Gyakran azt sem, mi a különbség Gabika és Gábor közt ...
;)
Ja, az arány általában rá van írva a kevergetésre váró flakon oldalán. Általában -25 fokra állítom be.
Gyakran azt sem, mi a különbség Gabika és Gábor közt ...
;)
Ja, az arány általában rá van írva a kevergetésre váró flakon oldalán. Általában -25 fokra állítom be.
kedves vagy, köszi :-D
.....de ki az a Gágor?! :-DDDDDDDDDDDD
Jól hanzik, és valahogy így is lesz, lehet, hogy kicsit tömény lesz a keverék, szeritem hígabbra kell csinálni, mert megeszi a gumicsöveket.
6 liternél szerintem több megy az én autómba, lesz az 10 liter is, de kiváncsian várom Gágor álláspontját, a keverési arányt illetően.
Egyébként minden elismerésem, általában a hölgyek, azt sem tudják, mi az a fagyálló. :))
hát...én csak egy lány vagyok...:-D
de sztem kb 6 liter van a rendszerben(plusz minusz 1 liter fajtája válogatja) és talán 70/30(az kb -2x-re jó) a jó arány?
kiváncsi leszek mint mond rá Gabika.... :-DDD
Milyen keverési aránnyal csinálod?
Elfeletettem, hogy amikor vízpumpát cseréltem a kocsimon, sima vízzel töltöttem fel.
Nem tudom mennyi víz megy a rendszerbe, ezért 2 literenként keverném be.
Létezik, de én magamnak keverem.
;)
Szia.
Létezik már előre kevert téli fagyálló hűtőfolyadék, vagy még mindíg kutyulni kell?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_srx6-3136906
A Pannonia gyártása mindíg kérdés volt számomra az utóbbi időben. Talán a Japánok (ismét) beelőztek - pár évtizeddel ...
De jóformájú gép, pont nekünk, magyaroknak való. Még a gyártása is; lehetne a "mi motorunk" - Suzuki után szabadon ...
;)
igaz, hogy én autó szerelő vagyok.... ( valamilyen szinten..)
de ha van 1 óra szabad időd nézdd végig ezt a filmet...
mondom 1 óra!!!!
áhh.. ebből 200at engedek.. Úgy kalkuláltam :))
Kitenném 2,7ért akkor 2,5 kéne... psziho... ha meg nem hív senki így jártam, nincs a kocsinak semmi baja, max megtartom :) Nem kajára kell a lé, ráérek:)
Hmm, szerintem örülj, ha a kitalált áradat megadják érte..... eladó sok, vevő egyre kevesebb van....
holnap fotózom. :) eszembe jutott, hogy azóta áfa emelés volt és euro miatt drágábbak az új autok. Ez a szint 3,9 misi felett van 0km most.
kép????
ideiglenes... :) olyan, mint a P azt hiszem..:)
ahh, értem.
Egyik haverom folyamatosan E rendszámmal jár.
Az milyen rendszám?
behozzák az autót, de nem vámolták még le.. nincs forgalomba helyezve.
http://autokereso.vezess.hu/hasznalt_autok/Kia/Ceed/auto_reszletei/414119/ pff mindjárt 2,9 lesz mégis az ára... 20000km és 3,8misi
Néhol olvasom, hogy amerikai rendszámmal,is árulnakkocsikat.
Az hogy kivitelezhető?
Én is... :) viszont nem olyan autot veszek amihez kell...