds, a Walmart , vagy a Disney....
durva, egy hete még 50 USD volt csak.
Most meg az anyavállatát kezdték el tépniaz AMTD tegnap ment 236%-ot, most premarketben +60%...
Elképesztő. A SEC meg sehol nincs.
Jó lenne, ha az én CLEU-m is csinálna egy jelképes 10-szerezést, most a kínai papírok 200-400%-kal emelkednek (MTC meg volt egy két M betűs is tegnapelőtt, de azokat nem látom most).
Saylor bácsi belebukott a HODLerezésbe.. vajon ráöntik a piacra, vagy csak színészkedés az egész és a háttérből ő fogja irányítani az új ceot?