Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#148037 Hathor Előzmény: #148030

Lehet, hogy nem így van, én így látom.

A léyneget berakják nyitóba, utána kereskedj +4%os nyitókra tovább longra..

Forintot nyomják tovább a lejtőn.. dolcsis emelkedés lassan fordul vissza

Re: nincs cím

#148018 Hathor Előzmény: #148009

Yo reggelt!

Hosszú volt az este, ahogy látom. :)

Az esti deviza, nyersanyag longok eredményét berakták nyitóra, ez így megy napok óta, a maradék sz@ron csámcsoghatnak a magyarok... ennyit a hazai börzéről..

ez jut nekünk kishalaknak, a pincsikutya országban

a kisbüfi azt hiszi hú de jó nagyot emelkedtünk és venni kell, közbe már adni kell, mert fordul a csatorna a longból a kereskedési időnk közbe

és napok óta többen azt mondjuk nem erre számítottunk :)

még szép

Re: gl

#147955 Robag Előzmény: #147930

Hát igen, én is szívesebben foglalkozom olajjal. Csak azt is inkább közvetlenül kéne csinálni, mert a certit ugyanúgy megszívhatom másnapra, mint a bux hatit, és még stoppot sem igen lehet használni.

Hati longban megint realizáltam egy szép kis bukót. Reggel tönkrement a routerem, pedig zárni szerettem volna. Csak 11h körül sikerült. :( Az már csak a hab a tortán, hogy később még jobban is kiszállhattam volna. :( De annyira ronda volt, hogy inkább hidegvérrel kinyírtam a pozit, minthogy kivárjam a likvidálást.

Azt hiszem, mostanában csak daytrade hatival mernék próbálkozni, ha volna időm figyelni.

Úgyhogy marad az árupiac, ott legalább nincs napi elszámolás.

#147947 Kissherceg Előzmény: #147945

a nép jól elkereskedik így is:) Én nem vagyok szaki, agyonbuktam magamat... inkább csinálom,m int tanítom :)

#147945 Hathor Előzmény: #147942

A pozi felvételek nem sokat mondanak. Bux short, Otp long fedezettel..

aki ezt olvassa short, aki azt az long..

tudom, hogy fárasztó csinálni, de kell a népnek ;-)

legalább egy támasz ellenállást raknál fel..

Na léptem. Yo8!