Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#147550 Alex74 Előzmény: #147539

Köszönöm. Be kell vallanom, eddig nem így csináltam. Ritkán vettem fel pozit, de akkor általában vagy megvettem a könyvet, vagy beálltam hasonlóan, mint írtad, de jóval magasabb "marge"-al. Így ugyan kimaradtam a fel/le körök azon részéből, de ott már sztem nem volt akkora a kockázat. Akkor átgondolom...

#147548 Kissherceg Előzmény: #147535

Én odaállok 1kval :) Csak ha 1kkal játszol nem tudom azt tanácsolni. :) nekem nyáron ez vitte el a tőkéám nagy részét átugrott stop 2000pont bukó nagy áttétel...

alakul a kicsi long.

#147546 BudFox Előzmény: #147541

aztat már nem fogják kivenni...:D mert én 22250 -en ráadom mindet :D

no a mai bika már itt van.....kérdés hogy mi lesz ebből..

#147544 Kitano Előzmény: #147540

A stop ár és a limitár között célszerű szélesebb sávot hagyni, vagy a limitárat piacira állítani (vakmajom). Ez utóbbit nem szeretem én sem, mert feleslegesen nagy fedezetet von el a trade-től.

Szerk: Amit korábban írtam, nem a stop és limitár közötti különbségre írtam, hanem a bekerülési értéked és a stop aktiválási ára közöttire.

#147541 Amatoregy Előzmény: #147536

Akkor én viszont beírom a stoppomat. 22300.

Csak előtte S H O R T O T veszek, hogy kiszedjék.. :)

#147540 gabesd Előzmény: #147536

persze, korrekt, de eddig akkor tudtam stoppal 100%-an kiszállni, ha kerekre tettem, ha nem, bizony otthagyott

#147539 BudFox Előzmény: #147522

Hello Alex - mint öreg rókák :D ha adhatunk egy kis segítséget a határidőzéshez..én az alábbiakat javasolnám :

Ha nézed a számítógépet, és eldöntötted hogy hol akarnál egy adott pillanatban venni határidőt..akkor állj be a könyvbe 80 ponttal lejjebb..és ott vegyél..

shortolásnál természetesen fordítva - 80 ponttal alacsonyabbra tedd a visszavételt...

egy példa : délelőtt 19770 körül volt a határidő.....már nem bírnál magaddal..rá akarsz adni azonnal...de nem oda kell beállni, hanem + 80 ra..tehát 19.850 -re..ami most teljesült volna..

az a meglátásom hogy ez bejöhet.

#147536 Kitano Előzmény: #147522

Konkrét stopot senki sem ír be szívesen, mert a nagybüfik olvassák a fórumokat, és eljönnek a stoppodért, mielőtt irányba állítják az árfolyamot. Ha túl szűk a stop, nagy az esélye, hogy kiütik, ha tág, nagyobb rajta a bukó. Ezt mindenkinek saját kockázatkezelése szerint kell kitalálnia. Ha támasz alá, vagy ellenállás felé rakod lehet viszonylag szűk is. Az a baj, hogy elsőre viszont nem mindig azonosítható be, hogy milyen árfolyam lesz támasz/ellenállás.

Szerk. Hm, azt hiszem nem segítettem túl sokat...

#147535 gabesd Előzmény: #147520

szasztok, bocs én sem igen találom az igazi helyeit, de azt vettem észre, ha nem00, vagy50, könnyedén átugorja

#147525 BudFox Előzmény: #147520

kezdődik a mai bika futtatás......én már nem dőlök be neki...a tetején ráadunk :DDD

Egon szerint mindenképpen esés jön / van..mert az első rés már megvan...hát a sok mellétrafálás után remélem ez bejön neki.

#147522 Alex74 Előzmény: #147520

helyesbítek: próbálom az adott helyzetben a lehető legjobb belépési pontot megtalálni :o)

Visszanézve: 39-en volt a stop, 50-en ment el. Azt már megtanultam Tőletek, hogy kerek számokra nem tesszük a stopot :o)

köszi a segítséget, akkor most figyelek és várok

#147520 Kissherceg Előzmény: #147516

sztm az első ne keress tetőt vagy aljat, mi se találjuk :)) 19x00 vagy 19x50 értékre sose teszek stoppot. 80 alá vagy 20fölé sztm iránytól függően. Most még nem tudom hol a stoppom helye:)

#147516 Alex74 Előzmény: #147512

Sziasztok,

Kis segítséget szeretnék. Az aljakat, tetőket nagyjából eltalálom, viszont a stopokat rosszul rakom be. A múltkor 21409-en adtam (kb. onnan esett), de a stopot 350-re tettem. Pont odáig szúr fel, majd bezúgott ide. Az Ersténél 50 pötty az ahol nullában vagyok (250-250ft), ezt is figyelembe kell vennem. Vagy brokicéget cserélni, de nem tudom hova kéne váltani.

Most 752-n vettem, hova érdemes a stopot tennem? Az a baj, hogy nem tudom nagyon figyelni a mozgást, úgyhogy stop az kellene. És annyira bosszantó, hogy ugyan nincs bukta, de nyerhetnék is akár.

Lassan fél éve nézem a hatit és 1-1 kötéssel próbálkozom csak, de lassan túl kéne lépni ezen.

Előre is köszi minden segítséget.

#147511 BudFox Előzmény: #147472

csak nem most indul megint a napi rally ? :-)

mindig ezt játszatják el velünk..már 2 hete :D

#147507 akpo7 Előzmény: #147478

Savosan veszek, most mar az elso pakk megvan.

Amugy meg shortjaim vannak, itt csak a visszatesztre jatszom. Sztem a 20100as tamaszt visszajatszhatja. Ott adnam es + raadnek.

#147472 rbbj11 Előzmény: #147468

nana, én shortos vagyok :D

De egyelöre, amíg nincs vége ennek az emelkedö trendnek, és egyre közelitjük azt a szintet, ahonnan multkor olyat pattant, hogy új csúcsra ment, háäät, nem tudom, miért kéne shortolni...