Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

MOL nyeresége:

#1485624 Koffein Előzmény: #1485619

A termékek inflációján olyan sokat nem dob, hogy a cégautókat kiveszik, abba már beépült március 10 óta...

https://infostart.hu/belfold/2022/03/10/rendkivuli...

- traktor, ami megmunkálja a földet március óta piaci árat fizet

- kamion, ami a termelőtől eljuttatja a portékát, a boltba, március óta piaci árat fizet..

Hernádi azért hisztizik, mert most leáll Százhalombatta, OMV is áll, és nincs az a cég, aki veszteséggel hoz be üzemanyagot Mo-ra, hogy a 700-800 ft-os naftát 480ért adják...

https://www.vg.hu/energia-vgplus/2022/08/harom-nag...

Nem értem, hogy mit értesz " Máshol veszteségek, nálunk zsebekben eltűnő nyereségek?" alatt... Shell is rekordnyereséget ért el, mint ahogy a többi olajos cég is https://index.hu/gazdasag/2022/08/03/olajipar-nyer...

Szerintem, ami sokat dob az infláción, az a ft gyengülés az euróhoz és dollárhoz képest... habár most megfeneklett 400alatt, kivárás van, hogy jönni fog.e a zsé, vagy sem...

ellenvélemény:

#1485621 TrendMan Előzmény: #1485613

Én ebből a szófutamból ezt emelném ki:

"Próbálják MO-ot gyarmati sorban tartani, orbán ebből tör ki"

Ki tartja gyarmati sorban az országot?

Ez a fantasztikus ember hogyan tör innen ki?

Hát bizony rengeteg kérdőjel vetődik itt fel.

Nagyon érdekes, hogy te ezt így látod.

Fejlődőképes rendszer és innováció hiányában hogyan törnénk mi ki, hogyan törne ő ki?

MOL nyeresége:

#1485619 Lenthor

Itt a félbilliós eredmény a Molnál

Érdemes megnézni a MOL nyereségét. Valóban kellett a céges autókat kivenni az ársapka alól?

Nem kaphatnánk az ársapka alatt még olcsóbban üzemanyagot, hogy csökkentsük az inflációt?

https://www.portfolio.hu/uzlet/20220805/mukodik-az...

Ebben az országban valami nincs rendben!!! Máshol veszteségek, nálunk zsebekben eltűnő nyereségek? Miért aggódott Hernádi, hogy meg kell szüntetni az ársapkát és piaci árat kell bevezetni a magyar kutakon is?

Hernádi Zsolt: "MÁR RÉGEN TÚL VAGYUNK AZON A PONTON, HOGY TARTHATÓ LEGYEN A 480 FORINTOS HATÓSÁGI ÜZEMANYAGÁR."

ellenvélemény:

#1485613 Ibiza Előzmény: #1485586

Én már irogattam korábban is, orbánra mentek a toporgyánférgek, ha meg van szoritva fidesz akkor csak orbánnak kellett volna azt mondani elég volt jöjjenek a fiatalok és egy komoly eus poziba tehetné a dolgát.
Erre békeidőben lehetnek igények amikor egy se hús se hal ember lehetne a miniszterelnök varga vagy esetleg valamelyik csajszi. És ezt egy tisztitási foyamatba, megújulásba helyezni.
Most szabadságharc van szó szerint. Próbálják MO-ot gyarmati sorban tartani, orbán ebből tör ki, MO méreténél nagyobb befolyással bir a korábbi anuslako szervilis komcsikkal szemben. Tény a mostani időkben összefogó ereje van orbánnak.
Anno 1000x elmondtam ha van pénz nem kell pacsálni..nem kell a disznók közé szórni. takarékoskodni kellene.. 10év rezsitámogatás semmivé vélik pár nap alatt. Ráadásul a támogatásokat maradéktalanul felvevő libernyákok nem fidesz szavazók adózni i alg akarnak..KATAsok. de a pofájuk az jár és követelöznek.
OK azt értem családtámogatás..a magyar szaporodjon.. jó gondolat.de átesnek a paripa másik oldalára. Nem lehet az, hogy egy sokgyerekes család csődbe menjen..
Most nehéz idők lesznek..drágitanak a kufárok.. nagyon emelkedik az élelmiszer és energia.. valamiért az időjárás is megbolondult..

Az állattartók számolják fel az állományt..beszáradtak a legelő..kukoricának vége .. élelmiszer ellátási gondok lesznek.
Határértéken lesz a gáz és olaj, ha alacsony a Duna vize akkor a Paks is letérdel.. tarthatatlan lesz az energia támogatás.. fenntarthatatlan a nyugdijemelések...közalkalmazotti bérek emelése..beruházások.. gondolom eunál erre hivatkoznak.. ezért kapunk pénzeket.. nehéz idők.

Friderikusz interjú

#1485607 TrendMan Előzmény: #1485604

Igen, itt egy kicsit kibújik a szög a zsákból, egy nyugdíjas bácsi unatkozik és végre most őt is meghallgatják, hát a kibicnek semmi sem drága szerepéből tündököl még egyszer.

Friderikusz interjú

#1485604 Koffein

Nem mondom, hogy nem lát előre lépéseket, ez a Békési, de az hogy azt mondja, hogy Orbán azt jelentette ki, hogy 24-ben nettó befizetők leszünk, meg 26ban Trump lesz az elnök, nem egy picit, hanem nagy lódítás.. ov 2030at mondott és 24ben lesznek az usa választások... és ki se javítja a Fridi, csak mosolyog és issza szavait...

érződik, hogy értelmes szoci politikus vér csörgedezik ereiben... anno ő is kivette a részét a nagy lopásból és csodálkozik, hogy itt tartunk...

2014-es interjú

ellenvélemény:

#1485590 Koffein Előzmény: #1485588

Nem lesz államcsőd, annyira nem vakmerő... ősszel tisztában fogunk látni, addigra az eus dolgok is lemennek, vagyis számítok rá, hogy mondanak egy áment... jön, vagy nem jön, ha nem jön, akkor miként akarják pótolni...

ellenvélemény:

#1485588 TrendMan Előzmény: #1485586

Attól függ mekkora lesz a baj.

Ha beüt egy államcsőd, nehogy már hatalmon maradjon.

Valaminek történnie kell. Lehet, hogy egy illiberálisan bebábozott hatalom feloldása is illiberális kell legyen.

Pf egyik topikjában valaki számokat idézett arról, hogy 2002-ben és 2006-ban hány szavazattal bukott a Fidesz.

A jelenlegi rendszerben azzal a szavazatszámmal is kétharmaduk lenne. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire abnormális, ami folyik.

ellenvélemény:

#1485586 Koffein Előzmény: #1485566

Most az a stratégia, hogy ha már az ellenzék nem tudja megbuktatni OV-t, akkor a fidesz buktassa meg? ne vicceljünk már.. ezt még ők sem gondolhatják komolyan... :)

infla, recesszió, Trump, OV, észjáték

#1485562 TrendMan Előzmény: #1485538

Én egy apró, nem túl jelentőségteljes, de okos államférfi országában szeretnék élni, aki nem önmagát építi, hanem az országot.

:) igen, a pofánverés ha…

#1485558 Ibiza Előzmény: #1485540

:) igen, a pofánverés hasznos, helyrerakja a csakrát megszinesiti az aurát.

infla, recesszió, Trump, OV, észjáték

#1485539 Fornit Előzmény: #1485534

Youtube-on külföldi videók alatti kommenteknél látszik, hogy van egy népes rajongótábora.