Sziasztok, jó reggelt!
Ma is csak telefonról leszek.
Addig amíg nem kezd intenzív esésbe, addig még van lehetőség a felfelé korrekcióra (W-X-Y), egészen akár 13.800-ig.

Sziasztok, jó reggelt!
Ma is csak telefonról leszek.
Addig amíg nem kezd intenzív esésbe, addig még van lehetőség a felfelé korrekcióra (W-X-Y), egészen akár 13.800-ig.

Ha "e" , akkor nem kell feltétlenül lemennie az alsó vonalra.

Netalán az orosz elnök elővette a
békülékeny álarcát? Ma reggel (a tegnapi rali után) az oroszok nem erősítették meg azt az állítást, hogy a symens leszállította volna(az embargó ellenére) az alkatrészeket.
Netalán az orosz elnök elővette a
békülékeny álarcát? Ma reggel (a tegnapi rali után) az oroszok nem erősítették meg azt az állítást, hogy a symens leszállította volna(az embargó ellenére) az alkatrészeket.
Biden amerikai elnök Covid-tesztje pozitív lett. / Forrás: Guidants News https://news.guidants.com
Igen, de a piac többsége 0,25-öt várta.
Jövő héten FED döntés, addig maradhat az oldalazás?
Volt egy jó lecsapás, nem mertem elkapni.
A gáz üzemel...A gázszállítás megkezdődött az Északi Áramlat 1-en keresztül, a mennyiségek a Nord Stream AG földgáz szerint eddig a menetrend szerint. / Forrás: Guidants News
Szabályosan csinálják! A negyedik hullám a-b-c hullámokból áll. Megcsinálják.
Szabályosan csinálják! A negyedik hullám a-b-c hullámokból áll. Megcsinálják.
Hmmmm! Innen 13.100 környékéről is volt longom. Fent nem zártam - hiba volt- most újra nyithatnám!
Én is nézem, az államháztartás hiányát a rezsiemeléssel próbálják csökkenteni. Sávosan kéne emelni, fokozatosan, jó lenne tudni a beszerzett gáz átlagárát. Éjszakai árammal is tudnék fűteni, de mivel akkor átlépem a korlátott, most számolom nem éri meg, pedig az éjszakai áram az a fűtésre van. Marad a gáz, abból meg 20% vagyok az átlag felett, dupla díjra számítok.
Dax kis IV-es szerintem lemehet 13060-ig, akkor lenne alakilag szépen és onnét jöhetne fel a kis V-ik.
Fizethetjük a rezsit.
Paks 12 Ft-ért állít elő 1KW//h áramot, mi meg vehetjük 70.1 Ft -ért. Ja és a számlán szereplő további kapcsolódó költségekről nem is beszélve.
Szép!
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat, elemzéseket!