Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1470554 Macskaegér Előzmény: #1470499

Én is nézem, az államháztartás hiányát a rezsiemeléssel próbálják csökkenteni. Sávosan kéne emelni, fokozatosan, jó lenne tudni a beszerzett gáz átlagárát. Éjszakai árammal is tudnék fűteni, de mivel akkor átlépem a korlátott, most számolom nem éri meg, pedig az éjszakai áram az a fűtésre van. Marad a gáz, abból meg 20% vagyok az átlag felett, dupla díjra számítok.

Dax kis IV-es szerintem lemehet 13060-ig, akkor lenne alakilag szépen és onnét jöhetne fel a kis V-ik.

dax

#1470450 Lenthor Előzmény: #1465851

Sziasztok, jó reggelt!

Még most is képben van a 13.822 környéki végső cél.

Ahhoz, hogy az megvalósuljon nagyon kell figyelni 13.454-nél, mert ha onnan lefordulna a mai nap (EKB kamat döntés idején), akkor könnyen előfordulhatna, hogy ez csak a "iii" hullám teteje volt.

---------------------------------------------------------------------------

Lenthor

Továbbra is a fő irány lefelé!

A felfelé korrekcióban a longosabb változat lehetősége:

https://invst.ly/yk7xy

-----------------------------------------------------------------------------------------

dax

#1468227 Lenthor Előzmény: #1468214

A Gazprom tájékoztatása szerint a kérés ellenére továbbra sem kapott dokumentumokat az Északi Áramlat 1-nél használt turbináról. "A Gazprom a mai napig nem kapott semmilyen olyan hivatalos dokumentumot a Siemens konszerntől, amely lehetővé tenné a Kanada és az EU által bevezetett szankciók feltételei mellett a gázturbinás motor felszerelését a "Portovaya" kompresszorállomáson" - közölte a Gazprom

/ Forrás: Guidants News https://n

---------------------------------------------------------------------

Akkor most még sem lesz gáz a csövekben, csak a tőzsdei kereskedésnél lesz gáz?

dax

#1468161 NightLord Előzmény: #1467622

Nagyobb esélyét látod akkor annak, hogy lesz meg egy ötödik hullám felfele, és nem elégszik meg három hullámmal?

dax

#1467622 Lenthor Előzmény: #1467594

"iv",. hullámnak kevésnek tűnik, ugyanis a negyedik hullám a-b-c szokott lenni. Így a 13.261 lehetséges, hogy csak a kis "a" hulláma lesz.