Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

tapsolás és sírás-rívás

#1479184 Koffein Előzmény: #1479079

A tusványosi beszédből lehetett tudni, hogy nem lesz megszavazva :)

ha már 26os választás, a menetrend az lesz, hogy 23ban szopunk, 24ben stabilizálja a költségvetést, 25ben mini növekedés, 25vége fele, 26elején ismét ereszd el a hajam, osztogatás, hogy ismét behúzzák... örömébódóttá...

tapsolás és sírás-rívás

#1479079 Spade Előzmény: #1478620

Ha én azért tapsoló vagyok mert nem zombiként néztem ov beszédét és észrevettem h bevezetendő német gázeinstandról beszélt, És aztán azt is észrevettem h kb 1 héten belül Ursula bizottsága ezt a gáz einstandot rendeletben el is rendelte....Akkor te a napi sírásrívásaid miatt hivatalos elő siratónak mehetnél el temetésekre. Áprilisig a fityesz ahogy te hívod, minden nap elveszítette a 22-es választást., Most mindennap tönkreteszi a kisembert. az EURHUF-al miközben az MNB hol nem tesz semmit szerinted ha kamatot emel akkor meg az a baj...Kivi vagyok mikor váltasz a 26-os választás naponta elveszrtésére a zseniális kommunikációdban.

Orbán Viktor szerint ezt kell tenni és jól jövünk ki a válságból:

#1479054 Spade Előzmény: #1477963

Nem ez a 10 pont volt a lényeg, még közelről sem, különben is ennél sokkal patentabb lépései voltak gyurcinak, 20, lépés,50 lépés, 893 lépés meg faszom tuggíya hány lépés aztán persze nem lett egyikből sem semmi csak egy ujabb lépéssorozat meghirdetése..

Jaksity a Corvinuson.

#1478936 Koffein Előzmény: #1476303

ha valakinek van 444 előfizetése, megkérhetem, hogy bemásolja az interjút?

https://24.hu/belfold/2022/07/27/jaksity-gyorgy-di...

Igaz:

"...az üzleti szférában kevesen vállalják fel a véleményüket, még akkor is, ha az – mint az ő esetében – nem elsősorban, vagy nem kizárólag politikai, hanem gazdasági kérdésekről szól.

Az oka ennek az, hogy még azoknak is sok kockáztatnivalójuk van, akik nem a rendszer által lettek pénzügyileg sikeresek. Az emberek Jaksity szerint sok helyzetben okkal félnek, és ez a hozzá befutott rengeteg üzenetből és hívásból is kiolvasható.

Az egyik üzenet így szólt: az igazi baj az, hogy bátorság kell már ahhoz is, hogy elmondja valaki a véleményét. Ebben minden benne van.

Szerinte azért nem lehet szemrehányást tenni, mert az emberek figyelmét az köti le, mi lesz holnap vagy azután, hogy a saját életük és családjuk sorsa érdekli őket igazán, és kevesebb erejük marad azzal foglalkozni, mi történik évek múlva, és mi történik a tágabban vett környezetükben. Ez természetes emberi reflex."

#1478614 walex Előzmény: #1477963

A 6-os ponthoz:

Vélhetően folytatódik a tudatos forint leértékelő politika, hogy továbbra is gombokért dolgozzanak a magyarok, egyúttal a forintban lévő megtakarítások elértéktelenítése.

#1477963 Koffein Előzmény: #1477868

egyszerű pontok, egyszerű embereknek...

6-os pont = továbbra is ki lesz nyalva az összes multi segge

#1477868 TrendMan

Ezek sorrendben:

1. határok védelme
  2. családalapú társadalom
  3. a hadiipar és a hadsereg fejlesztése
  4. az energiaforrások diverzifikálása
  5. a technológiai váltás kihasználása
  6. a külföldi tőkebeáramlás növelése
  7. a tranzitgazdaságban rejlő lehetőségek kihasználása
  8. Magyarország politikai stabilitásának megőrzése
  9. stabil szellemi alapokra való építkezés: nemzeti gondolat, nemzeti érzésvilág és kultúra
  10. "Együtt maradunk és megőrizzük nemzeti ambícióinkat.

https://infostart.hu/belfold/2022/07/27/orban-vikt...

Khmmm ... Lenne néhány kérdésem.

proféciák

#1477234 Koffein Előzmény: #1477151

kiszámítható adózásra gondoltam, meg a kis és közepes vállalkozások megerősítésére... régen is kicsinálták őket, most is, de a nyugati cégeket mélytorokra veszik... lehet álmodozni, hogy haza kell hozni a zsét, de ha nem vállalkozó barát a környezet, akkor nem lesz itt óriási innováció és szopkodhatják tovább brüsszel, meg a nyugati s keleti multik micsodáját, hogy hozzák idefele az összeszerelő üzemüket...

proféciák

#1477151 Spade Előzmény: #1477143

ezt mondom én is Horthy a hibás a német megszállás miatt, mi a fasznak akadékoskodott. Apropo német megszállás, fizettek ezért a németek jóvátételt Mo-nak ?

Veszélyes ám a történelemben a zerősebb leszopkodása, a 2. vh-ba is azért sodródtunk bele mert szinte a végsőkig nyaltuk a németek seggét, lett is vagy 2 milla magyar áldozat

proféciák

#1477143 Koffein Előzmény: #1477034

Mindig más a hibás, nem mi, nem az ország vezetői.. soha a büdös életbe nem tanulunk a hibáinkból... :)

megzavarodott kurucos szerepkör

#1477057 Spade Előzmény: #1477018

jajaja, a négereknek is csak minimális diplomáciai érzékre lett volna szüksége és nem szólnak 200 évvel ezelőtt és akkor nem hasítanak szíjat a hátukból, hát igen így megy ez..

proféciák

#1477034 Spade Előzmény: #1477007

Indok ? Van 15% einstand rendelet vagy nincs ? Orbán erőszakolta ki ezt a rendeletet vagy ursula ? H konkrétan lesz-e 15% az már csak azon múlik h milyen hideg lesz a tél. Az összes többi mellébeszélés. Ennyire gecik még a 300 éves habsburg uralom alatt se voltak velünk, ma is gyarmat vagyunk a többi kelet eu "tagországgal" csak most a németeké, akkor adnak pénzt amikor akarnak függetlenül a jogtól, akkor vesznek el amikor akarnak, akkor büntetnek amikor akarnak, és ennyike

megzavarodott kurucos szerepkör

#1477018 TrendMan Előzmény: #1476321

Ami különösen érdekes, hogy amint a helyzet rendeződni látszik, az önjelölt nemzetvezető odanyilatkozik valamit, hogy még mélyebben süllyedjünk a kakiba és az MNB-nek kelljen kamatemeléssel megpróbálni eltakarítani a szemetet.

Pedig csupán minimális diplomáciai érzékre lenne szükség, elvégre a politika a kompromisszumok tudománya. Tehát a kva faszba kösse meg a saját kompromisszumait az ország érdekében, fogja vissza magát - nem az ország feladata, hogy az ő vízióit szolgálja, hanem neki kell szolgálnia az országot.