Nekem upc és digi van, nem mondom fel a régit, mert havi 2000 ft miatt 5 perc alatt 1 valaggal veszthetek.
Nekem upc és digi van, nem mondom fel a régit, mert havi 2000 ft miatt 5 perc alatt 1 valaggal veszthetek.
Ismerős, de én tegnap szálltam el: szinte mindent ladtam komolyan bukóban, mert áttörte a határomat.
Pár perc múlva megfordult és azóta 10% plusz.
Lebénultam, még dühizni sem tudtam.
Ma meg ülök nagy mínuszban.
Kezdi kihúzni a gyufát az invitel/telekom internetszolgáltató duóm, már megint akkor ment el a net, amikor pont leokézni akartam a kitöltött ricsi eladásomat, mire visszajött persze már 200 pontot esett...
minden elszállt felfelé, kivéve azok a részvények amik a portfoliómat alkotják...
Ejnye bejnye!
FREESOFT_ECONET_RFV_FLAX- és még maradt egy mini likvidálatlan BUX short
Ha facomot, vagy fasomot írsz akkor nem ismeri fel.
o)))
Ki az a barom aki ilyen szoptwert enged éles helyzetre, nem baszélve aki meg csinálta.
Brrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Akkor ezért tűnt el reggelre a 16.45-kor módosított vvé-re betett és a rendszer szerint elfogadott vételi ajánlatom, én meg reggel mindenhol kerestem, hogy visszavonjam. Érdekes...
Valami történjen már ebben a k*rva Econetben! 70 perce alig van valami.
Nekem meg a ****om kivan az erste árjegyzővel, h pont akkor esik ki, amikor én futtattam le a certit, megkaptam 300 helyett 360on. oké h kb 55rongyot toltam bele csak de rögtön -20%kal kezdeni...
F@szom tele van a 2-4%-os résekkel...nem lehet kereskedni csak a drága időmet b@szom el!
Unom az egészet de kurvára!
Lehet hogy más sem tudja. Pltform: pf-erste
Tenap utókereskedésnél próbáltam módosítani egy bentlévő tételt. Mivel a módosítás belecsúszott 16.40 be, a rendszer visszautasította.
Ma próbáltam eldani azokat a részvényket, de számlámon 0 db. Van is meg nincs is.
Telefonon: igen valóban van ott egy beragadt rv csomag. Felhívták a figyelmet, hogy 16.40 és 17.00 között NEM szabad módosítani, mert abból ilyen technikai zűr lesz.
na de ezta pofátlanságot :-l
hogy lehet ilyet leírni illetve ki az aki ennek igazán hitelt is ad:
" Szakértők szerint nem támadás érte a forintot kedden, hanem az illikvid piacon egy félregépelés vagy a stop-loss megbízások kiütése okozta a hirtelen megugrást az árfolyamban"
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=425717&place=
Robert Kiyosaki is hasonló jellegű témákat boncolgat a könyveiben. amerika már nagyon régóta benne van ebben a bank/kamat/hitel/adósság mókuskerékben. érdekes hogy mi mint kis ország mindig csak az extrémen rossz dolgokat tudjuk átvenni a "nagy nyugati országoktól" ami ott jó és működik és teljesen használható és többnyire mindenkinek hasznos abból kevés szivárog be hozzánk. az a lényeg, hogy a bankok jól járnak a többi nem számít - a fene egye meg
:-(((
ez igen.. jól leengedted a gőzt.. minden igaz amit írsz de sajna ez a cél.. az emberek kamatrabszolgaságba döntése..és az ország konyhakészre zúzása az új hazát keresőknek.. hozzák a pénzt és a kamatrabszolgák napi 1 májkrémes konzervért dolgoznak nekik európa szivében..
remélem az erstésre én is ráteszem(innen) :DD
nekem elvileg az üzleti kártyám díját írta jóvá a BB,csak a számlámon nincs sehol(50k) a bankokkal csak a baj van..